local-stats-pixel fb-conv-api

PRET marihuiņu (jauni fakti)563

393 715

29.12.2012. sakarā ar spoki.lv pārpludināšanu ar stulbiem marihuānu atbalstošiem rakstiem un parakstu vākšanu pilnīgi retardētai idejai, paceļu

20.08.2012. paceļu, jo nesen tika apcietināti pusaudži kas bija appīpējušies un nogalināja 2 cilvēkus.

vīrietis pārgriež sev rīkli dēļ marihuānas lietošanas

http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html


vīrietis nogalina 4 gadus vecu bērnu marihuānas dēļ

http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html

pievienoju linku uz jauniem faktiem, ka marihuāna DUBULTO risku ciest avārijā un pārpīpējusies meitene karājas elektrības vados (http://izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/sensacijas/parpipejusies-meitene-karajas-elektribas-vados.d?id=42455432)

esmu ievērojis ka mūsu sabiedrībā ir daudz cilvēki kas aiztāv marihuānu un vēlas lai tā tiktu legalizēta. jautājums kādēļ? nezinu

bet es zinu, ka tā ir bīstama narkotika. tādēļ tai ir jāpaliek aizliegtai un varbūt pat ir jāpalielina sodi tirgošanai un lietošanai.

un nevajag ticēt mītam, ka tā neatstāj nekādas sekas veselībā. atstāj, it īpaši uz jauniešu smadzenēm, dažreiz pat neatgriezeniski. kā arī tā var izraisīt neauglību vīriešiem.

marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību !!!

393 715 563 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 563

0/2000

nākamreiz pamato savus izteikumus ar faktiem un statistiku. Citādi  liekas, ka Tu tā domā, jo viena tante tā teica.

305 31 atbildēt

es studēju bioloģiju,2kurss,varu pateikt droši,ka veikalā pirktais ēdiens kuru tu lieto uzturā,ir daudzreiz kaitīgāks par marihuānu... LOL SLEPKAVĪBAS?TU KO DEBĪLS ESI?no marihuānas cilvēki paliek tik slinki,miegaini,ka viņi pat mušu nespētu nogalināt,tieši otrādāk-viņi ar viņu mēģinātu sarunāties... tu tak esi neizglītots pērtiķis,tu vienkārši par marihuānu tā domā,jo tev tā teica mamma :D idiots:D:D:D

273 34 atbildēt

Vienu varu pateikt - sliktāka par alkaholu tā NAV.Alkahols izraisa vairāk problēmu.Un vispār runājot par rakstu - nepiekrītu tev.

184 19 atbildēt

the only people against weed, are the one's who have never tried it /true story/

125 21 atbildēt

pilnīgs lohs tu esi.

alkoholiķi ir daudz agresīvāki un neprognozējamāki, nekā tie, kas ir uzpīpējušu MJ.

Piekrītu OverDose par tiem alko un tabakas magnātiem, jo - jā legalizētu MJ, tak loģiski, ka lielākā daļa jauniešu nepirktu alko, bet gan MJ, tāpēc arī situācija ir tāda, kāda tā ir.

kaut vai paskaties, kas Amstredamā notiek... tur visus slaktē sapīpējušies cilvēki? I don`t thin so. senie latvieši sviestam kaņepes močīja klāt, slepkavas visi bija?

kaut vai paskaties uz Bobu Marleju, paklausies par ko viņš dzied... ļoti harmonisks un patīkams cilvēks.

un mūsdienu narkologi ir mācīti pēc vecā (padomju) pricipa, tāpēc reāli neko necērt. tā kā vēl ir laiks tautai šajā jautājumā attīstīties.

tāpēc pirms te raksti kaut ko, uzzini informāciju un tās patiesumu.

90 11 atbildēt

Tik kruts raksts, tu tā dabūsi daudz piekritējus, tu laikam skolā šito informāciju sarijies sociālo zinību stundā

78 10 atbildēt

marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību <--- izskatās, ka tu jau esi dergedēts/a :D

57 4 atbildēt

un vispār raksta saturs debīls,atrodi kādu faktus un noliec priekšā ar atsaucēm,nevis es zinu to un to,vēl kādus iluminātus iepin,gada fail čali.

