local-stats-pixel fb-conv-api

VIDEO ⟩ Sieviete nokrāsoja savu suni, lai tas izskatītos kā Grinčs5

34 0

Kāda sieviete aizveda savu šnaucera šķirnes suni uz salonu, lai sniegtu viņam neiedomājamas Ziemassvētku pārvērtības. Sieviete vēlējās, lai viņa kažoku nokrāso zaļā un sarkanā krāsā.

Rezultātā viņas sunim tika izveidots Grinča tēls, bet varēja taču uzlikt brieža radziņus, sarkanu deguntiņu un Grinča vietā būtu bijis Makss - viņa labākais un ilgus gadus vienīgais uzticamais draugs Kasīšu ciemā.

Šim viedo ir pievienoti vairāk nekā 11 tūkstoši komentāri. Liela daļa šo komentāru ir sašutuma un negāciju pilni.

«Man ir tik ļoti žēl. Suns izskatās tik bēdīgs,» raksta kāda «Tik Tok» lietotāja. «Vai tā nav vardarbība pret dzīvnieku?» Jautāja kāds cits lietotājs komentāru sadaļā. «Tikai tāpēc, ka tu tā vari izdarīt, nenozīmē to, ka tev tas ir jādara,» savu viedokli izteica vēl kāds.

Neilgi pēc sava video publicēšanas, suņa saimniece Ešlija pievienoja vēl vienu video, kas bija kā atbilde komentāram, kurā minēts, ka suns izskatās bēdīgs.

Videoklipā suņa saimniece parāda, ka suns nav nelaimīgs.

Noskaties video:

Ar šo video nekas nebija beidzies. Ešlija pievienoja vēl vienu atbildes video komentāram.

Noskaties video:

Ešlija pievienoja vēl vienu atbildes video komentāram, kurā minēts, ka tā ir vardarbība pret dzīvnieku. Interesanti, ka viņa savos videoklipos uzdod sunim jautājumus tā, it kā viņš varētu verbāli atbildēt.

Noskaties video:

Vai tu atbalsti šādu suņa saimnieces rīcību?

34 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Sunīša žēl. emotion

7 0 atbildēt

Pašai vajadzēja mūli zaļu nomālēt!!!

5 0 atbildēt