local-stats-pixel fb-conv-api

Viss ir lielā mērā dabīgs3

Sveiki! Šis ir mans pirmais raksts, tāpēc būs īsi. Daudzi saka, ka lietas ir ķīmiskas, nedabiskas, rūpnieciskas, un vēl nez. tur kādas. Bet padomājiet loģiski - viss ir no dabas, tikai ir organiskās un neorganiskās vielas. Pimēram, plastmasa. To ražo no naftas, ko savukārt iegūst no zemes dzīlēm, vienīgi pēc tam to apstrādā. Būtībā jau, kur tad tās vielas ņems, ja ne no dabas.

11 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tā nu tas ir, ne pielikt, ne atņemt.

6 0 atbildēt

A ja tā padomā...taisnība 🤟

0 0 atbildēt

Es saprotu, ka tu vēl esi mazs un ķīmija tev sākies tikai 8 klasē, bet par neorganiskajām vielām mācīsiem vidusskolā. Ja ir interese, pievērs uzmanību stundās. Ir iemesls, kapēc cilvēki studē zinātni daudzus gadus, nevis izdomā kaut ko ar "loģisku" 2 teikumos. Pēc šādas pašas "loģiskās"" domāšanas, diemžēl, rodas arī visi jukušie plakanzemnieki un 5g folijcepurītes, kuri gan diemžēl nevar savu pieaugušā cilvēka stulbumu vairs attaisnot ar to ka vēl kaut ko nav apguvuši.

Zemāk linki uz pāris vienkāršākiem rakstiem par plastmasu, ja nu te nejauši iemaldījās, kāds kurš gribēja drusku vairāk informācijas, bet autoram, iesaku šobrīd labāk koncentrēties un rakstīt vai nu par lietām kuras jau zini, vai arī veikt izpēti pirms raksta radīšanas.

https://www.livescience.com/33085-petroleum-derived-plastic-non-biodegradable.html

https://www.sciencehistory.org/the-history-and-future-of-plastics

0 0 atbildēt