local-stats-pixel

Puisis, kurš notiesā 10 000 kaloriju dienā.70

280 16

Toms Praiss dalās savos noslēpumos, kā uzturēt savu ķermeni izcilā formā. Viens no šiem noslēpumiem ir izdzert 2 litrus piena dienā.

Reklāma
Reklāma
280 16 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 70

0/2000

Es viņu nekad neaicinātu pie sevīm ciemos emotion

0 0 atbildēt

Būda. emotion

0 0 atbildēt

Domāju ka tas ir bulshids

0 0 atbildēt

Pēc treniņa es varu izdzert augstākais 2l piena bet 10...

0 0 atbildēt

Es pat saprotu viņu par to zemo tauku saturu ķermenī, jo man arī līdzīgi ir. Ir tādi cilvēki, kuri var ēst ļoti daudz un ļoti maz pieņemties svarā. Piemēram, es! Es gan nezinu cik daudz kaloriju apēdu dienā, jo es to neskaitu, bet konkrēti zinu, ka vairāk apēdu nekā vidusmēra vīrieties, turklāt ar bieži par nelaimi sanāk fast food un arī alus vakarā. Bet ziniet, mans svars nemainās. Nevarētu teikt, ka esmu galīgi kalsns, bet tāpat ar ne resns.

Agrāk ar biju mēģinājis kādu laiku ēst pēc programmām ''kā palikt resnam'' un tos visus proteīn sūdus bundžās, bet jēga pa lielam nekāda. Un tas viss tikai dēļ gēniem, šie kultūristi u.c. mūsdienu stilīgie var bļaut kādas es te muļķības runāju, bet tā tas ir. 

0 0 atbildēt

Ā, un vēl - es, ēdot diezgan pieticīgi, + vēl šad tad ar kaitīgiem ieradumiem, 4 gadu laikā esmu uztrenējis apmēram tādu pašu miesas būvi - tad kā būtu jāizskatās viņam ar 10k kalorijām dienā ?

0 0 atbildēt

Reāli mute kustās visu laiku...Pa kuru laiku viņš trenējās? Ar pilnu vēderu, pat ja tas ir šķidrums, grūti...emotion

0 0 atbildēt

pēc mana akrobātikas skolotāja velk ... emotion

0 0 atbildēt

Mazs tauku saturs? Bitch please emotion

0 1 atbildēt

Tadi ilgi nedzivo. Gan jau ar sirdi buss slikti, jo ti daudz kaloriju nav normali uznemt.

1 4 atbildēt

praiss aizmirsa pierakstiit visus AS ko lieto, tad jaa. bet naturaalim taada dieeta nav iespeejama, organisms nespeej uznjemt, paarstraadaat. ne tik daudz olbaltumvielas, ne ogljhidraatus. Protams ieksaa dabuut jau var, bet puse aizies podaa, otra puse taukos, pat, ja to vien dariis kaa trenneesies.

1 4 atbildēt

Uzkačajies pedarasts emotion vnk zvērs mļe emotion

5 11 atbildēt