local-stats-pixel fb-conv-api

Reāli kodolkara draudi!146

992 1

Ziemeļkorejas armija ir gatavībā un gaida Kim Jong-un pavēli sākt „pēdējo triecienu”!
Jaunākā informācija liecina - 11. martā Ziemeļkoreja ir paziņojusi, ka 1953. gadā noslēgtais pamiera līgums tiek lauzts.

10. martā, Rodongs Sinmuns, Ziemeļkorejas viszināmākais orators, paziņojis, ka Ziemeļkorejas sauszemes, jūras un gaisa spēki ir sagatavoti karam. Armija ir pilnā kaujas gatavībā un tiek gaidīti tālākie rīkojumi no valsts augstākā līdera, pirms uzsākt militāru kampaņu pret Dienvidkoreju. Arī valsts kodolieroči ir sagatavoti darbībai.

„ASV marionešu režīms Dienvidkorejā tiks iegrūsts uguns jūrā vienā acumirklī!”

992 1 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Varbūt Kims Jongs ir tik dusmīgs tāpēc, ka piekļuva internetam un atklāja, ka par viņi visi ierēc emotion

3 0 atbildēt

krastā izkāps pāris ASV roņu un savāks to pingvīnu. emotion

3 0 atbildēt

emotion ej paspēlē vēl codmw, moš gudrāks paliksi.

3 0 atbildēt

Būs jautri.

10 7 atbildēt
Nu, piemēram mēs taisam trenniņus ar amerikāņiem Latvijā, lai aizsargātos kara gadījumā, bet Krievija domās, ka gribam viņus likvidēt. Sākam karu! Kur loģika???
3 0 atbildēt

Saprotat, ka viņiem tur Z-Korejā nav, ko ēst. 

Sakarā ar to ,ka Z-Koreja pāris gadus atpakaļ atteicās no savas kodolprogrammas, viņi saņēma humanitāro palīdzību no daudzām pasaules valstīm. Acīmredzot, tagad pārtikas vairāk nepietiek, jāsāk kačāt pravas. 

Ja godīgi, tad man ir pilnīgi vienalga. Ja viņi kaut ko uzsāks, tad dabūs pa dirsu ,ka nemetas. 

Ja kļūdas pēc uzmestu raķeti Krievijai, tad viņus visus nosūtītu uz elli. Tikai žēl japāņu un dienvidkorejiešu, kuriem būtu jācieš dēļ Kima ambīcijām.

3 1 atbildēt

Interesantākais tas, ka ja Z-Koreja kaut vai simboliski uzbrūk ASV, arī mums, kā NATO dalībvalstij, jādodas palīgā amerikāņiem... NATO tomēr ir "Viens par visiem, visi par vienu", nevis tikai ASV par visiem emotion

2 0 atbildēt

Vasaras sakuma doma iestaties RAF rezerves, ja bus kars tad ganjau ka briti leks pakal amerikaniem , un tad milie draugi es apsolu ka ziemelkorejas galvaspilseta zeme iespraudisu mazu karodzinu ar uzrakstu Spoki.lv emotion

2 0 atbildēt

Jā....Ir vairāki interesanti faktori.

1.Pirmkārt, korejiešu zobu šņakstināsanai ir stingri sezonāls raksturs- pavasarī un rudenī beidzas rīsi, un vajag atkal kautko izkļančīt no ļaunajiem amurkāņiem. Kaut kur pirms šitās jezgas pavīdēja ziņa, ka korejieši pieķerti kanibālismā, situācija tātad sūdīga.

2. Korejiešu raķetes ir progresīvākās pasaulē, tām ir pašām savas smadzenes, tās pašas domā, kur grib lidot,  un kima kompānijai nāksies   ar interesi vērot, kur tās izdomās aizlidot. Var gadīties arī tā, ka nošķiebjas uz Krievijas  pusi, un tad būs baigi interesanti.

2 0 atbildēt

Man jau likās, ka vienreiz šo rakstu lasīju vai pat komentēju. Te ir varbūtība 50/50 , viss atkarīgs no tā, cik smagi dulli ir ziemeļkorejieši ar šo unikālo ideju par kodolkaru. Kaut gan, spriežot pēc informācijas, kuru iebaro vietējiem ziemeļkorejiešiem viņu pašu valdība, rodas iespaids, ka tur kaut kas nav tīrs un ka tikai viņu pašu vadonim kaut kas nav paticis vai arī vienkārši izdomājis džeks baigo kruto patēlot.

3 1 atbildēt

Es joprojām nesaprotu, kāpēc kārtējā parādē nevar nomest vienu kodolbumbu? Paliela eritorija vienā mirklī zaudē 100% tās vadītājus un atbalstu... emotion

2 0 atbildēt

Bez Korejas TDR, Korejas Republikas un ASV, arī Krievija apsvers iespēju pasākt kaut ko! Un paši labi zinat uz kuru pusi! -Tāds ir mans viedoklis!

4 2 atbildēt

Izcils raksts! Kaut būtu tādi vairāki! emotion

2 0 atbildēt

Visus tos dauņus novākt, kodolieročus uzspridzināt kkut tālu, tālu kosmosā un miers!

1 0 atbildēt

Es to saprotu tā ka Zkorejai ir tik ļoti slikti ka viņi ar šādu mutes palaišanu vnk uzprasās lai amurkāņi viņus ''demokratizētu''

1 0 atbildēt

Oppan gangnam style!

2 1 atbildēt

Es atvainojos, bet vai tas apaļģīmis ar muļķīgo frizūru gadījumā nav debīls?

1 0 atbildēt

Kā vienmēr vajag kādam izcelties lai pabaidītu cilvēkus ar blēņām. Kāpēc blēņām?Tāpēc ka es reāli neticu, ka kaut kāds karš būs. Ja arī būs , tad tas beigsies tikpat ātri kā sācies.D-Korejai aiz muguras stāv ASV , kurai jau ieroču arsenāls neskaitot kodolieročus ir tāpat pietiekami liels un iespaidīgs lai tādu Ziemeļkoreju izsmērētu uz maizes šķēles.Beigās jau Krievija , Ķīna pret ASV būtu, Krieviju aizdrillētu projām fiksi, jo salīdzinot ar Ķīnu un ASV , tad Krieviem nav iespēju ne pret vienu ne pret otru.Vismaz tāds man iespaids radās, kad pirms pāris gadiem redzēju krievu video , kur tika stāstīts par to, cik daudz ieroču, tehnikas ir nolikvidējuši paši krievi un daudzi jauni cilvēki nemaz uz armiju neraujās tur.Tāds ir mans skatījums uz to visu. 

2 1 atbildēt

Ja Amerikai  neizturēs pacietības , liekas ka tā to kli huj hoj tiks noslaucīts

1 0 atbildēt

Tam čemam reāli mazvērtības kompleksi.... 100% maziņš krāniņš... tādi cilvēki parasti ir īgni un neapmierināti ar savu dzīvi... viņam smadzeņu tai pāurī ir tik maz, ka viņš nemaz neapzinās lietas nopietnību, kāds scenārijs var notikt ja viņš uzsāks karu.... diez vai viņam pietiks resursi savus 8,2 miljonus rezervistu iesaistīt karā - viņiem tak ir jādod vismaz ierocis... bet ņemot vērā Z-korejas ekonomiku-tur knapi vienai lodei sakasīs :D

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »