local-stats-pixel fb-conv-api

Par viendzimuma laulību legalizāciju!!72

182 21

Sveiki spoki!

Sabiedrībā sasāpējies jautājums, man kā LEGBTGB draugam un tolerances sludinātājam radās ideja izveidot pavisam nelielu rakstu par to, kāpēc tad vajadzētu legalizēt šādas te laulības!! emotion

182 21 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

piekrītu krustnesi

0 0 atbildēt
Marihuānu legalizejiet.
4 4 atbildēt

ja godīgi, man pilnīgi vienalga

3 3 atbildēt

Ja Latvija tavā saprašanā nav cilvēciska valsts, tad brauc prom un solidarizējies ar saviem draudziņiem citur, un neizmirsti viņiem izpaust savas jūtas, tevi tur pieņems un netikai pieņems

2 4 atbildēt

2 jautājumi autoram:

1) Kā atšķiras laulības no reģistrētām partnerattiecībām?

2) Kā viendzimuma laulību institūta neesamība  Latvijā liek cilvēkiem slapstīties un slēpt savas jūtas?

Daudzi varavīksnes cilvēciņi laikam nezin, ka jau vairāk kā divdesmit gadus cilvēkiem neatkarīgi no seksuālās orientācijas ir vienādas tiesības kā citiem, pēdējās izmaiņas bija nepieciešamas tik dažos likumos, piemēram, lai paplašinātu tuvinieka jēdzienu (piemēram, lai dotu personai tiesības neliecināt pret savu partneri tiesā). Laulības būtībā arī pastāv, tikai tās nesauc par laulībām.

Un arī visās citās Rietumeiropas valstīs, pretēji rakstā norādītajam, tā nesauc - vārdu "laulības" lieto vārdu salikumā ar citu vārdu, tā norādot uz šīm atšķirībām. Un pats šīs vārds ne visur nozīmē vienu un to pašu, tāpēc dažādām valstīm bija dažāds skatījms uz šī termiņa attiecināšanu uz viendzimuma pāriem.

Latvijā varavīksnes cilvēki bļauj bez pamata, paši nesaprot par ko, arī šī raksta autors. Tava norādītā problēma jau sen ir atrisināta.Palasi publikācijas internetā ap 2010to - 2012to gadu, izglītojies, sapratīsi ka tik slikti te nemaz nav un savu brīvo laiku varēsi veltīt kam nozīmīgākam. Čīkstēt par to, cik viss ir slikti, protams, ir vienkāršāk, nekā atrast normālus mērķus dzīvē... bet tad vismaz čīkstiet par kaut ko, kur ir iemesls.

2 4 atbildēt

geju propoganda.

3 6 atbildēt

ES, kā baltās rases pārstāvis, atsakos pieņemt tevi - VInnijs - pie sevis , tādējādi es būtu gatavs padot to tālāk kādai čigānu rasei.

2 5 atbildēt

Laulība ir un paliek laulība cauri laiku laikiem... Tagad mēs to mainīsim jo geji tā grib.. Laulība ir starp vīriet un sievieti, bet redz tagad mēs to mainīsim Lūk tas ir absurds.. Mūsu satversmē jau ir skaidri un gaiši pateikts ka visi ir vienlīdzīgi... Tā slēpšanās ar to kopā būšanu un mantošanu arī ir bleķis, ja viņi grib var droši taisīt testamentu.. Tās vipār nav problēma

Problēma sākas kad to sāk pasniegt kā NORMU.. Kaut arī tā ir novirze... Tā ir reāla novirze, tā pat kā pedofilija Zoofilija un kādas tur vēl..

Vispār ši visa lieta ir viens liels kompleks lai cilvēku pataisītu par Lopu.. bez tolerances, bez ģimenes, bez valsts, bet pats trakākais bez mugurkaula..

Man raksta autoram ir jautājums Ja viņam piedzimtu Dēls vai viņš vēlētos lai viņš ir Gejs??

7 10 atbildēt

es esmu LBGBGTTQLALJTBBSJTHKJKWJA draugs. Ceru, ka nevienu marginalizēto nepiemirsu.

2 5 atbildēt

Raksts ir vienkārši stulbs. Pietiks varbūt mums normāli orientētiem cilvēkiem uzspiest savu viedokli par dabas kļūdām. Šinī ziņā tu man atgādini vegānus, arī viņi   ir apsēsti ar citu mācīšanu, kā pareizi dzīvot. Homoseksuālums ir novirze no dabīgas dabas attīstības līnijas. Mīnuss emotion  emotion  emotion 

7 11 atbildēt
bija slinkums lasīt, bet ganjau plusu esi pelnijisemotion
4 9 atbildēt

Tu esi tik truls, ka paliec garlaicīgs pediņ. Mīnuss

3 9 atbildēt

Tavs komentārs pierāda homoseksuālisma kaitīgo ietekmi uz individa prāta spējām. Mīnuss.

3 11 atbildēt