local-stats-pixel fb-conv-api

Ukrainā atdzimst nacisms!79

1107 8

"Ukrainā atdzimst nacisms!!!" - jā, tieši ar šādu frāzi ir atkal aktivizējušies apvienība "pasaule bez nacisma".
Savā paranoiskajā prātā šie krievijas finansētie aktīvisti ir izgudrojuši lielisku iemeslu Krievijas iebrukumam Ukrainā - ukraiņi ir jāatbrīvo no nacistiem! Atļaušos atgādināt, ka šī stratēģija absolūti nav nekas jauns - ar tādiem pašiem saukļiem savulaik tikai sākti uzbrukumi Baltijas valstīm, Somijai, un citur. Tā ka - jau atkal krievi neko jaunu nav izgudrojuši.

1107 8 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

kāpēc cilvēki aizvien vairāk fašismu un nacismu uzskata par vienu un to pašu?? fašisms radās Itālijā, nacisms - Vācijā. Cilvēki nepamatoti daudz izmanto šos jēdzienus kā sinonīmus, par spīti salīdzinoši lielajām atšķirībām starp abām valdīšanas metodēm.

2 0 atbildēt

Abas izsūtīšanas veica krievi ;)

2 0 atbildēt

Diemžēl jāsaka, lai arī cik slima un murgaina ir Kremļa propaganda, tomēr atrodas tādi cilvēki, kas tam sāk ticēt. Tā kā tai teicienā, ja 100 reiz atkārtosi melus, cilvēki tam noticēs, kā patiesībai. Tagad paanalizējot Krieviju, redzams, ka kopš tur pie varas nonāca putinisti, tā viss ir gājis pašreizējās Krievijas ārpolitikas virzienā. Pēc PSRS sabrukuma ļoti daudzi Krievijas mediji bija neatkarīgi un mediju starpā valdīja viedokļu dažādība. Tādus "zombētos" saukļus par fašistiem, izsmēja. Tikai paši radikālākie "Antifašisti" kaut ko tādu atļāvās. Kopš Putins likvidēja neatkarīgo presi (visu savācot zem Kremļa kontroles), šāda apsaukāšanās par fašistiem ir ikdiena. Pie tam - vairs jau nav neviena cita viedokļa, jo visi Krievijas mediji vienotā korī bļauj par fašistiem visā pasaulē, pret ko var paglābt vienīgi Putinonka. Un te pat nevar vainot parasto krievu, jo tas parastais krievs jau pēdējos 10 gadus to tik dzird, ka apkārt vieni vienīgi fašiti. Diemžēl šī propoganda izplatās arī ārpus Krievijas, arī Latvijā. Tāpēc būtu valstij aktīvāk jādomā, kā neitralizēt Kremļa propagandu, kā skaidrot Latvijas viedokli. Jo ļoti labi saprotam, ka visa šī Putina stratēģija ir ļoti rūpīgi izplānota, kurā propaganda nodrošina vismaz 90% uzvaras.

2 0 atbildēt

Kaut cilvēki saprastu ,ka Krievija ir mūsdienu īstais nacistu perēklis.

1 0 atbildēt

Dēļ visiem šiem sūdie, es lēnām sāku vēlēties kļūt par anarhistu...

1 0 atbildēt

ES spēlē spēlītes un politiskos procesus bīda ar intrigām un likumprojektiem. Dumjais brūnais lācis tikmēr soļo pa svešu zemi ar automātiem rokās. Kuru no diviem ļaunumiem izvēlies tu?

1 0 atbildēt

Labāk kautvai tāpēc, ka vari droši gulēt, ne uztraukties, ka kāds krievs izvilks tevi no gultas un iesēdinās lopu vagonā!

