local-stats-pixel fb-conv-api

PRET marihuiņu (jauni fakti)563

393 715

29.12.2012. sakarā ar spoki.lv pārpludināšanu ar stulbiem marihuānu atbalstošiem rakstiem un parakstu vākšanu pilnīgi retardētai idejai, paceļu

20.08.2012. paceļu, jo nesen tika apcietināti pusaudži kas bija appīpējušies un nogalināja 2 cilvēkus.

vīrietis pārgriež sev rīkli dēļ marihuānas lietošanas

http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html


vīrietis nogalina 4 gadus vecu bērnu marihuānas dēļ

http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html

pievienoju linku uz jauniem faktiem, ka marihuāna DUBULTO risku ciest avārijā un pārpīpējusies meitene karājas elektrības vados (http://izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/sensacijas/parpipejusies-meitene-karajas-elektribas-vados.d?id=42455432)

esmu ievērojis ka mūsu sabiedrībā ir daudz cilvēki kas aiztāv marihuānu un vēlas lai tā tiktu legalizēta. jautājums kādēļ? nezinu

bet es zinu, ka tā ir bīstama narkotika. tādēļ tai ir jāpaliek aizliegtai un varbūt pat ir jāpalielina sodi tirgošanai un lietošanai.

un nevajag ticēt mītam, ka tā neatstāj nekādas sekas veselībā. atstāj, it īpaši uz jauniešu smadzenēm, dažreiz pat neatgriezeniski. kā arī tā var izraisīt neauglību vīriešiem.

marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību !!!

393 715 563 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 563

0/2000

marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību

ar šo teikumu man pietika :D:D

1 0 atbildēt

Drugs are bad, m'kay!

Smoking is bad, m'kay!

Marihuana is bad, m'kay!

1 0 atbildēt

Būs tev daudz,daudz ''mīnusi''!  :D 

2 1 atbildēt

Vecīt, Tu esi viens no tiem, kuri ir sagājuši svietā studējot iluminati ? Saņemies un beidz šeit ākstīties!

2 1 atbildēt

man liekas ka tev vienkārši trūks uzmanības vai ari esi kautkāds fanātisks sektants, beidziet viņam rakstīt cilvēkiemotion

1 0 atbildēt

nuu, vecīt, šitāds informācijas daudzums, un šis uz neapgāžamiem faktiem balstītais pamatojums vispār gāž no kātiem! Tu man esi licis mainīt dzīves uztveri par 180 grādiem. NOOOT! emotion

1 0 atbildēt

Komentāri un plusu/mīnusu skaits parāda vidējā spoku apmeklētāja "līmeni".

Jūs gribētu, lai jūsu bērni lieto marihuānu? Statistika IR pierādījusi, ka lielākā daļa stipro narkotiku lietotāju ir sākuši tieši ar marihuānu.

IEROSINU spoku administrācijai aizliegt jebkādus cildinošus vai narkotiku apjūsmošanas rakstus, ņemot vērā to, ka lielākā daļa apmeklētāju ir NEPILNGADĪGI un mēģina lekt līdzi "KRUTAJIEM".

 

Citēšu sevi no: http://www.spoki.lv/foto-izlases/For-Ganja-Lovers-6/505881

 

Ņemot vērā vidējo spoku auditorijas vecumu, šim publicitātes rakstam šeit nevajadzētu būt...

Lielākā daļa komentātoru, kas te reklamē, cik ļoti kruti ir "kūpināt" noteikti nemaz nav mēģinājuši (un labi, ka tā), bet (tieši ši mazgadīguma pēc) grib ļoti līdzināties visiem tiem "lielajiem un krutajiem".

Administrācijai derētu padomkāt, vai tas ir tas, kam spokos būtu jābūt.

Vismaz 18+ varēja vismaz ielikt..

1 0 atbildēt

Marihuaanas lietošana ilgā termiņa bieži izraisa smadzeņu bojājumus. Kas spēj novest  pie tādam slimībām ,kā EPILEPSIJA!

2 1 atbildēt

un dēļ šitādiem losīšiem legalizācija bremzējās....

Nostājās ar gudru seju un bļauj - SLIKTI!! kāpēc? NEZINU, BET SLIKTI!!!

1."marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību !!!"

2. tā ir pat sliktāka par alkoholu, jo iraisa bīstamākus izmainītas apziņas stāvokļus. ja tā tiktu legalizēta ļoti pieaugtu dažādu negadījumu skaits.

...c'mon, vecais!

1 1 atbildēt

nu papēti vairāk nevis tā ķap ļap!

1 1 atbildēt

autors visiem mīnusus met :D mazulis

0 0 atbildēt

Vienīgais, kas no labas pat zāles var būt, ir īslaicīgi atmiņas zudumi, bet ja paŗstāj lietot nedēļu vai divas (ja iepriekš ir stounots gandrīz dienu dienā). Tad viss atgriežas vecajās sliedēs. Ārstnieciski pierādīts 2006. gadā kkādā kalifornijas universitātē.

Un uzreiz jautājums, kāpēc tad viņu izmanto medicīniskos mērķos, jau vairākus gadus, precīzāk prektizējoties uz vēža slimniekiem, un cilvēkiem ar garīgām problēmām?

0 0 atbildēt

tikpat labi vareji vnk uzrakstit ka marihuana ir slikta jo tev ta liekas emotion

0 0 atbildēt

vecīt, ar šo rakstu, tev statistika ieiet mīnusos emotion

0 0 atbildēt

Nu 1 es tiessaam pateikssu alkahols ir kaitiigaaks par marihuaanu jo i vienu i otru esmu lietojis taga nevajag te dirst !!! 

0 0 atbildēt

Vecīt alkohols cik nogalina cilvēkus, marihuāna nevienu, marihuānas iespaidā nogalināt bērnu, neticu dabīgas zāles iespaida, atteikšus ticēt, gan jau ,ka vainīgas bija citas narkotikas, prese vienkārši to tā uzpūš. Marihuānas iespaidā cilvēkam ir bailes no daudz kā un sajēgas ir vairāk nekā skaidrā. Tad jau alkohols salidzinājumā ir inde. PAR MARIHUĀNU!!!

0 0 atbildēt

Vienīgais veids, kā nomirt no marihuānas ir tāds, ja tev tā kādi 5 kg uzkristu virsū no 5. stāva. emotion

1 1 atbildēt

un vēl, ir pētijums ,kur 10 piedzērušies 10 sapīpējušies un 10 skaidrā brauca ar autosimulatoru, 6 no dzērājiem ietriecās kaut kur un neviens no sapīpējušiem neizraisīja avārijas situācijas, viņi brauca lēnāk nekā parasti. Zem marihuānas nevar nodarīt citiem neko sliktu, zem alkohola gan parādās bravūra un drosme, takkā nerunā ja nezini.

0 0 atbildēt

bla bla bla... neņem ļaunā, bet raksts apmēram no sērijas kā tajā jokā.. "alkohola ražotāji atgādina, ka smēķēšana un tikai smēķēšana ir kaitīga jūsu veselībai"

0 0 atbildēt

raksts complete fail! wannabe ārsts tāds atradies.

Kapēc gan smēķētāji var sadzīvot ar nesmēķētājiem, bet nesmēķētāji nevar sadzīvot ar smēķētājiem? think about it.

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »