local-stats-pixel fb-conv-api

Reāli kodolkara draudi!146

992 1

Ziemeļkorejas armija ir gatavībā un gaida Kim Jong-un pavēli sākt „pēdējo triecienu”!
Jaunākā informācija liecina - 11. martā Ziemeļkoreja ir paziņojusi, ka 1953. gadā noslēgtais pamiera līgums tiek lauzts.

10. martā, Rodongs Sinmuns, Ziemeļkorejas viszināmākais orators, paziņojis, ka Ziemeļkorejas sauszemes, jūras un gaisa spēki ir sagatavoti karam. Armija ir pilnā kaujas gatavībā un tiek gaidīti tālākie rīkojumi no valsts augstākā līdera, pirms uzsākt militāru kampaņu pret Dienvidkoreju. Arī valsts kodolieroči ir sagatavoti darbībai.

„ASV marionešu režīms Dienvidkorejā tiks iegrūsts uguns jūrā vienā acumirklī!”

992 1 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

nukas izšaus pāris petardes uz amīšiem un kas.. ir aprēķīnāts ka ir aptuveni 40% iespēja ka līdz turienei vinās vispār nokļus Un es domāju ka amīši vin;us pāris sekundēs noslaucīs no zemes

0 0 atbildēt

Būtu jāpaskatās, kas visam šim ir sākums... Kas ir pirmagresors, dēļ kā mums visiem ir jācieš.  

0 0 atbildēt

nemīz

0 0 atbildēt

nu nafig tas vajadzigs.cilveki pasi sevi iznicinaemotion

0 0 atbildēt
Man šķier,ka z-koreja un cenuns ir vienkarsi marionetes saja pasaule.Es domaju,ka ja saktos ww3 tad z-korejai atrastos 2 lieli sabiedrotie.jo vienkarsi sobrid viniem nav izdevigi atklat savu draudzibu,jo piemeram,tagad sakas ww3 ,vai krievi sedetu mierigi un noskatitos uz to no malas?es tam neticu ,un vel neticu tam,ka vini karotu kopa ar ASV.
0 0 atbildēt

eeeeeee ko jus miiž - anno naaatoo visa eiropa tadas ziemel,dienvidkorejas noslaucis no zemes atri vien ja vaidzes un tas apdraudes drosibu kadaa meeraa . ASV speki vien tādu koreju uz rokām iznestu ārā. Ja tāda ziemelkareja karos ar kodolierociem, tas nozime, ka sak karu ar visu pasauli. Un tādus perdeļi sāk dirsties par daudz - tad pasaule to Zkoreju kā cunāmī noslaucīs no kātiem :)

0 0 atbildēt

MOTHER OF GOD

0 1 atbildēt

Nu, jāskatās kas tur būs. Var aiziet pavisam švaki.

0 1 atbildēt

Kara uzsākšanu lai nogalinātu pašus vertīgāko cilvēkus........ emotion

0 1 atbildēt

Nu ko gaidām WW3

0 1 atbildēt

Kodolkari tika solīti jau 2000 gadā.... Pasaule melo....

0 1 atbildēt

Hm...Ziemeļkoreja un ASV...pa vidu ir Latvija...ja sāk lidot raķetes no vienas puses uz otru,nedo dies',kāda nokritīs manā dārzā vēl... :)

2 3 atbildēt

oppan gangnam style.

0 1 atbildēt

eeeeeee ko jus baidaties - anno naaatoo visa eiropa tadas ziemel,dienvidkorejas noslaucis no zemes atri vien ja vaidzes un tas apdraudes drosibu kadaa meeraa . ASV speki vien tādu koreju uz rokām iznestu ārā. Ja tāda ziemelkareja karos ar kodolierociem, tas nozime, ka sak karu ar visu pasauli. Un ja tāda valstele sāk palaist nagus  par daudz - pasaule kā cunāmī noslaucīs to no kātiem :)

1 2 atbildēt

Būtu interesanti ja šis karš sāktos,kliedētu manu garlaicību.

0 5 atbildēt

Tas pēdējais teikums ir stulbākais, ko es esmu dzirdējis. Cilvēks, kas izdomāja, ka kodolkara dēļ sāksies kaut kāda ziema ir pilnīgs daunis. ASV vien ir veikusi vairāk nekā 1000 izmēģinājuma eksplozijas. Ir jau detonētas tūkstošiem atombumbas....Tātad, ja pēkšņi atombumbas uzkritīs uz pilsētām, nevis kaut kādas okeāna salas napdzīvotas, tas kaut ko baigi mainīs ? :D

   P.S. Tie, kas man te liek mīnusus arī ir dauņi XD

7 23 atbildēt
« 1  2  3  4 »