local-stats-pixel fb-conv-api

Runā, ka tā dzīvoja pirms interneta...5

143 0

Pirms interneta... tu vienkārši sēdētu uz krēsla ar atvērtu grāmatu klēpī, blenžot sev priekšā vai arī uz dekoratīvo vāzi sekcijā, un tā pavisam nemanot mainītu vienu stāvokli uz otru.

Pirms interneta... tu varētu sākt kaut ko zīmēt. Pavisām klusām piezīmju kladē tu sāktu zīmēt, ļautos iedvesmai un sev par pārsteigumu tev sanāktu aligators ar šķībām acīm.

PIrms interneta... tev būtu garlaicīga pēcpusdiena un tu izdomātu paguļšņāt uz dīvāna, tad uz otra, tad izdomātu uztaisīt detektīva apliecību. Tu atrastu papīru vecāku mantās, nokopētu ģērboni un izveidotu savu parakstu, ielaminētu ar skoču un ieliktu sev makā. Tad izņemtu ārā, paskatītos un ieliktu atpakaļ makā ar slepenu smaidu.

Kas tie bija par laikiem!

143 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Kkaads memllaka skatiijums uz savu beerniibu...,

manaa bērniibaa pat tv bija melnbalts,bet nevienu dienu nebija garlaiciigi  emotion 

6 0 atbildēt
Man bērnībā nebija ne telefona,ne datora,pat par internetu neko nebiju zinājusi.bet garlaicīgi nebija nemaz,jo no rīta līdz vēlam vakaram pie vecmammas laukos vazājos ar kaimiņu bērniem,braukājām ar divriteņiem,meklējām mazas upītes un taisījām dambes,stiepām atrastos ežus uz pagalmiem un barojām viņus,mācījos slaukt govis,caur pieneņu trubiņām no spaiņa dzēru siltu svaigu pienu,kurajā vēl nenosēdās putas...ak dievs,nebija ne dienas,kad es neko nedarītu...tikai tagad to visu daudzus gadus atpakaļ varu atcerēties ar nostaļğiju... nē,nebija garlaicīgi. Tagad gan ir garlaicīgi.ar visiem internetiem un trako pasauli.gribu atpakaļ tos laikus,kad nebija tādu šausmu kā tagad..
3 0 atbildēt

Un vēl, pirms interneta nebūtu tapis šis raksts, jo nebūtu taču spoki.lv..un tu nedabūtu šo plusiņu..  emotion raksts..

2 0 atbildēt
Uz tualeti ietu nevis ar telefonu, bet gan ar sagraizītām avīzēm.
1 0 atbildēt

Garlaicigi nebija.Labos laika apstakljos pa aru ,ar moci,velosipedu ,vai gumijnieci pa Gauju,kadu ezeru,ziema ar slepem vai slidam,ar ziemas makskeriti uz ledus.Majas klausijamies radio,skatijamies tris tv kanalus emotion  ,lasijam gramatas ,kaut ko meistarojam vai vienkarsi pljapajam pa telefonu- reizem stundam.Roka notirpa no klausules stutesanas pie auss, nacas piemeistarot telefonistes garnituru(austinja ar mikrofonu),rokas tad bija brivas un vareju mierigi pulet savu veco armijas siksnas spradzi,kurai bija nodrazta no(izdrazta ?) zvaigzne ... emotion 

1 0 atbildēt