local-stats-pixel fb-conv-api

Vaidere un Zīle balso par stingru pāvesta nosodīšanu...5

No sērijas: jūsu Eiroparlamenta deputāti darbībā.

Ceturtdienas ziņās par to, ka Eiropas Parlaments ir nobalsojis par sociālajiem pabalstiem bēgļiem (savā vairumā - nelegālajiem imigrantiem) vismaz tādā pašā līmenī kā saviem pilsoņiem, ir pazudusi šī jaukā gejlietu lobija "mazķibele". Gadskārtējā EP ziņojuma par cilvēktiesībām apspriešanas laikā, daļa EP liberāļu frakcijas deputātu velējās izdarīt tajā labojumu, kurā "stingri nosodītu" Romas pāvestu... Svētā Tēva "noziegums" pret cilvēktiesībām? Abet "muti palaidis", sakot, ka ar naudu un prežu dalīšanu vien AIDS nepievarēt, un ka pēdējais pat saasina problēmu.

EP cilvēktiesību ziņojumā tiek uzskaitīti un/vai nosodīti tie sliktākie no sliktajiem - kara noziedznieki, diktatori un tamlīdzīgas personas. Daži no šogad minētajiem: genocīdā vainotie serbu separātisti Karadžidžs, Mladičs, Darfūras asinspirtīs vainotie Sudānas valdnieki, asinskāro Kongo un Ugandas nemiernieku grupējumu vadoņi, Zimbabves Mugabe, Irānas Ahmadinedžads... ceru, ka nojautiet virzību.

Vairums deputātu noraidīja mēģinājumu iestarpināt pāvestu starp iepriekšminētajiem - pret balsoja pat daudzi liberāļu frakcijas deputāti, tostarp Georgs Andrejevs (tagad SCP). Toties gan Latvijas katoļiem gan arī citiem varētu būt interesanti uzzināt pirms vēlēšanām, ka saskaņā ar šo balsojuma izdruku, par pāvesta "stingrās nosodīšanas" nonsensu ir nobalsojuši nu jau Pilsoniskās Savienības Inese Vaidere, un TB/LNNK Roberts Zīle... Citiem Latvijas deputātiem, izņemot Ždanoku un Dombrovska aizvietotāju, kuriem plenārsēdes dienā laikam bija kas svarīgāks darāms..., pietika veselā saprāta vai "aknu jušanas", ka kaut kas te neštimmējas, lai balsotu pret.
5 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Par jūsu EP deputātu labajiem darbiem :)
0 0 atbildēt
Nav par ko :) @Anonīms 2009-05-10 16:43:45 Nevis par vectētiņu, bet par nonsensu un balsojumiem.
0 0 atbildēt
piekrītu- nepiedalies apšaubāmu politiķu pašlabuma meklējumos!!!!!!
0 0 atbildēt
Ja piedalīsies vai nepiedalīsies, labāk nebūs. Tādēļ neuzņemos atbildību ne par vienui, par ko es balsotu, jo neticu šai valdošai koalīcijai, kas iedzīvotājiem nozagusi Latvijas valsti.
0 0 atbildēt
Es nepiekrītu šādam pretnostatījumam. Tā ir falša dilema, jo balsošana nu nekā netraucē kaut kā darīšanai lietas labā. Gluži otrādi, tā var palīdzēt.
0 0 atbildēt