local-stats-pixel fb-conv-api

Ukrainā atdzimst nacisms!79

1107 8

"Ukrainā atdzimst nacisms!!!" - jā, tieši ar šādu frāzi ir atkal aktivizējušies apvienība "pasaule bez nacisma".
Savā paranoiskajā prātā šie krievijas finansētie aktīvisti ir izgudrojuši lielisku iemeslu Krievijas iebrukumam Ukrainā - ukraiņi ir jāatbrīvo no nacistiem! Atļaušos atgādināt, ka šī stratēģija absolūti nav nekas jauns - ar tādiem pašiem saukļiem savulaik tikai sākti uzbrukumi Baltijas valstīm, Somijai, un citur. Tā ka - jau atkal krievi neko jaunu nav izgudrojuši.

1107 8 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

un kur kustība "Pasaule bez komunisma" ?

77 4 atbildēt

Kur organizācija "Pasaule bez "Pasaule bez nacisma" "?

56 3 atbildēt

Ehh, kā uzrāvies - admina rakstā referāli ieliki...emotion

44 0 atbildēt

Ko var bāzt visur to nacismu? Nopietni vai valstiski fašistiski grupējumi nepastāv kopš Otrā pasaules kara. Sinhedi, neonacisti un citas sīkas grupiņas ir par vāju, lai kādā valstī radītu nestabilitāti (jo ir pārāk mazas, mainīgas un ar tendenci sarukt). Tad kāds tur vēl nacisms? Krieviem jāmeklē citi aizbildinājumi, jo uz pagātnes antivaroņiem nevar sēdēt mūžīgi. Tas jau pieliek smieklīgi, kad 16. martā latviešu pansionārus, kas noliek ziedus par godu leģionāriem sauc par fašistiem. Ja arī viņi tādi būtu, tad ko šie pārdesmit pensionāri nodarīs? Mainīs valsts iekārtu? Drīzāk ko tādu paveiks svītrainie komunistu alkaši, kuri 9. maijā pie pieminekļa laistās ar vodku un retardējas.

24 1 atbildēt

Lai iekarotu kādu no kaimiņzemēm ir vajadzīgs tautas atbalsts. lai šis atbalsts būtu, jābūt tautā naidam pret attiecīgo valsti, un to protams var iepotēt. lai pārmestos uz citu valsti, viss zombēšanas process jāsāk no jauna, tāda sistēma ir laikietilpīga un dārga. Efektīvāk ir naids pret kautko, ko var piedēvēt jebkurai tautai, piemēram fašisms vai terorisms, protams neskatoties uz to vai tā ir vispār patiesība. Un tas naids ir tik tāl iezombējies, ka sazombētajiem visi kas nav ar viņiem vai ir pret viņiem ir fašisti. Jāatcerās ka nacistiskās Vācijas režīms un psrs režīms ir viena un tā pati ideja tik nedaudz savādāk interpretēta, bet savā būtībā ir viens un tas pats. Kā arī nedrīkst aizmirst ka psrs režīma upuru skaits ir daudz reiz lielāks nekā nacistiskās Vācijas. Un nacisms krievijā ir ļoti izteikts, atcerēsimies faktus par atspārdītajiem melnādainajiem maskavā. Principā apmelojot blakus esošās valstis ka redz tur ir nacisms un fašisms krievi uzspiež savu nacismu. Un zazombētie ar putām uz lūpām kliedz līdzi šim visam neapzinoties ka viņus imanto kā vislētākās marjonetes, savu plānu realizēšanai, bet nekam citam viņi nav vajadzīgi.

24 1 atbildēt

Cilvēk mīļo kādu vēsturi tu esi lasījis? Izsūtīšanas veica krievi, aizstaigā līdz Okupācijas muzejam un izglītojies pirms veic kārtējo spožo komentāru.

21 2 atbildēt

Starp fašismu un nacismu ir pietiekami daudz atšķirību, lai tos tā vienkārši nemaisītu vienā katlā.

12 0 atbildēt

šausmigi apriebusies tā AntiFa padarīšana, vnm jaauzspiež savas muļķības, kurš tur nazis vai kurš nav... tapat visi zina, ka AntiFa ir lielakie naži...

