local-stats-pixel fb-conv-api

Vēlreiz par drošību un pašaizsardzību21

90 1


90 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Sievietēm noteikti vajag šādu: http://i.imgur.com/VAC3C7b.webm

4 0 atbildēt

palasiet likumus,  jebkurs nazis , pat sviesta nazis, pēc likuma ir aukstais ierocis, un par to  mūsu gudrie menti var iesēdināt,,  

Pielietojot jebko no šiem "gudrajiem" padomiem sēdēsiet ka maz nelikas,   

lai iemācītos ar nazi strādāt jāvelta vairāk lika kā lai iemācītos spert tehniski pareizi,   tā ka vislabākā  pašaizsardzība - smagi zābaki un spēriens pa olām,,   ta paralizē pretinieku  labāk kā sagriezta roka,  par to neēdina cietumā, un zābaku ( atšķirībā no naža )  nevar atņemt,  bet ja atņems nazi tad 1) uzbrucējs Tevi sagraizīs, 2) menti teiks ka paši vainīgi 

4 1 atbildēt
Ammm. Gāzes jeb piparu gāzes baloniņš arī varētu noderēt! ;|
1 0 atbildēt
aukstais ierocis-jebkas,KAS TIEK IZMANTOTS,pat āmurs,pat skrūvgrieznis,pat panna.Tikai no tā brīža kad TIEK PIELIETOTS.Tieši tā to traktē likums.Bet kamēr netiek izmantots,tikmēr par auksto ieroci neskaitās.Psrs laikos bija savādāk,tad uzskatīja par auksto ieroci jau tad kad nēsāji.Tagad tā nav.Ja kādam ir šaubas tad vienmēr var palasīt Krimināllikumu un KL komentārus,kā arī konsultēties ar juristu.Tagad veikalā pārdod kaujas nažus,brīvi,un ko,nopirkt var bet iziet no veikala uz ielas ar šo nazi nevar?tak domā līdzi ko raksti.
0 0 atbildēt
Tas Krievijā tā ir,šobrīd.Tur kaujas nažiem vajag atļaujas,sertifikātu.Te neko nevajag.Ja vajadzētu tad mednieku veikalos kaujas nažus nepārdotu brīvi,bet pārdotu tikai uz atļaujām,tieši tāpat kā šaujamieročus nepārdod bez atļaujām neviens.Ja kādas šaubas,vienkārši ieej mednieku veikalā,kaut vai taj pašā Zommers uz Barona ielas,un pajautā pārdevējam,tev visu paskaidros.
0 0 atbildēt

Nu nez, gudrākais variants būtu kaut kāds sambo vai piparu gāze. Viss pārējais Tevi uz labu laiku ietupinās ķurķī, ja vienīgi paiveicas ar cilvēkiem, kas liecinās Tev par labu/video ieraksts. Savādāk tāds kastets ne tikai sev pirkstus var atlaust, bet ar nelielu spēku arī pretiniekam galvu sadragāt.... ierocis, arī tāda laimes spēle un to nazi vēl jo vairāk jāprot lietot, ko Tev nesniedz maizes un desas griešanas pieredze.

Bet ja tā atklāti runāšu, tad nez vai es labāk izvēlētos sēdēt ķurķi kādi gadi desmit.... 

0 0 atbildēt

 

0 0 atbildēt
https://m.ss.lv/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/knifes/hpmod.html Jā,pareizi.Meitenēm ieteiktu Byrd Hawkbill.Mazs,viegls,ērts,un ass.
0 0 atbildēt