local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pastāv robežas demokrātijai un brīvībai?126

Pirms lasāt manu īso spriedelējumu tikai nepārprotiet! Nekādā ziņā es neatbalstu teroru un teroristus! Viennozīmīgi, terorisms ir neprāts.



579 8 126 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 126

0/2000
Perfekti. Tieši manas domas.
2 0 atbildēt

Jums daudziem ir smagas problēmas ar melno humoru un nedaudz paskarbu satīru.

2 0 atbildēt

PALDIES par rakstu, tagad lietas redzu citā gaismā.

1 0 atbildēt

Pasaulē vispār šobrīd triumfē infantilisms visās iespējamās formās. Ka būtu jabūt, lai cilvēku vairums justos labi, visi zina, bet nezinu, vai ir iespējams vēl kaut ko novest līdz normai.  

Pasaulīte lumpenizējas un lumpeniskas demokrātijas un lumpeniskas visatļautības sekas var būt tikai vel vairāk asiņu. 

3 2 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Tā ir žurnālistika! Lai viņi publicē ko viņi grib, vienkārshi ir tādi cilveki kas uzvedas nevis kā vidusāzijā, bek kā viduslaikos!

1 1 atbildēt

Tu esi slims deģenerāts, kaut arī simtais komentētājs. Tik pat slims kā musulmaņu ekstrēmisti.

Ko nozīmē "ŅIRGĀTOS"? Karikatūru publicēšana humora žurnālos ir tā ņirgāšanās?!? Negribi nelasi! Ja vēlies- dzīvo ar savu ticību, un mierinies ar domu, ka tie grēcinieki degs ellē, vai vēl kaut kur...

Tas ir tāpat kā apvainoties par negatīviem komentāriem spokos! Negribi- neliec rakstus, vai nepublicē savus komentārus. Kāpēc tev ir nostāja, ka tavs viedoklis ir svarīgāks par citu, tava dzīves filozofija(reliģija, šajā gadījumā), ir svarīgāka un neapspriežama dogma?

Es, piemēram, neticu nevienam cilvēka izdomātam Dievam... Tā ir tikai filozofija... Un pietam ļoti novecojusi un pretrunīga mūsdienu zinātnes sasniegumu fonā. Jā- pat smieklīga! Un pat konkrēti nosodāma, ja zinam cik slimi, piemēram, šariāta likumi izpaužas reālajā dzīvē...

Man piemēram liekas, ka tagad Tu ņiirgājies par šajā terora aktā bojā gājušajiem. Varbūt man tagad tevi uzspert gaisā, vai kā citādi nogalināt?

Ja kādam liekas, ka kautkādas citu personu darbības pārsniedz kaut kādas morāles un ētikas robežas, ir lērums civilizētu paņēmienu, kā tam pretdarboties... Uztaisi savu, diametrāli pretēju, karikatūru žurnālu, sūdzies tiesā...

Pamazām pārņem šausmas, cik aprobežoti var būt cilvēki pat mūsu "civilizētās pasaules" platuma grādos, ja dēl smērējuma uz papīra ir gatavi slepkavot... emotion

0 0 atbildēt

"Ja jūs esat par vārda brīvību, tad jūs esat par tiesībām paust tieši tos uzskatus, kurus nicināt. Citādi jūs neesat par vārda brīvību." (Noams Čomskis, 1992)

 

Atkal tizla aptauja, var publicēt jebko līdz tas nepārkāpj likumu.

2 3 atbildēt

"Nē nedrīkst. Žurnālistam ir jāsaprot, kur sākas vai beidzas vārda brīvība" Ja vārda brīvībai ir robeža, tad tā vairs nav vārda brīvība.

1 2 atbildēt

Sabiedrībai attīstoties morāli, tiek aizskartas novecojušas un kaitīgas prakses. Piemēram, ticība neredzamām, un neesošām būtnēm. Nu kas tur labs ticēt gariem un pesteļiem? Māņticības izsmiešana ir vajadzīga un nepieciešama. Nu un tad, ja maņticības praktizētāji jūtas aizskarti? Tam taču nav nekāda sakara ar realitāti!

