local-stats-pixel fb-conv-api

Whatsapp vecāku grupas – ceļš uz elli!75

514 6

Mana pirmā saskarsme ar Whatsapp vecāku grupu bija bērna dārziņā. Sākumā es pat nenojautu neko ļaunu un pirmā doma bija – būs baigi forši un ērti izrunāt visas ar dārziņu saistītās lietas. Jēziņ, kā es kļūdījos...

Sāksim ar to, ka neatkarīgi no bērnudārza lokācijas vietas, ikkatrā grupā būs vismaz pāris vecāki-psihopāti, bet lielākais vairums no bērnu vecākiem būs vienkārši idioti. Manā gadījumā, neskaitot manu bērnu, normāli vecāki bija precīzi vēl 3 bērniem no kādiem 20+. Būtiskākā nianse šādos whatsapp čatos ir tā, ka tajos raksta tikai psihopāti un idioti, kamēr normālie vecāki vienkārši ir uz pamatīgas pauzes par to, kas tur notiek.

514 6 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Nekad mūžā neesmu nekādus vacapus lietojis un nemaz negrasos to darīt.

2 0 atbildēt

Esmu lasījusi savas mammas Whatsapp vecāku grupas...galīgs sviests...

2 0 atbildēt

Tas pats notiek vecāku sapulcēs... Parasti sēžu ar vienu no dažām normālajām mammām, lai varētu par pārējiem kopīgi ierēkt emotion

1 0 atbildēt

Man ir 2 pusaudži. Tas tā, faktam, ka es jau labu laiku esmu whatsup grupu dalībnieks. Bērnudārzā trāpījās sakarīgi vecāki plus pāris histēriķes, kuras attiecīgi vairākums vnk neņēma vērā. Bet skola...mēs, nervu saudzēšanas nolūkos, sadalījām šīs whatsup grupas - es vienam un vīrs otram bērnam. Attiecīgi par 50% mazāks nervu kairinājums un plus pieredzes apmaiņa par katra whatsup grupas  izklaidēm. Vērts pieminēt, lai iepriecinātu tēmas autoru, ka vecāki tomēr mainās. Ap 5to klasi jau paliek jauki un pozitīvi bez stresa un neadekvāta. Varbūt viņi nogurst? Bet anyway, katrā klasē ir vismaz viena māte, kā likums - mājsaimniece un teicamnieku māte ( nabaga bērni), kura vāc naudu, pērk dāvanas un vecāku sapulcēs uzstājas. Ja pareizi visu izprot, tad viņu var lieliski uzmantot - ir kāds, kas to fonda naudu vāc, kaut ko pērk un piedalās skokas padomes sēdēs. Kā likums, šīs aktīvistes nāk komplektā ar "palīdzi", kura vecāku sapulcēs raksta protokolus un visādi citādi asistē. Izbaudi - tev mazāk paliek ko darīt.

1 0 atbildēt

Atceros epizodi no iepriekšējās skolas.

Tuvojās direktores dzimšanas diena... Un atkal... Bērni, nesiet naudiņu, dāvana jāpērk!

Es to padarīšanu pasūtīju un ne centa neiedevu. Ja pārējie grib, lai grūž viņai naudu. Man tā dirkšķene nemaz mīļa nebija un konkrēti manā labā viņa nedarīja neko.

Šis atgadījums vēl pastiprināja ideju, ka jātinas ir prom no tās skolas. Un to es arī vēlāk izdarīju.

Tagad jau gandrīz četrus gadus mācos tālmācības vidusskolā, kur attieksme ir 100% labāka un kur neviens neko neuzspiež, bet vienmēr, kad ir kāds pasākums, es gan direktorei, gan citiem skolas darbiniekiem labprāt pasniedzu puķītes vai kādu dāvaniņu.

0 0 atbildēt

Taisnība! Saprātīgs redzējums!

0 0 atbildēt

Raksts jau labs, tikai...Kaada Tev bija valodas skolaotaaja? Suchka? Shai iisajaa teksta ir 7 pareizrakstiibas kljuudas. Ja neiedziljinaas, protams.

5 5 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi kādā vecāku «Whatsapp» grupas čatā?

Cits variants: Esmu tikai jaunaaku.

0 0 atbildēt

Jap mana vira nr ir saja grupa es uzskatu jà liela daĺa vecàku ir idiotu . Man piem bija taa taa kaa sitiens no debesim skolotajai vajag celojumu uz stoholmu (plus terinnaudu jo redz skolotaja viena sapulce mineja kad gribot uz stoholmu ) tad nu paaris maates izdoma hops metam celojumam labakais jau tas ka ne visiem ir baigas naudas citiem ir gimenes un nav tdas liekas naudas . Labakais jau sekoja talak cik katrs var tik iedod . Heh un ta jau ir skirosana o tam bernam mate iedeva tik tam tik reala nrgasanas un pilnigs idiotisms vispar viss sis neprats . Un labakais tas ka tu pasaki ka ir citiem vrb naudas nav ta uzreiz ka cuskas virsu kaukdas debilas vnk.

0 0 atbildēt

Man ir pazīstamas audzinātājas, un es nesaprotu kā viņas var strādāt vispār, jo viņām ar tiem idiotiem no Whatsapp grupām katru dienu jākomunicē arī klātienē. Lūdzu novērtējiet labu audzinātāju, jo tādu drīz vairs nebūs idiotu dēļ, kuriem ir tikai tiesības, bet neviena pienākuma un smadzeņu.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi kādā vecāku «Whatsapp» grupas čatā?

Cits variants: Vecāku nē bet man ir vairāki klases čatI. Un tad vēl ir tās trakās mammas dažiem klasesbiedriem... phē.

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi kādā vecāku «Whatsapp» grupas čatā?

Cits variants: Damn, es pat pilngadīgs neesm'.

0 0 atbildēt