local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule ir šokā!434

3360 39

Meitene no Vankūveras apkaimes Amanda Todd, kura izmantoja youtube, lai padalītos ar savu sirdi plosošo stāstu par to, kā viņa tiek pazemota interneta vidē un sista skolā, izdarījusi pašnāvību! Amanda atrada mirušu trešdienas naktī, tikai mēnesi pirms savas 16. Dzimšanas dienas.

P.s. Nesaprotu kā var tā izrīkoties ar cilvēku, kas notiek ar mūsu jaunatni?!

Ja jūs saprotat angliski, nelasiet manus tekstus, noskatieties labāk pievienoto video, jo foto ir tikai īss kopsavilkums!

Raksts izveidots 12.10.2012.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
3360 39 434 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 434

0/2000

es nezinu ka jus bet noskatijusies video es gandriz raudaju...

0 0 atbildēt
Mes katrs dzive izdaram kludas un mums citi tas mums nebazas seja un piedeva bet sij meitenei visi vinu par kludam apsmeja un nepiedeva
0 0 atbildēt

Tas viss tikai dēļ krūtī? emotion

0 0 atbildēt

Mūsdienās vispar cilvēkiem nav nekāda loģiskā saprāta, vismaz vairumam, viņi cenšās pazemot kādu tikai tādēļ, lai paši justos "krutāki", bet tādi viņi izskatās tikai tādu pašu muļķu acīs kā paši ir. Labi, meitenei sanāca šmuce, bet par to nav jāčakarē viņai dzīve, cik citu meiteņu nerāda savas krūtis pa visām malām sadzērušās.

Žēl, ka ar meiteni tā ir sanācis, bet ko nu vairs. emotion

Es visvairāk jūtu līdzi  visiem tiem cilvēkie, kas samaitāja viņai dzīvi, vēlāk atspēlēsies viņu dzīve, bet tas būs vēl drausmīgāk un sāpīgāk kā jebkurš to var iedomāties, lai jau viņiem vaicas, kamēr vēl var.

0 0 atbildēt

Žēl meitenesemotion

0 0 atbildēt

principā vina jau arī ir vainīga :/ bet tomēr žēl meitenes 

0 0 atbildēt

Cik tas ir stulbi! Cilvēkiem galvas nav vietā, jo tā tak ir tikai krūšu fotogrāfija. Viss. Es nesaprotu, kā var tass viss aiziet tik tālu. Tizli tie ļaudis ir.

0 0 atbildēt
Drausmas
0 0 atbildēt

idio*e! viņai jau nu nebija noteikti par ko kaunēties! jebkurš kurš uztaisa pašnāvību manās acīs ir niecība!  vienalga kas ar viņu ir noticis!   

0 0 atbildēt

Priekškam kautkam sūtīt savu bilžu krūtis? emotion Šie 15 gadīgie bērni, kuri no sevis stāda nezin ko un vēlāk saka ka dzīvot nau jēgas... Ir daudz citu iemeslu kāpēc dzīvot, vismaz tā pati ģimene vai arī pierādīt heiteriem, ka neesi tik vājš. Pirms dari kautko, padomā. Viņa pati savu nelaimi pavēstīja visai pasaulei. 

0 0 atbildēt

Kad bija draudzene ar kuru sarakstījos, jo dzīvojam tā patālāk viens no otra un ākstoties, viņu uzbudinot es arī esmu aizsūtijis viņai bildi ar savu pliko dibenu :D Bet bildē nav redzama seja, takā pilnīgi vienalga, vai kāds to bildi pārtver un izplata tālāk...  emotion

0 0 atbildēt

Whatever. Jo vairāk pašnāvnieku, jo mazāk pašnāvnieku.

0 0 atbildēt

kāda jēga likt tik daudzus video?emotion Bet raksts labs +

0 0 atbildēt

Es saprastu, ja viņa būtu viena no tiem neglītajiem meiteņu tipiem, bet viņai nebija ne vainas. Drīzāk jāsāk domāt par apkārtējiem, kas tiem galvās notiek... Tā jau ir Dieviņš kaut ko iedod vairā un kaut ko mazāk.

0 0 atbildēt

Tas ,ka amerikāņu pusaudži ir nežēlīgi tas jau sen ir zināms un tagad salīdziniet ar latviešu pusaudžiem kurus sauc par "mežoņiem"..Un ,es pat neceru ,ka tie kuri piedalijās šajā padebīlismā sapratīs ,ko ir izdarijuši ,jo cik es zinu daudzi komentāros rakstija "Viņa to bija pelnijusi!".Nezinu par ko šie vienšūnas smadzeņu īpašnieki sevi uzskata ,bet neviens nevar izlemt kurš bija pelnijis mirt un kurš nē!Personiski uzskatu ,ka šādiem cilvēkiem normālā sabiedrībā nav vietas..

3 3 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Akdievs, nevar šādi izturēties pret meiteni. Es saprotu ir slikti, ka viņa aizsūtīja savu krūšu bildi kādam..bet katrs pieļauj kļūdas, viņa nebija apdomājusi sekas..un lai meiteni atbalstītu, viņi viņu apsmej..tas ir nežēlīgi
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 11  12  13  14  15 »