local-stats-pixel

Vai krievi nav cilvēki? Publisks FUJ Rīgas pašvaldības policistam!!!27

165 17

Naktī uz sestdienu Krievijas dienvidos, Rostovā pie Donas, avarējusi aviokompānijas “FlyDubai” pasažieru lidmašīna “Boeing 737-800”. Bojā gājuši visi 55 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi.

Reklāma
165 17 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27

0/2000

Kriev-valodīgais policists ierēktu par bojāgājušiem latviešiem, viņam nekas netiktu darīts. Godīgi.

84 6 atbildēt

Krievija pati ir panākusi to, ka attieksme pret viņiem ir tāda. 

64 3 atbildēt
Ja viņš to būtu uzrakstījis par Ķīnu vai Āfriku tad viņam nekas par to nebūtu
56 0 atbildēt

Spriežot pēc valodas, kura uzstādīta attēlos redzamajā facebook profilā, izskatās, ka tas, kurš tik ļoti sacepies par šo komentāru arī ir krievu tautības. Tāpēc arī šāda ažiotāža. 

55 1 atbildēt

Pffff , godīgi sakot ...... no mušas uzpūsts zilonis .  Vai tā vajadzēja teikt ? Ahm ,labāk jau nē . 

Bet ja paskatās ,ko Žirinovskis ir teicis par Baltijas valstīm un Latviju , tad policista komentāras nekas nav . 

42 0 atbildēt

Interesanti vai tie bojā gājušie krievijas pilsoņi dikti sēroja par tiem ļaudīm, kas ir gājuši bojā no krievu agresijas ukrainā, sīrijā utt. Man personīgi pret šiem krievu pilsoņiem pretendziju it kā nav absolūti, bet nu sērot jau nu arī pa viņiem neiešu.

Kādu nu priekšstatu viņi pa sevi ir radījuši apkārtējai pasaulei ar tādu nu viņiem pašiem jādzīvo.

25 0 atbildēt
Un kur ir VĀRDA BRĪVĪBA.? Kads tikai pareica ko daudzi domā un tgd Ušakovs savu satraukumu pauž. Diez kapec viņš to nedara pie katras katastrofas ar latviešiem. Vai jau ir 22gadsimts un jadoma ko raksti, driz jau bus japiedoma ko domāt. Sapistā pasaule.
25 1 atbildēt

Lūdzu, lai DP ar Gņilu Ušakovu ar tādu pašu sparu izmeklē Vešņakova publisko ieteikumu Latvijas ex-prezidentei pārbaudīties pie psihiatra saistībā ar bažām par iespējamo Krimas okupāciju pirms tas faktiski notika. Domāju, ka šis tā kā būtu svarīgāks gadījums.

21 0 atbildēt

Tas RPP darbinieks pateica to, ko domā daudzi latvieši, baltieši un civilizētā pasaule, tākā par ko cepiens?

Labāk uztaisi rakstu par ušakovu un viņa izteicieniem Leģionāru, un Herberta Cukura sakarā, kā šis balsoja par krievu valodas ieviešanu, nanoūdeņu skandālu, kā arī Rīgas parādu, kas viņa valdīšanas laikā aug, kā sēnes pēc lietus!

15 0 atbildēt

Kā ko sliktu par krieviem pasaka tā nu pasaulei gals, kad atklāji par latviešiem kaut ko saka, tad visiem ir pilnīgi pajāt.

16 1 atbildēt

Atbildot uz raksta virsrakstā ietverto jautājumu: Tie, kas atbalsta citu valstu iekarošanu- nav cilvēki. 

13 0 atbildēt

Domāju, ka nav jajauc iekša politika pie katastrofām. Var nepatikt Putins vai cits valdības pārstāvis, bet pie kā ir vainīgs 6 gadīgs bērns, kas ir bojāgājušo sarakstā? Novēlu vieglas smiltis bojāgājušiem un to tuviniekiem tikt pāri šai traģedijai, neatkarīgi, kāda valodā viņi runāja vai kādas valsts pasi turēja.

14 1 atbildēt
Dirsaa ne! Tikai tapec ka Latvietis to raksta!
10 0 atbildēt

Galigi pohu* pa tiem krieviem, viņi mums neko labu nedara, tikai ļaunu mums var nodarit, tāka nejut. 

18 10 atbildēt
isteniba kaut ka divaini.ja vinsh nebutu ments tad pohu*.un tas skaitas vienlidziba
6 0 atbildēt

Un ar ko tavuprāt latvieši ir labāki? Latvijā ir tikai pilns ar idiotiem kā tu kas domā tikai par sevīm. Diez ja tev kāds tuvinieks ietu bojā kādā traģēdijā, tu arī teiktu:  na*uj tos latviešus. Kas tad daži cilvēki tikai nosprāga.?

5 0 atbildēt

Kapēc neviens neko tādu nerakstīja par Zolitūdes "Ma[KS]imas" traģēdiju?

5 0 atbildēt

Ir tāda lieta, kas saucās "karma". Pamazām visa tā šmuce, ko šī tauta ir sastrādājusi pret citiem nāk atpakaļ. Droši vien nāk ne tiem cilvēkiem, kas to būtu pelnījuši, bet nāk, un tas ir likumsakarīgi.

Šis komentārs vienkārši parāda latviešu attieksmi pret krieviem kā tādiem. es domāju, ka neviens neko tamlīdzīgu neteiktu, ja tie būtu bijuši Igauņi. ja tā ņem, tad šai tautai gan jau ukrainā dienas laikā negāja bojā daudz mazāk karavīru salīdzinot ar šo katastrofu. Pa to tikai neviens pat nerunāja. Tātad no statistikas viedokļa var ar mierīgu sirdi teikt: "Nekas traks." 

3 0 atbildēt

Idiots...

2 0 atbildēt
Tevi krievi visu dzīvi situši?
1 1 atbildēt