local-stats-pixel fb-conv-api

Vācijas izklaides parks aizliedz klaunu maskas Helovīna svinībās2

56 0

Izklaides parks Vācijas dienvidrietumos ir aizliedzis viesiem valkāt klaunu maskas gaidāmajās Helovīna svinībās, teikts sestdien publicētā paziņojumā.

Šāds lēmums pieņemts pēc Vācijas varas iestāžu trešdienas paziņojuma, ka valstī pēdējās nedēļās ir reģistrēti 370 incidenti ar tā sauktajiem biedējošajiem klauniem.

Incidentu vidū bija gan klaunu tērpos ģērbušos cilvēku pamanīšana, gan klauni šausminošās maskās, biedējot garāmgājējus, gan arī uzbrukumi ar nažiem un citiem ieročiem, tostarp beisbola nūjām un motorzāģiem, vēstīja varasiestādes.
«No šī brīža cilvēki, kas ģērbušies kā biedējošie klauni, nevarēs ieiet parkā,» paziņoja populārais izklaides parks «Holiday Park» Reinzemes-Pfalcas federālās zemes Haslohas pilsētā.


Viesiem ir arī aizliegts valkāt jebkādas seju aizsedzošas maskas parka teritorijā.

«Mēs lūdzam visus Helovīna un šausmu fanus būt saprotošiem,» teikts parka paziņojumā.

Biedējošie klauni pirms vairāk nekā mēneša vispirms tika redzēti rajonā ap ASV Dienvidkarolīnas štata Grīnvilas pilsētu, bet pēc tam šī parādība izplatījās visā ASV teritorijā un vēlāk – arī citās valstīs.

56 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Ieziepē.
0 0 atbildēt
Dzīvoju Vācijas austrumos un pie mums par spīti klaunu incidentiem, tie laikam nav aizliegti. Šodien bērni centrā, kopā ar cilvēku klauna tērpā pūta ziepju burbuļus. emotion
0 0 atbildēt