local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule ir šokā!434

3360 39

Meitene no Vankūveras apkaimes Amanda Todd, kura izmantoja youtube, lai padalītos ar savu sirdi plosošo stāstu par to, kā viņa tiek pazemota interneta vidē un sista skolā, izdarījusi pašnāvību! Amanda atrada mirušu trešdienas naktī, tikai mēnesi pirms savas 16. Dzimšanas dienas.

P.s. Nesaprotu kā var tā izrīkoties ar cilvēku, kas notiek ar mūsu jaunatni?!

Ja jūs saprotat angliski, nelasiet manus tekstus, noskatieties labāk pievienoto video, jo foto ir tikai īss kopsavilkums!

Raksts izveidots 12.10.2012.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
3360 39 434 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 434

0/2000

vait nav jau zb pa šito tēmu?

0 0 atbildēt

Izdarīja pašnāvību-labāk palika???emotion

0 0 atbildēt

Bet kpc viņu tā visi ienīda? Viņa ir skaista un izskatās mīļa! Es labrāt paskatītos video par viņu youtube.com bet  man nāk skumjas!  emotion

0 0 atbildēt

ble, tik skaista meitene un pasnavibu uztaisa.Stulbie nepateicigie idioti.....

0 0 atbildēt

par meiteni žel :) 

0 0 atbildēt

Pasaule ir šokā? Pasaulei jau sen ir pohuj. Pāris dienas liekulīgi paraudāja un viss. Varu derēt, ka tagad lielākā daļa to stulbo skuķi pat vairs neatceras. Bandwagoni.

0 0 atbildēt

Neesmu cinisks, bet jeeeeebaaaaaaa....... šī 'ziņa" ir vairākus mēnešus, pat ja ne pusgadu veca... bļad autor, atvainojos, bet cik var ķengāt cilvēku, pats tagad ar neesi labāks,  raksti par šo meiteni tepat spokos ir kaudze... nopietni, Jums ļautiņi neapnīk vai arī man vienīgajam ir atmiņa tik lieliska, ka atceros, ka esmu redzējis vismaz 10 rakstus par šo metieni tepat... jeibogu, reizēm šķiet tiešām, ka Latvijā palikušī jaunatne ir garīgi vai kā citādi atpalikusi.. PIETIEK ĶENGĀT CILVĒKU! Nomira un nomira - ja viņam nelika mieru kamēr dzīvoja, tad vismaz liekat mieru pēc nāves.

 

P.S. Raksts izveidots 12.10.2012

Nedot nekādu attaisnojumu pret to, ka rakstu paceļ uz augšu un pelna cepumus uz rincipa - viņa izdarīja pašnāvību, kāpēc gan par to neparunāt vēlreiz.. kā jau teicu - nožēlojami.

0 0 atbildēt

cik reizes menesi un gada vina mirst? sis jau ir kadu 7 reizi

0 0 atbildēt

Var daudz ko teikt un tiešām nesaprast, kā cilvēki var tā izturēties, bet ja godīgi.. paskatieties tai pašā youtube, cik daudz patiesībā šādu video ir. Un liela daļa no šīm meitenēm agri vai vēlu izdara pašnāvību. Kāpēc tāds naids? Viņa taču esot smuka, kāds ir iemesls izsmiet.. Tiešām tas, ka viņa nebūtu smuka, BŪTU iemesls viņu pazemot, izsmiet, sist? Un cik no jums paši ir ienīduši kādu vienkārši tāpat. Jo jums nepatīk tas cilvēks. Ienīduši, aprunājuši, smējušies, rupji pret viņiem izturējušies utt. NAV iemesla, kādēļ cilvēki tieši viņu noveda līdz šim stāvoklim. Vienkārši ir cilvēki, kuri bez iemesla izraisa šādu attieksmi. Un diemžēl lielākā daļa cilvēku nespēj sevi kontrolēt pietiekami ļoti, lai šādas nepamatotas vēlmes sevī apturētu.

0 0 atbildēt

Nu  B*e kur cilvēkiem rodas tas gēns pec vajadzības lai pazemotu, kādu, kas pieļavis kļūdu vai arī ir citādāks...Un pie tam uzrodas vēl tādi, kas pēc nabaga meitenes nāves viņu aprunā....Tas ir cilvēks? pat dzīvniekiem ir lielāka līdzcietība un līdzjūtība nekā cilvēkiem.

0 0 atbildēt

UN ko Tu darītu viņas vietā?

0 0 atbildēt

Tas ir traģiski...

0 0 atbildēt

es nezinu ka jus bet noskatijusies video es gandriz raudaju...

0 0 atbildēt
Mes katrs dzive izdaram kludas un mums citi tas mums nebazas seja un piedeva bet sij meitenei visi vinu par kludam apsmeja un nepiedeva
0 0 atbildēt

Tas viss tikai dēļ krūtī? emotion

0 0 atbildēt

Mūsdienās vispar cilvēkiem nav nekāda loģiskā saprāta, vismaz vairumam, viņi cenšās pazemot kādu tikai tādēļ, lai paši justos "krutāki", bet tādi viņi izskatās tikai tādu pašu muļķu acīs kā paši ir. Labi, meitenei sanāca šmuce, bet par to nav jāčakarē viņai dzīve, cik citu meiteņu nerāda savas krūtis pa visām malām sadzērušās.

Žēl, ka ar meiteni tā ir sanācis, bet ko nu vairs. emotion

Es visvairāk jūtu līdzi  visiem tiem cilvēkie, kas samaitāja viņai dzīvi, vēlāk atspēlēsies viņu dzīve, bet tas būs vēl drausmīgāk un sāpīgāk kā jebkurš to var iedomāties, lai jau viņiem vaicas, kamēr vēl var.

0 0 atbildēt

Žēl meitenesemotion

0 0 atbildēt

principā vina jau arī ir vainīga :/ bet tomēr žēl meitenes 

0 0 atbildēt

Cik tas ir stulbi! Cilvēkiem galvas nav vietā, jo tā tak ir tikai krūšu fotogrāfija. Viss. Es nesaprotu, kā var tass viss aiziet tik tālu. Tizli tie ļaudis ir.

0 0 atbildēt
« 10  11  12  13  14 »