1 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

emotion 

0 0 atbildēt

hehe jūs jau paši nezinat kas tur  ar ko karo :D

0 0 atbildēt

Gribetos kadreiz padiskutet par politikas temu ar kadu krievu, kurs necite putina vai sc teikto, sis ir vairak ka aicinajums lai man uzraksta, jo es tiesam ne reizi muza neesmu saticis vai dzirdejis ne par vienu tadu krievu, ja it ka ir kautkur tadi visadi makslinieki, pacifisti, garidznieki, bet varbut kads no spoku lietotajiem pagodinas mani ar savu vestuli

0 0 atbildēt

+ par rakstu ! (:

Es nezinu kp, bet kad aplūkoju tās Putina bildes ar Hitlera ūsām, sasmējos . Zinu , ka tēma nopietna, bet nu tomēr. ;D

0 0 atbildēt

ļoti nepatīk patreizējā situācija ukrainā, nav salīdzināma ar gruzijas konfliktu.

1 stulba darbība var sākt ww3 un mēs būsim frontes 1. līnijā.

Ceru Putins un kremlis nāks pie prāta.

0 0 atbildēt

Ta ari zinaju, ka Krievija ar otro pasaules karu tikai gribeja paradit kurs te ir galvenais, bet pec 3 (Cerams, kad lidz tadam nenonaksim) Krievija ari paradis kurs tures  visus vadibas grozus.

 

Bet es nesaprotu, kapec ASV uz to visu nozskatas, pasiem pectam viniem naksies nozelot, kad Krievijia jau bus parnemusi lielu dalu teritorijas, gan pasaule, gan Baltijas vasltis, lidz galu, galu nonaksi ari lidz ASV/

0 0 atbildēt

Masu mēdiji: video, informācija, pierādījumi utt.  Cilvēku viedokļi, aculiecinieki.. Viss ir tik ļoti smagi pasniegts, ka ir diezgan grūti orientēties milzīgajā informācijas plūsmā. Tas, ka krieviem sava vaina - taisnība. Bet mani māc šaubas vai masu mēdiji tā propogandētu informāciju sabiedrībai pret krieviju ja aiz tā nekas neslēptos. Kāda iespēja, ka ne tikai šo, bet arī daļu citu rīcību nesafabricē kāds cits, kaut vai tie paši amerikāņi, kas jau izveidojuši nākamo ukrainas valdību. Kāda problēma būtu ievest savu karaspēku krievijas armijas tērpos, un likt viņiem pateikt, ka viņi ir krievi? It īpaši, ja intervijā galvenais ģenerālis, pat likās, ka nerunā krieviski, un neatbildēja ne uz vienu pašu jautājumu.

0 0 atbildēt

Vispār es neesmu Vinnija Čērčila fanklubā, bet viņam bija labs teiciens- ka nākotnes fašisti sauks sevi par antifašistiem. Un pareizi gan attiecībā uz Krieviju, gan tepat mūsu vietējām kolorādo vabolēm, kuras gan jau 16. martā atkal rāpos ap Brīvības pieminekli. 

0 0 atbildēt

Nuu es saku taa taa, ka kara nebus. Krievija dabus to savu melno jūru atpakaļ un tā tas arī viss beigies. Jo Krievijai ir japaņem atpakaļ tas nozīmigais viņu objekts kurš piedereja viņiem pirms Ukrainas pievienošanas Eiropas savienibai :)

0 0 atbildēt

Nabaga cilvēki, tik ļoti apjukuši, apmulsuši un nelaimīgi. Kaut nu viņu ciešanas ātrāk beigtos.

0 0 atbildēt

Putlers.

0 0 atbildēt

Eiropai vajaga kādu ļauno ,lai būtu ar ko cīnīties, tgd slikto tēlo Rus un ES ,kuri jau noguruši no ši visa tēlo labo ,kā rezultātā atkārtojas Hitlera scenārijs.....nemaz nebrīnītos ja pēc gadiem 10 eiropas politiskā karte būs mainijusies.un es ļoti šaubos ,ka tas būs labi mums

1 1 atbildēt

tak visiem prātvēderiem mazāk dirst vajag un meklēt , to kā nav - krievija viemnēr ir bijusi imperiālisti, un viņiem vienmēr ir intersējusi izeja uz jūru, tur pat nav jāmeklē visādas sazvērestības, vienkjārši jāsaskaita 2+2.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »