local-stats-pixel fb-conv-api

Pretpohu līdzekļi.44

766 2

Katram paģiras atšķiras, tomēr šeit uzskaitīšu to, kas palīdz lielākajai daļai. Es šodien bez nekādām pohām, esmu saaukstējusies, bet tā kā agrāk ir dzerts bieži un daudz (pirmkursnieka sindroms), tad man ir izveidojusies neliela pieredzīte, kā tikt vaļā no pohām.

Vispirms par to, kas tad tas īsti ir. Paģiras ir saindēšanās ar alkohola noārdīšanās produktiem (viens no tiem, starp citu, ir formaldehīds, kur līķīšus marinē). Principā tavā asinsritē ir pilns ar visādiem draņķiem, un jo vairāk dzerts un jaukti dažādi dzērieni, jo vairāk draņķu un sūdīgāk tu jūties. Parasti tās ir galvassāpes, bezspēks, nelaba dūša, tā sauktā ''dzērāja pļutka'' (kura gan parasti parādās pēc trīsdiennieka) jeb alkohola izraisīta caureja, sāpes kuņģī, var būt domāšanas un koordinācijas traucējumi. Aknas noārda visus šo draņķus nemainīgā ātrumā - 0,15 promiles alkohola stundā un nākamo stundu šo promiļu blakusproduktus. Vispirms noārdās pats alkohols, tāpēc arī pamostoties, bieži vien tu vairs neesi pālī, bet jūti visu izdzertā smagumu. Tur paātrināt neko nevar. Taču alkohols ir diurētiķis, visi zin, ka dzerot daudz un dikti, bieži jāskrien uz tualeti. Tāpēc, tu esi zaudējis šķidrumu, minerālvielas un vitamīnus.

Normālam pohmenim organisms jau pats saka priekšā, ko grib, bet tomēr, ja nu kādam noder.

766 2 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Nevajag dzert kā lopiem, tad nebūs arī slikti emotion

46 1 atbildēt

Labs raksts!emotion Galvenais, ka taisni laikā!emotion

26 1 atbildēt

Šodien twitteri redzeju, ka visiem slikti, pohas, vemj - bet man ir viens jautājums ''ar to tākā ir jālepojas? ''emotion

22 0 atbildēt

Tieši kā reiz piecēlos pohains, meitene aizgāja, paliku viens ar pohām. Pāri ielai veikals, bet kuru metodi pamēģināt? emotion laikam jāpaņem vel aliņš.

18 1 atbildēt

Pretpohu līdzekļi ir vajadzīgi tikai apsolūtiem idiotiem. Pohas tikai nozīmē to ka nezinat kā atpūsties. 

Lai jums veicas alkoholiķi.

7 0 atbildēt

Un, ko darit, ja ir dzerts meenesi?

Jamirst nost?

6 0 atbildēt

Man laikam stiprs organisms.. vispār dzeru diezgan bieži jau kādus gadus padsmit, bet alkohols man problēmas nesagādā.. darbā vienmēr esmu ieradies.. un pohas man kā tādas neeksistē, kaut bieži vien tas alkohola patēriņš ir diezgan ievērojams.. varbūt retu reizi ir sāpējusi galva, bet tas kad alus jaukts ar visīti,tekilu,utt.. poha bija kad skolas gados divčus papumpējām ar pārējiem pļēguriem.. tad gan bija kā bija, bet tagad dzerot kvalitatīvu alu vai viskiju, nekādu problēmu, kaut ir  brīvdienas, kad 2-3 kastes alu izrauju un pirmdienā uz darbu!

Vairums tieši slikti ir no nekvalitatīvas šmigas..

6 1 atbildēt

Ir tikai divi efektīvi veidi kā cīnīties ar pohām 1. nedzert nemaz, 2. dzert tik bieži ......

5 0 atbildēt

nevajag dzert ka lopiem tad nevajadzes lapities, IDIOTI

6 2 atbildēt

būtu uzrakstijis vakardien pirms sākuemotion

4 0 atbildēt

..mazāk dzert vajag!

3 0 atbildēt
Paldies, draugs, paldies!
3 0 atbildēt

Un lai paģiru nebūtu, jāpieturas pie viena alkoholiskā dzēriena visu vakaru. Neesmu svētā, šad tad iedzeru, bet paģiras man ir bijušas 3x mūžā, tikai tad, kad esmu jaukusi alkoholus.

Viena dzēriena politiku esmu pārbaudījusi ar šampanieti, Vana Tallin, viskiju+ kola vai sula, rumu+kola vai sula, vīniem.

Tas darbojas, dzerot vienu dzērienu vienīgā pazīme, ka iepriekšējā vakarā lietots alkohols ir lielākas vai mazākas slāpes nākamajā rītā. Ne nelabuma, ne galvassāpju...

2 0 atbildēt

man palīdzēja melone ar saldejumu emotionemotionemotion emotion

2 0 atbildēt

Sarakstits daudz un viss ir pareizi.Gandriz nav ko piebilst,bet tomer nedaudz varetu papildinat.Es par to ,,veco ,,metodi.....Visatrak tomer palidz 2-3 spicglazites vecaa labaa Rigas Melna Balzama.Protams,ja nav nekur jabrauc(pie stures) .Tomer jaatceras,ka nakoshaa glazite jau bus jaunas dzershanas sakums,tapec  metode pielietojama tikai gadijumos ,kad pastav reali draudi dzivibai un mediciniska palidziba nav pieejama.Ir ,protams, cilveki kuri spes iedzert tikai ,,zalju tiesu,, ,bet tiem parasti izdodas lidz ,,poham,, nenonakt.Arsti publiski neiesaka ,,arsteties ar ko saslimi,,  ,bet reiz redzeju interviju ar diezgan pazistamu mediki , un vinsh atzina,ka daudzos gadijumos neliela ,,deva,, var glabt dzivibu,un pareizak  butu tomer ienjemt sho nelielo devu ,nevis likt organismam mocities ilgas stundas stresaa,kas var beigties letali......Diemzhel ir gruti noteikt robezhu un katra cilveka,,devu,, ,jo tas ir ljoti individuali,tapec medicina labak noliedz sho metodi,kaut gan ta darbojas.Kas tiesham nepalidz-dzert alu,vai pareizak sakot ,palidz tikai kamer dzer.      Vislabak noteikt katram savu,,normu,, lai ,,pohu,, nebutu......vai nedzert (alkoholu) vispar.

2 0 atbildēt
Smēķētājiem paģiras izrausa smēķēšana dzeršanas laikā. Agrāk, kad smēķēju, ļoi slikti jutos un vēmu, kopš esmu atmetusi, ir tikai vieglas paģiras.
2 0 atbildēt

Es ar dzintaru uz pohām edu emotion + buljons un par kaapostu sulu pilniigi piekriitu! Veel paliidz jeelas olas ar pienu, bet to parasti gruuti dabuut iekshaa.  Jaunā gada apņemšanās netaisīt pohas vispār! nejau nenolaisties liidz pohām emotion

1 0 atbildēt

skābu kāpostu zupa ar krējumu emotion

1 0 atbildēt

Nice timing emotion Tieši kad vajag emotion

1 0 atbildēt
Soļanka . Tagad varētu apēst .aagh.😍
1 0 atbildēt