local-stats-pixel fb-conv-api

Paldies, Vladimir Vladimirovič!2

Paldies par ukraiņu tautas brīvas izvēles un brīva sava viedokļa izteikšanas, vismaz vārdisku, atbalstīšanu (es saprotu, ka darīt vairāk neļauj ļaunie rietumu gari).

Ikdienā ir tā laime kontaktēties ar vairākiem krievvalodīgajiem, tāpēc ir bijusi iespēja apjaust patiesību, ne tikai pārņemt sorosiešu nozombēto viedokli.

Ukrainas pilsoņu karš sākās, jo amerikosi dalīja pīrādziņus Maidana laikā. Tas pamudināja atsevišķus ukraiņus, kuri ticēja bezmaksas pīrādziņu līgumam mūža garumā, apvienoties bandā (turpmāk tekstā Kijevas hunta).

Hunta padzina visas tautas kaismīgi mīlētu prezidentu un, izmantojot jauniegūto militāro varu, sāka apspiest saprātīgi domājošos.

Kamēr miermīlīgie iedzīvotāji, bariem vien, demokrātiski lauzās izdarīt savu izvēli par labu vienīgajiem fašistu naidniekiem, ļaunā hunta tos apmētāja ar kokteiļiem un ēda viņu bērnus. Tamdēļ saprātīgi domājošajai ukraiņu tautas daļai neatlika nekas cits kā doties uz tuvējo ieroču un tā aprīkojuma bodīti, lai iegādātos vismaz pāris Grad tipa raķešu iekārtas un, varbūt, vēl kādu bruņutransportieri līdzņemšanai.

Visa jevropa , ieskaitot Angelas tanti, izlikās neredzam šausmīgo brīvas gribas ignorēšanu, apspiešanu, bērnu galināšanu..

Tad parādījās gaismas stars tuneļa galā - tēvocis Vladimirs, kaut arī augumā mazs, sirdī milzīgs un ar roķeļu izmēru, kurš vismaz divreiz pārsniedz visvarenākā, Baltkrievijā audzētā, burkāna parametrus.

Šajā sakarā pieminēšu Andri un Baraku, kuri, ne mazāki būdami, ir izrādījuši nožēlojamu attieksmi. Ja vēl Andris, pat nespējīgs esot, ir atstājis vaļējas durvis mesijai, tad Baraks, pabarojis nezvēru ar nožēlojamiem pīradziņiem, viņa upuri ir atstājis likteņa un mesijas varā. Iemesls Vladimiram, lai piegādātu vismaz ūdeni.

Kāpēc tagad visi pasaules varenie vēršas pie Vladimira, kurš līdz šim nekur nav bijs iesaistīts, lūdzot mieru? Acīmredzot paši ir bezspēcīgi pat ūdens pudeli izslāpušam cilvēkam aizdot. Bet tikko cilvēks (lai arī ar Rodmena sindromu sirgstošs) cenšas ko darīt lietas labā, viņa auto saskata raķetes. Tas būtu pārsteigums 17.gs., bet ne jau mūsdienu pasaulē, kur ūdens tiek pildīts pat gultās. Patiesībā tas viss tikai tāpēc, lai brāļu tautas varoņiem nebūtu jādzer fašistu piegādātais, ļoti iespējams, ar spirtu sajauktais padzēriens. To visu organizē Kijevas hunta, kura vēlas nomērdēt badā austrumukrainu, paši apmierināti ēdot sorosiešu sagādātos pīrādziņus.

Jautājums par to, KĀPĒC visi vaino Vladimiru Vladimiroviču tikai par to, ka viņš nav visvarens, bet dara tikai to, ko viņa ierobežotā potence ļauj.

Paldies, Tev!

Doma nogalina..

P.S.Šis ir mans pirmais raksts, tāpēc atvainojos par pareizu pareizrakstību un, lūdzu, esat skarbi.

72 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kāda bilde prasās klāt, bet citādi jau nav ne vainas. Bišķi arī pabailīgi, varēja arī skarbāk.

2 0 atbildēt

nevajadzēja

0 0 atbildēt