local-stats-pixel

Senās Romas seksa skandāli14

465 0

Romieši ir pazīstami ar to, ka bija uzburti uz seksu un tā rezultātā gadījies arī ne viens vien skandāls. Tad nu tā īsumā ;)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
465 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Tas mirklis, kad imperatora sieva ir lielākā palaistuve pilsētā... Kāds viņai bija tarifs? 

14 0 atbildēt

Par 10. punktu - ja Oktaviāna meita bija nokniebusies teju ar visu pilsētu tad kur bl@ viņš rāva tik daudz salu lai izsūtītu iedzīvotājus un kas tad palika dzīvot pilsētā, loģiski ne? emotion 

11 0 atbildēt

No kurienes dati? Daudzās elementārās kļūdas rada aizdomas, ka lielākā daļa, ja ne visi fakti ir izdomāti. Piemēram Marks Antonijs nekad nekāpa tronī pēc Cēzara. Oktaviāns viņu un Kleopatru nekad nenogalināja. Kaligulas laikā ne Romas bagātība ne varenība vēl negāja uz galu, tam vēl bija nepieciešami aptuveni 3 gadsimti.

P.S. Ja runā par Romas imperatoriem, tad Nerons (nevis Nero) ir īstenībā viens no zināmākajiem, jo viņa laikā notika milzīgais Romas ugunsgrēks pie kura vainīgs it kā esot bijis pats Nerons. Bez tam viņš bija pēdējais no oriģinālajiem Cēzara pēctečiem imperatora tronī. 

7 0 atbildēt

KAd man bija 8 gadi es ieliku vhs kaseti video maģī un tur sāka iet filma kaligula. Es noskatijos līdz pirmajai sexa ainai kad to izdzirdēja māte. Karoče viņa mani norāja izrubija gandrīz un no tā laika kasete atradās kaut kādā spotā kur es nezināju  emotion 

5 0 atbildēt
Skatos tev baigi patīk rakstīt par seksu emotion forši emotion
2 0 atbildēt

Senajā romā jebkāds sekss pats par sevi nebija skandāla iemesls. Drīzāk politika, kas aiz tā bija.

1 0 atbildēt

Nākaimais raksts varētu būt par seno grieķu seksa kultūru emotion

0 0 atbildēt

Normālas izpriecas. emotion

0 0 atbildēt