9 0 atbildēt

Krievija pati ir vislielākā nacstu valsts - visām valstīm ir viņai jāpakļāujās, visiem ier jārunā kā viņi, visi kas atsakās viņiem pakļauties ir jāiznīcina jo ''veido nesaskaņas''.

9 1 atbildēt

... emotion

7 0 atbildēt

Tie žīdi uzprasās uz vēl vienu Hitleru... laikam no kļūdām nav mācījušies... Gāzīti sagribējās :D

14 7 atbildēt

tvitterī vēl vakar klejoja bilde,  kur viens no SC deputātiem kopā ar jauniecelto prokremlisko Krimas valdības vadītāju (precīzi amata nosaukumu nepateikšu, bet augstākā amatpersona)

4 0 atbildēt

Krievi varētu paskatīties, kas darās savā zemē un tad runāt - tiek apspiestas un pat nogalinātas citas rases pārstāvji, bet tas jau ir normāli, tas jau nav neonacisms. Tas tiek saukts par savas zemes attīrīšanu. Nu lūk citas valstis arī grib attīrīt savu zemi no pabirām - krieviem. 

Tiem kas nezin fašisms un nacisms ir divas dažādas lietas. Fašisms ir ļoti laba lieta. Nacisms, kā ideja arī bija labs, bet diemžēl izpildījums nu galīgi neatbilda idejas būtībai. Tas pats bija ar komunismu - ideja laba, bet izpildījums galīgi šķērsām aizgāja.

4 0 atbildēt

Nāvi urlām! Raksts patika!

9 6 atbildēt

Tieši tā! Viss savu iegribu kopums un imperiālisms tiek maskēts ar cīņu pret nacismu...

4 1 atbildēt

Tie pajoliņi nesaprot vispār terminu fašisms, nacisms definīciju, kā jau neandertālieši.

3 0 atbildēt

Krievam pastav tikai 2 varianti - vainu krievs vai nacists... krievam nepatik latvietis, tas ir normali... bet ja latvietim nepatik krievs - vinsh ir nacists! 

2 0 atbildēt

Diemžēl jāsaka, lai arī cik slima un murgaina ir Kremļa propaganda, tomēr atrodas tādi cilvēki, kas tam sāk ticēt. Tā kā tai teicienā, ja 100 reiz atkārtosi melus, cilvēki tam noticēs, kā patiesībai. Tagad paanalizējot Krieviju, redzams, ka kopš tur pie varas nonāca putinisti, tā viss ir gājis pašreizējās Krievijas ārpolitikas virzienā. Pēc PSRS sabrukuma ļoti daudzi Krievijas mediji bija neatkarīgi un mediju starpā valdīja viedokļu dažādība. Tādus "zombētos" saukļus par fašistiem, izsmēja. Tikai paši radikālākie "Antifašisti" kaut ko tādu atļāvās. Kopš Putins likvidēja neatkarīgo presi (visu savācot zem Kremļa kontroles), šāda apsaukāšanās par fašistiem ir ikdiena. Pie tam - vairs jau nav neviena cita viedokļa, jo visi Krievijas mediji vienotā korī bļauj par fašistiem visā pasaulē, pret ko var paglābt vienīgi Putinonka. Un te pat nevar vainot parasto krievu, jo tas parastais krievs jau pēdējos 10 gadus to tik dzird, ka apkārt vieni vienīgi fašiti. Diemžēl šī propoganda izplatās arī ārpus Krievijas, arī Latvijā. Tāpēc būtu valstij aktīvāk jādomā, kā neitralizēt Kremļa propagandu, kā skaidrot Latvijas viedokli. Jo ļoti labi saprotam, ka visa šī Putina stratēģija ir ļoti rūpīgi izplānota, kurā propaganda nodrošina vismaz 90% uzvaras.

2 0 atbildēt

Man to Ždanokas pretīgo purnu ieraugot pilnīgi slikti paliek!

2 0 atbildēt

STULBAIS VLADIMIRS PĻŪTINS emotion

9 7 atbildēt
« 1  2  3 »