local-stats-pixel fb-conv-api

Bezatbildīgus Covid-19 inficētos ir iespējams izolēt piespiedu kārtā18

38 0 18
Ieteikt: 000

Piespiedu izolācija un pat ierosināta krimināllieta – šādas soda sankcijas, atskaitot soda naudu, var sagaidīt tie cilvēki, kuri apzināti pakļauj apkārtējos Covid-19 inficēšanās riskam.

Veselības inspekcija pauž pateicību tiem cilvēkiem, kuri izprot izolēšanās nepieciešamību, taču diemžēl ir arī bezatbildīgi cilvēki. Kāds vīrietis divreiz saņēmis maksimālo 2000 eiro sodu par stingras pašizolācijas noteikumu pārkāpšanu.

“Ja policija konstatēs, ka inficētās personas rīcība būs radījusi smagas sekas, var tikt sākts kriminālprocess. Ja persona ir inficējusies un neievēro noteiktos ierobežojumus, proti, neievēro stingru pašizolāciju, par šādu rīcību var piespriest naudas sodu līdz 2000 eiro,” norāda Valsts policija.

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Lielākā daļa, kas knapi jūt simtomus, diez vai vispār veic analīzes vai par to ziņo. Līdz ar to reālais skaits ir daudzkārt lielāks par statistikā uzrādīto.

8 0 atbildēt

Uff man covids naff--man ir tikai tuberkuloze,tā kā elpojiet dziļi un nemīziet

6 1 atbildēt

Manuprāt, covid-19 Latvijā varētu būt izdomāts, jo Valsts vēlas lai visi tup mājās un vieglāk salabot ceļus.

5 2 atbildēt

Nezinu nevienu kas butu saskaries ar virusu. Tas nenozime ka vina nav. Iespejams ka man paveicies pagaidam. Man jebkura gadijuma sis laiks liekas loti patikams. Uz ielam mazak cilveku, mazak automasinu un daudz briva laika. Ta varetu turpinaties bezgaligi, bet viss patikamais reiz beidzas.

3 0 atbildēt

👍👍👍

0 0 atbildēt

Nezinu nevienu, kas būtu tolerants pret inficēšanos ar Covid19, bet zinu apstulbinātos “pareizos”, kas ir toleranti par HIV inficētāju integrēšanu (“lietojiet prezervatīvus” ir vienīgais ieteikums, kurš nez kāpēc tipa darbojas visos gadījumos - upuris ir tipa „stuIbenis” - pats vainīgs).

0 0 atbildēt

Izolēt ar izolenti emotion

0 0 atbildēt