local-stats-pixel fb-conv-api

Putins negrib, lai tu redzi šos attēlus48

Kādu laiku jau pasaulē par vienu no ļaunākajiem cilvēkiem tiek uzskatīts Putins. Sakarā ar tām trakajām lietām, kuras notiek Ukrainā, bet tomēr no malas varētu likties, ka krievi mīl valsti, kura šādi uzbrūk Ukrainai. Izrādās, ka tomēr nē. Šie attēli pierādīs, ka cilvēki cenšas lietas mainīt, bet viņi ir bezspēcīgi pret bruņoto spēku ieročiem un bruņām.

Reklāma
Reklāma
594 13 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 48

0/2000

eu putin!!nomirsti :)

0 0 atbildēt
Labaaka valsts?Pec ka tu to spried,painteresejies rupigak.Smiekli nak par tavu komentaru.
0 0 atbildēt

labs raksts. būtu forši,ja tu par Obamu kaut ko līdzīgu uztaisītu!

1 1 atbildēt

Un tagad,lai parādītu  cik Putins ļauns,jūs  esat gatavi žēlot pat  gejus un lesbietes?  Es zinu tik daudz  cilvēkus,neskaitot  tvnet un delfu komentētājus kuri kliedz "Respect,Putin! Vismaz tur vēl  perversības neievieš" katrreiz,kolīdz ziņo par homiķu apklusināšanām.   Runājot par opozīcijas apspiešanu- tas pats notiek Irānā,Ķīnā un citur. Un vai tad tur arī valda pasaulē ļaunākie cilvēki?

1 1 atbildēt

Nē nu a huļi? Es ari esu pret p!darasismu! un piekrītu tādai ''arstēšanas'' metodei! emotion Bet par parējo gan sviests. emotion

0 1 atbildēt

Jebkurš normāls cilvēks zin un saprot ka visa valdības sistēma ir galīgi garām un lielākā daļa līderu ir kretīni, kuri domā tikai par valsti ne par tautu. Tie kas strīdas par to ka Putins vai Obama ir labāks ir muļķi, kuri ir iekrituši viņu lamatās. Viņi abi ir miskastē metami kandidāti un viņi pat īsti nav pie varas un teikšanas, viņi ir tikai sejas priekš tautas publikas. Īstie vaditāji un valdnieki nekad nerāda un nerādīs savas sejas un vārdus, un turpinās izmantot valdības un prezidentus kā savas lelles.

0 1 atbildēt

Par gejiem ļoti labi, cilvēkiem varbūt ir slikti ieraugot viņus..

0 2 atbildēt

Mēsls. Mēsls ir visa šī šausmīgā bļaušana un sava smirdīgā rubiļņika bāšana citu tautu problēmās.

0 2 atbildēt

Tas ir tads apsurds, cik var propoganded seklos videjos ignorantu pratus.. Butu labak ar tadu pasu degsmi veicis dzilaku izmeklesanu par saviem faktiem, pirms vinus pienem un sludini, ka apsaluto taisnibu.  Stubas cukurgalvas ir tik tuvredzigas, ka nespej saskatit visu bildi un doma, ka pie visa vainigs ir viens cilveks..  apsurda domasana. Kartejais nepilnais, musara raksts, kas tikai turpina korumpet mazo gta bernu pratus.  

1 3 atbildēt

a kadēļ man nerūp tas, kas notiek starp Ukrainu un Krieviju? - laikam neesmu iebraucis kārtīgi - kas tur par situāciju.. emotion emotion

0 5 atbildēt

Un šī raksta autoram - Ceru ka Tu kādu dienu dabūsi ar dēli pa galvu tā ka sāksi saprast kas patiesībā notiek... 

0 6 atbildēt