local-stats-pixel fb-conv-api

Putins negrib, lai tu redzi šos attēlus48

Kādu laiku jau pasaulē par vienu no ļaunākajiem cilvēkiem tiek uzskatīts Putins. Sakarā ar tām trakajām lietām, kuras notiek Ukrainā, bet tomēr no malas varētu likties, ka krievi mīl valsti, kura šādi uzbrūk Ukrainai. Izrādās, ka tomēr nē. Šie attēli pierādīs, ka cilvēki cenšas lietas mainīt, bet viņi ir bezspēcīgi pret bruņoto spēku ieročiem un bruņām.

594 13 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Par katru valsti var izveidot  tādu rakstu .

Davaj nākošo rakstu : Bērziņs negrib lai tu redzētu šos atēlus :)

27 3 atbildēt

Kad viņš beidzot atstieps kātus!?  emotion emotion

20 6 atbildēt

Nevajag runāt muļķības. Jā, Putinu atbalsta liela daļa Krievijas iedzīvotāju, bet atšķiriībā no citu valstu prezidentiem, ļoti daudzi iedzīvotāji viņu arī ienīst, un tie nav tikai daži tūkstoši, tie ir miljoni cilvēku.

13 0 atbildēt

Perfekti bet šaubos ka bildes kādu austāk stāvošo ietekmēs, jo neviens cits pret Putinu ta kartīgi veljoprojām nav neko darijis, lai viņš justu par šo visu atbildību.

7 0 atbildēt

Tu laikam esi galīgi jauns. Tu nekad visdrīzāk ka pat neesi bijis Krievijā. Tur ir liela nabadzība. Tur dzīves apstākļi ir 10 reizes sliktāki kā Latvijā. Visi krievi, kas atbrauc mācīties un studēt uz Latviju, negrib uz turieni atgriezties, jo viņi redz, ka var būt arī daudz normālāki dzīves apstākļi.

4 0 atbildēt
Viņam sejā jau viss redzams, viena no šausmīgākajām sejām kādu es vispār redzēju.
4 0 atbildēt

pļutkins jau domā ka nodzīvos ilgi bet diez vai , un diez vai palīdzēs viņa sazgtie miljardi jo ka zinams vidējais vecums viņa paaudzes vīriešiem ir 60-65 gadi . lai taisas vecai -nav vair daudz laika !!!

3 0 atbildēt

Īstenībā Putins ir BAIGAIS  vecis, ja viņš spēj kaut ko tādu dabūt gatavu. Pluss vel iebrukt Ukrainā un VISAS pasaules lielvalstis spēj tik pakratīt pirkstu, un neko reālu nespēj viņam izdarīt, izņemot uzsākt 3 pasaules karu.

 

P.S. Esmu LATVIETIS UN KRISĪŠU PA SAVU TĒVZEMI, bet valdība var ir di**t.

3 1 atbildēt

Stulbums.... Stulbie cilvēciņi.... Jums tgd ir labi Eiropā vaine? Pilnīgi pie dirsas ka Eiropa mūsu valsti iznīcinās pāris gadu laikā....  Pie dirsas arī tas ka mūsu preces Eiropai *****j nav vajadzīgas... Āāa pareizi, kādas mūsu preces? Mums jau tādu tulīt vairs vsp nebūsemotion Pis to sūda Eiropu, cenas kruķī tik bez nekādiem sirdsapziņas pārmetumiem.... Izstāties vajag.... Nesaku ka vajag līzt Putinam zem tupeles... Kpc mēs nevarētu būt paši par sevi? Mēs vairs netiekam galā ar to sūda nastu ko mums uzkrāvusi ir Eiropa, atņema mums latus, atņems arī visu pārējo, pārdos mūsu zemi kaut kādiem *****asiem.... Vissu klapē ciet... Latvijā vairs nekā nenotiek.... Visu pārdod.... Bet pareizi, vieglāk jau ir visu laiku čīkstēt par to cik viss ir sūdīgi nekā saņemties un sākt darīt kko lietas labā....emotion Prieks par mūsu pastāvēšanu Eiropāemotion

3 1 atbildēt

Tu pēc valsts spried, redzot galvaspilsētu? Arī PSRS laikos Maskavā un Ļeņingradā bija ļoti liela kārtība, veikali pilni ar pārtiku. Taču tagadējā Latvijā, lai dabūtu mašīnu, vajadzēja 5 gadus rindā stāvēt. Desa bija nopērkama vienu reizi nedēļā. Cilvēki bija nabadzīgi. Ja tev liekas, ka visu nosaka galvaspilsēta, tad nafig tu nebrauc uz Ziemeļkoreju, kur galsvaspilsētā neredzēsi nevienu bomzi, tur viss būs sakopts. Priecājies, ka esi Latvijā.

1 0 atbildēt

pēc gadiem par putinu runās ar tādu pašu riebumu , kā pret staļinu vai hitleru ..

1 0 atbildēt
Nikki02 grib, lai Putins ieslēdz smadzenes un padomā, ko ir izdarījis!
0 0 atbildēt

Putins... nežēlīgs cilvēks,kuram vienkārši nav sirds! Bezsirdis Putins!!!

0 0 atbildēt

Putins it ļoti ļauns cilveks, man liekas, ka krievija ir gandrīz vienīga valsts(ieskaitot latviju A.Beziņš), kurai neveicas ar prezidentiem, vainu vini ir ļauni vai stulbi emotion

0 0 atbildēt

7.bildi kaut kad iepriekš kaut kādā citā rakstā redzēju cita kontekstā - policijas darbinieki apsargā geju un lesbiešu tiesību aizstāvjus pret agresīvi noskaņotiem citādi domājošiem ļautiņiem, kuri viņus bija pie viena arī iekaustījuši.

0 0 atbildēt

eu putin!!nomirsti :)

0 0 atbildēt
Labaaka valsts?Pec ka tu to spried,painteresejies rupigak.Smiekli nak par tavu komentaru.
0 0 atbildēt

7. attēlā nevienu policija tur nesita, bet gan sargāja no cilvēkiem, kas ienīst gejus,lesbietes,etc., tā kā nevajag arī atrast bildītes un tāpat vien ''uzdirst'' par to Putinam. 

0 0 atbildēt

putin di*khead

0 0 atbildēt

Ko tu tur murgo?? viss ka pa sviestu?? Tur ir milzīga daļa nabadzīgu cilvēku, pats putins ir pārbagāts. Naudai krītas vērtība, narkomāni pilla dirsa. Begsies naftas laiki, Krievija noies dirsā

0 0 atbildēt