local-stats-pixel fb-conv-api

Sauļošanās domāta lohiem18

235 3

Nedēļas nogalē nedaudz pasēdēju ārā pirmajā kārtīgi karstajā pavasara saulē un, protams, apcepu seju. Katru gadu viens un tas pats – pavasara saule ir tikpat spēcīga kā mana pārliecība, ka šogad jau nu čista neapsvilšu.

Lai nu kā, aizdomājos – nafig vispār sauļoties? Nē, reāli, kur tieši ir prikols gulēt saulē, lai pakļautu savu ādu episkam starojumam un daudzkārt augstākam ādas vēža saslimšanas riskam? Lai āda izskatītos “smukāk”? Kurš izdomāja, ka tieši brūns nevis balts ir smuki? Tas ir kaut kāds nepiepildītais baltā cilvēka sapnis? Varbūt gluži kā japāņu anime multenēs, kur visi tēli tiek zīmēti ar milzīgām acīm, mums ir kaut kāda mistiska vēlme kļūt brūnākiem. Gadu no gada viens un tas pats, bet kāda velna pēc?

Ir cilvēki, kas dodas uz jūru tikai tāpēc, lai degtu saulē. “Ooooo, tagad 15 minūtes uz muguras un tad 15 minūtes uz vēdera, tā, lai vienmērīgs iedegums. Un tad vēl nolīst kaut kur tālāk no cilvēkiem, lai arī pakaļu un pupus varētu nedaudz nosauļot un tie neizskatītos pretīgi balti uz pārējā pārceptā ķermeņa fona. Ja vien būtu kāds veids, kā panākt, lai tie vienmēr ir tādā pat krāsā kā pārējais ķermenis...” Ā, pag – var taču vienkārši nesauļoties, lol.

Un tad vēl ir arī tie cilvēki, kuri pirms vasaras sezonas iet uz solāriju, lai jau laicīgi sāktu cepināt savu ādu tikai tāpēc, lai vasarā varētu doties gulēt saulē un cepināt to vēl vairāk. Tā, lai sezonas beigās internets varētu būt pilns ar tūtiņlūpu bildēm, kas izskatās kā pārcepti vistu spārniņi.

Pat neveltot šai tēmai pārlieku daudz laika ātri vien nonācu pie secinājuma, ka sauļošanās ir stulba nodarbe un sauļojas tikai lohi. Turpmāk centīšos maksimāli izvairīties no sauļošanās un bezjēdzīgas atrašanās saulē. Kālab tā? Jo mana āda arī tāpat ir pilnīgi normāla un es neuzskatu sevi par dabas kļūdu, kuru katru vasaru vajadzētu censties labot, uzcepot ādu.

235 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Es gan par citu aspektu: kā var patikt stundām gulēt saulē un nedarīt NEKO? Kā var tā necienīt šodien tik dārgo laiku, lai padarītu kaut ko vērtīgu? Visādi citādi saulē (un vispār ārā) iet ir vēlams un nekādu vēzi tur nesaķers. Lielāka varbūtība, ka uz gajēju pārejas aizķers kāds bembis. Saulīti baudīt var dārzā strādājot. Būs gan patīkamais, gan lietderīgais.

13 1 atbildēt

Sauļojas aiz bezdarbības, slaisti.

9 0 atbildēt

Ļoti aprobežota domāšana jums, lai izveidotu savu personīgo viedokli ir jāzina visi fakti ne jau tikai tie kuri jums ir interesanti.Jūs varat tikai priecāties ,ka saules brūnais iedegums jums nav nekāda modes dendence,jo tad jūs runātu pilnīgi savādāk.Domāju jūs arī noteikti nezinat ka slāids,muskuļots augums ar vienmērīgu iedegumu izskatās daudz labākās kameru priekšā, attiecīgi ir pieprasīts modeļu industrijas. No saules mēs iegūstam d vitamīnu kas ir ļoti svarīgs vitamīns mūsu organismā nerunājot par to ,ka sauļojoties mēs daļēji tiekam vaļa no nelabvēlīgām pumpām un vispārīgi šauļošanas pati par sevi uzlabo garastāvokli.Un pats galvenais faktors saules trūkuma dēļ Skandināvijas valstīs, kā piemēram Norvēģijā ir augstākais pašnāvību skaits pasaulē,jo cilvēki iegrimst depresijas saules trūkuma dēl,un varu garantēt izlasot jūsu rakstu viņi vienozīmīgi nosauktu jūs par lohu. Noteikti lielākā daļa kas atbalsta jūsu domāšanu ir Pc žurkas kuras mīl atrasties starp četrām sienām, un tad nu tāds posts no jūsu puses tikai iedeva viņiem vēl vairāk attrunas no tā lai nebūtu jājiet ārā un jādzīvo reāla dzīve. Varētu šos faktus turpinās lt rakstīt dikti un ilgi ,bet netērēšu savu dārgo laiku bet labāk iešu sauļoties

8 0 atbildēt

Nu nezinu...man tā ir bauda pat katru dienu 9 stundas pavadīt un cepties pie jūras ( kad laiks to atļauj), un vienatnē! 100 procenti ir pārdesmit lietas, ko es nekad nesapratu Tavā uzvedībā, Tavos hobijos!🙄

8 1 atbildēt

Ko visi te komentāros ārdās...😂 Uztverat takš ar humoru

https://media.tenor.com/images/de3c3321efa8a0ef8cceeb17e05bd936/tenor.gif

6 0 atbildēt

Lohs tu esi 😄

5 0 atbildēt

😁👎

4 0 atbildēt

tev kā urļikam par to nav jāsatraucas. tavi slāvu bračkas pārsvarā ir rudi vaisarraibumaini pacani ar baltu un nemazgātu ādu.

tu nāc no viņu bara un tur vari droši palikt, līdz kamēr tev kāds pārdomāti ar smalki taktisku gājienu neiedirsīs mutē.

4 1 atbildēt

Stulbu rakstu likšana spokos --lūk,tas ir domāts lohiem!! ))DDD

stulbs lai ar nezin ,ka viņš ir stulbs ,taču tomēr ir lohs!))DDDD

Un lohus --mēs vienkārši sitam)) nāc šurp un dabūsi purn'ā>

5 4 atbildēt

Ievads gluži kā par mani, tikai savu seju es nocepu nedēļu atpakaļ 😁

Man arī nepatīk sauļoties. Tieši sauļošanās process. Reāli ir garlaicīgi un vēl tas nogurums pēc tam - kad prasās vēl atpūsties no šķietamās atpūtas.. 😕 Bet vispār man patīk drusku apsauļoties tā praktiskā iemesla dēļ, lai vasarā uzturoties saulē ilgāk par 15 minūtēm nav jāprāto par aizmirsto pretapdeguma krēmu - nosauļots tomēr uzreiz neapdeg. Bet apbrūnē man tik cik no maikas un šortiem plikumi rēgojas. Par pārējo bālo zonu diži neiespringstu

1 0 atbildēt

Patiešām🤔. Sauļošanās ir domāta lohiem kuriem gribas visu laiku gulšņāt😴. Lai viņi sadeg karstās saules dieva liesmās😆.

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt