local-stats-pixel fb-conv-api

Whatsapp vecāku grupas – ceļš uz elli!75

514 6

Mana pirmā saskarsme ar Whatsapp vecāku grupu bija bērna dārziņā. Sākumā es pat nenojautu neko ļaunu un pirmā doma bija – būs baigi forši un ērti izrunāt visas ar dārziņu saistītās lietas. Jēziņ, kā es kļūdījos...

Sāksim ar to, ka neatkarīgi no bērnudārza lokācijas vietas, ikkatrā grupā būs vismaz pāris vecāki-psihopāti, bet lielākais vairums no bērnu vecākiem būs vienkārši idioti. Manā gadījumā, neskaitot manu bērnu, normāli vecāki bija precīzi vēl 3 bērniem no kādiem 20+. Būtiskākā nianse šādos whatsapp čatos ir tā, ka tajos raksta tikai psihopāti un idioti, kamēr normālie vecāki vienkārši ir uz pamatīgas pauzes par to, kas tur notiek.

514 6 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Šo tēmu var vispārināt - ne tikai WA, ne tikai vecāku saplucēs, bet visapkārt lielākā daļa ir idioti. To var novērot ikdienā ik uz soļa, un šādus novērojumus veicu jau vismaz pārdesmit gadu. Mana "statistika" saka, ka aptuveni 90% ir lohi, kas tuvu sakrīt ar autora novērojumiem. Un tāpēc nav ko brīnīties, ka pasaule ir pilna ar sūdiem un nejēdzībām. Es jau tikko sniedzu iemeslu, kāpēc tas tā ir.

37 1 atbildēt

 ''ir skaidrs, ka cīsiņš ir sātana pirksts un, ievadot to mutē, bērnam uzreiz piemetīsies autisms, veģetatīvā distonija, C hepatīts, salmoneloze un gejs.''   emotion 

25 0 atbildēt

Man ir ģimenes Whatsapp grupa, dalībnieku skaits ir 5 cilvēki.

Ar to pilnīgi pietiek, lai sāktu ienīst šo grupu padarīšanu, jo ir dienas, kad nāk pāri par 200 ziņojumu!  emotion 

22 0 atbildēt

Vai kāds ir aizliedzis no šādas vatsupa grupas atklanīties? Ja cilvēki tajā tikpat neko jēdzīgu neraksta, tad neizprotu vajadzību būt šādā grupā. Vismaz es tā darīju un nejutos nonācis informācijas vakuumā.

20 0 atbildēt

Neesmu un nebūšu nekādās ''Whatsapp'' grupās, es pat pasūtītājam un priekšniekiem esmu izlabojis sūtītajā tekstā kļūdas un nosūtijis atpakaļ ar piebildi, Jūs man telefona rēķinu neapmaksājat,tāpēc nesūtiet šādus murgus,savādāk vnk, nobloķēšu. Parasti apvainojās. Ciest nevaru anglicismus,sliņkus (kam slinkums rakstīt ar garumzīmēm saliekot komatus) un analfabētus.

18 0 atbildēt

Haha 😁 Man pagaidām šitik traki nav. Bet tas laikam pagaidām tikai, vēl bd iet, skola priekšā. Dzīvojam mazā ciematā te izskatās, ka visiem pa lielam vienalga par sīkumiem. Reizēm pat vairākas dienas pēc kārtas čatā klusums un tad arī uzraksta, ka kāds sīcis saslimis vai mums atsūta kādus jaunumus no bērnudārza dzīves.

BET! Ļoti labi zinu, ka šis viss rakstā minētais ir pilnīga taisnība, piemēram, Rīgas skolās un bērnudārzos. Man draudzene reizēm padalās ar labākajām pērlēm no viņas bd čata. Līks no smiekliem var palikt 😁

15 0 atbildēt

Man tādu problēmu nav ! Tādas problēmas laikam ir Rīgā, jo tur nolasījušies tirliņi.

14 0 atbildēt

Skumji, ka gandrīz visi tiek uzskatīti par idiotiem. Skumja nākotne būs nākošajām paaudzēm, jo idioti arī intensīvāk vairojas. 

14 0 atbildēt

Mans puika saaka iet daarzinjaa,mums ar sievu piedaavaaja whatapp grupaa buut-piekritaam. Peec nedeeljas izdzeesos,man nervi netur tos murgus lasiit. Kas saldumus neeed,kam shis nepatiik, utt.

Sieva palika grupaa-uzzin jaunumus un iereec par diivainiishiem🤣

13 0 atbildēt

Protams, ka skolas čatiņā būs tie paši idioti, nu ja ne tieši tie no dārziņa, tad citi, jo kaut kur jau viņiem ir jāpaliek.  emotion 

10 0 atbildēt

jā! mums ar dārziņa grupā ir pāris izlecēji kas nedod cukuru un buksē ar tādām lietām! emotion protams samērīgos daudzumos tas viss bērnam ir jādod. nevar katru dienu barot kilogramu ar konfektēm iekšā bērnam utml! kad tad tos saldumus ēdīs ja ne bērnībā?

vēl ir indivīds kas no sērijas: mūsu bērns dzer tikai strautiņa ūdeni kurš 3 reizes ir apceļojis savā gaitā apkārt zemes kodolam un parasto vendens ūdeni nedrīkst dzert nerunājot par krāna ūdeni. OMG! mēs visu bērnību dzērām krāna ūdeni. saprotams ka tagad ūdens kvalitāte nav varbūt tik iepriecinoša. bet caurmērā viņa ir apmierinoša. ko piesējies? bet nu tas tā kā viens no piemēriem bet nu tādi ir protams daudz vairāk! emotion 

Par laimi audzinātāja ir grupas administratore līdz ar to tādas lietās kā dāvanas utml tur netiek apsrpeistas. katra paša iniciatīva-gribi dot-negribi nedot.

10 0 atbildēt

Es pat no darba grupām izgāju. Nu neinteresē mani, ko Zane un Ieva ēdis pusdienās pēc trim dienām...

9 0 atbildēt

Eh…par skolotājas dāvanu un naudu tas pats tikai klases čatā…citreiz nemaz nezinu par ko maksāju un īsti arī nemaz neinteresē emotion

8 0 atbildēt
swm avatarsswm

Mums ar draudzeni ir divi bērni, es uzreiz atteicos no šīm whatsapp grupām, to visu redz mana draudzene, un jā, 100% taisnība tev par šīm grupām, jo īpaši par to dāvanas nedāvināšanu skolotājiem.

P.S. Galvenais, lai tai sievietei, kura neļauj bērnam ēst cīsiņu, bērns izaugot nebāž sev mutē "cīsiņus", if you know what I mean emotion

11 3 atbildēt

Kas attiecas par daavanaam- jaa, dziivojot Latvijaa bija jaapeerk daavanas skolotaajaam/audzinaataajaam vismaz 2 reizes gadaa. Tad veel bija beernudaarzam jaapeerk matracis, nerunaajot par tualetes papiiriem utt. Tagad dziivojam Vaacijaa. Daavanas neviens nepeerk ne skolaa, ne daarzinjaa. Arii nepiecieshamais skolai/ daarzinjam ir minimaali. Cik es zinu, Anglijaa nav vispaar nekas jaapeerk skolai.

Kas attiecas uz Whatsaap grupaam- jaa taadas ir, bet tas ir forshi, jo var sanjemt jaunaako info, pajautaajot grupaa ( piemeeram, kad beerni devaas pirmajaa 3 dienu izbraucienaa, vecaaki , protams, bija nedaudz uztraukushies un savaa starpaa izrunaajaas viens otru uzmundrinot)

7 0 atbildēt

Lasot šo nevaru vien sagaidīt kad manējā sāks iet dārziņā 😂😂

5 0 atbildēt

Vai nu mums ir paveicies vai arī tas ir saistīts ka dzīvojam nelielā pilsētā, bērnudārza whatsapp grupās sarakstes tiešām ir tikai un vienīgi pozitivas un tikai tas kas ir nepieciešams. Piemēram, audzinātāja sūta bildes no bērnu ikdienas un pasākumiem, ja kaut ko ir nepieciešams aiznest vai izdarīt, tas tiek nokartots zibenīgi. Vecāki paziņo kad bērns nebūs utt. un par naktī sūtītām ziņām- tas vairākkārt tika atrunāts ka tikai no 8:00 līdz 18:00 un visi to arī ievēro. Tā ka es tikai par tādām grupām esmu. 

6 1 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi kādā vecāku «Whatsapp» grupas čatā?

Cits variants: Nē, bet es esmu klases grupā. Ir interesanti palasīt, cik grūti vai viegli iet citiem audzēkņiem kādā mācību priekšmetā. Pati ne ar vienu diskutējusi neesmu.

4 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi kādā vecāku «Whatsapp» grupas čatā?

Cits variants: Mana mamma ir vecāku grupas čatā Whatsapp

4 0 atbildēt