3 5 atbildēt

Nu ta ir dienas doma,ne mazak.Pie karikaturam vainigi pasi islamisti.Beidzot viss salikts pa plauktiniem.         Varda briviba triumfe ,demokratiskas vertibas ari,vainigie noskaidroti...... nu ja ..tie 12 liki redakcijaa ... nu ta ir neliela samaksa par demokratiju, nekas tak,, nau pa velti,, .....un tas bardacins valstii turpat klat.....        Tagad karikaturistiem jaizdoma vel ,,stiprakas,, karikaturas, jaatrod drosa vieta un jaapgadajas ar pamperiem ,jo katrs troksnitis  vares izsaukt atv. nesaturesanu....

2 5 atbildēt

Skumji, vairumam nav nekāda sajēgas kas ir vārda brīvība.

Pēdējie 2 aptaujas varianti ir vispār ne pa tēmu, skatos 2/3 balsotāji ir tukšpauri. Vārda brīvība atļauj zaimot un ņirgāties. Un tas ir normāli. Ja tas tevi aizskar tu vari brīvi izvēlēties nelasīt, ignorēt vai samierināties. Neviens nebaro ar zupas karoti to tev iekšā. Ja liekas kāds ir savu viedokli pauzdams pārkāpis likumu - lūdzu uzraksti vēstulīti attiecīgajai iestādei un viss tiks nokārtots.

Pavaicājiet saviem senčiem kā bija kad tu nevarēji kviekt ārā visu kas sāp, jo par diršanu vien varēji doties eksotiskā ceļojumā uz Sibīriju. Tas vēl nebija bēdīgākais variants.

1 7 atbildēt

*****a, autor, izaudz. Tad jau atverot pornosaitu, tur redzēsi veselu lērumu preteklības, kuras citviet neļautu skatīties un autorus sauktu par perversiem izdzimteņiem.

Atverot bērnu komiksu žurnālus rastos jautājums, ko pīpē autori, ka peles sākušas runāt, bet bruņurupuči nodarboties ar cilvēces glābšanu?

 Jūtas nav taustāms materiāls un šī islāmticība vispār nav dzimusi un attīstījusies demokrātijā, bet tās pārstāvji ar lielāko prieku vēlas baudīt demokrātijas augļus, nemainot pašiem savu attieksmi pret apkārtējiem un nepieņemot apkārtējās vides īpatnības. Un neiedomājaties, ka islāmu valstis nekariķē un neizņirgā citu dievus. Viņi dara to, tikai mums lielākoties no tā ne silts ne auksts.

1 8 atbildēt

Es domāju, ka musulmaņus vajag padzīt no Eiropas, jo viņi ir kā invāzija, viņiem ir mērķis iznīcināt kristīgo Pasaules daļu, islāmticīgie tiek no bērna kājas izskaloti smadzenēs, viņi nepieņem citu kūltūru, viņi nievājoši izsakās ar baltajām sievietēm, jo redz' viņas nenesā parandžu un apsmej baltos vīriešus vīrišķībā - musulmaņi paši provokatīvi uzvedās svešā zemē, uzvedās kā saimnieki šeit. Tas pašas kristietes, kas izveido attiecības ar musulmani tiek spiestas dzīvot talāk pēc islāma tradīcijām, kaut man ir 100% pārliecība, ka viņas labāk gribētu būt salaulātas baltā kleitā nevis viņu tautas paltrakos. Multikulturālisms Zviedrijā jau sen ir izgāzies, pat ļoti sen, tāpat kā Dānijā un Lielbritānijā. Musulmaņi ir panākuši to, ja kādām eiropietim ir negatīvs viedoklis par viņiem, tad viņš ir rasists, bet ja musulmanis pasaka, ka visas baltās sievietes ir *****as, tad viņam tā ir vārda brīvība, Zviedrijā dažās skolās aizliedza pārdod skolu ednīcās cūkas gaļu, jo islāmā tā ir aizliegta, jo Allahs par cūkām pārvērta ebrejus... un, tas ir rasisms un necieņa islāmistu saprašanā... a, ko darīt zviedru izcelsmes bērniem? Grauzt rīsus ar lavašu, cilvēkiem, kas dzīvo Ziemeļos? Musulmaņi brīvi rīko slaktiņus uz ielām, piekauj, apzog, pamanās dzīvot uz pabalstiem kā miljonāri... un vēl jūtās apbižotie. Interesanti, kas viņiem to naudu iedeva - Allahs vai tomēr attīstītā Eiropa? Tās karikatūras bija tikai iegansts masu slaktiņam/teroram. emotion

3 14 atbildēt