44 7 atbildēt

Izskatās, ka 12 gadus jaunam puisim sakrājās omas teiktais!

42 6 atbildēt

Lielākā daļa no komentētājiem nespēj argumentēt savu viedokli tieši tāpat kā autors - kāpēc tad autoram dirst virsū? 

Nelieku ne +, ne -. 

Agrāk lietoju marihuānu ļoti bieži. (2-4g dienā) Tad kādu laiku nemaz. Pēctam(tagad) - pa retam. 

Kas notika posmā starp "ļoti bieži" un "nemaz"? Pabiju psihiatriskajā klīnikā. 

Tādēļ pēc personīgās pieredzes varu piekrist, ka ja nu gadījumā ir radusies atkarība no marihuānas (kā bija man), tad tas tiešām nav nekas labs. Rodas miega traucējumi, domas paliek arvien klusākas,brīžiem šķiet,ka tās atrodas tev blakus,nevis tev smadzenēs. Pieņemu,ka var būt arī daudz trakāk, attapos pēc trīs mēnešu intensīvas lietošanas, bet ir daudz tādu, kas to dara biežāk.

Lielākoties cilvēki,kas lieto marihuānu,to dara prieka pēc - reizi nedēļā, divās, varbūt mazliet biežāk. Tad tā nenodara nekādu jūtamu kaitējumu (kā man pašlaik) 

Bet ja to lieto ikdienā maizes vietā, nu tad piedodiet, mazgadīgie muļķi, kas noliek autoru, bet viņam ir taisnība. 

P.S. Salīdzinot ar alkoholu - zāle nenodara lielāku kaitējumu kā alkohols. Alkohols nenodara lielāku kaitējumu, kā zāle. To nevar salīdzināt, jo tās ir divas dažādas lietas ar pilnīgi dažādām sekām. 

43 10 atbildēt

A kāpēc tu neesi PRET alkoholu un PRET cigaretēm ?

Pats nelietoju marihuānu, bet fakti ir skaidri un gaiši - no marihuānas nav bijis neviens nāves gadījums kamēr no alkohola un cigaretēm - badžilijons. Nu moš vienīgi kādam ir ar mašīnu uzbraukts virsū, kamēr viņš bija sapīpējies.

Kāpēc nav medicīniskais alkohols(izņemot dezinfekcijai) un medicīniskās cigaretes, bet ir medicīniskā marihuāna? Atšķirībā no alkohola, kura ietekmē cilvēks var palikt agresīvs vai depresīvs un iet ar kādu kauties, marihuānas lietotājs vienkārši aizies izrīt visu ledusskapi un kaut kur atlūzīs.

 

Nešaubos, ka nākošais raksts no tevis būs - Proteīna un citu uztura bagātinātāju lietošana, pēc sporta zāles, samazina dzimumlocekli un noārda smadzeņu šūnas - vot tad es rēkšu. 

33 2 atbildēt

shitam rakstam bus visvairak minusu SPOKI.LV vesture :D :D

16 2 atbildēt

Illuminati, slepkavība, nāve, - varbūt vel kristiešus iemet te kas noliedz zaļo bet pofig ka varenais aka "dievs" radīja viņu. Vecīīt uz tādiem botiem kā tu arī strādā brainwash crap :) Liels mīnuss par tavu šauro pieri :)

17 4 atbildēt

tu esi debils idiots iespejams vispirms apskaties informaciju par marihuanu un tad dirss. alkohols ir bistamaks par zaali jo tas izraisa aknu veezi. pipejot tikai marihuanu nekada veidaa nevar pardozeet vai dabuut veezi. marihuaana atjauno un paatrina smadzenju shuunu darbiibu un relaksee cilveeku un vnk ir zbis!!!

16 5 atbildēt

Vismazāk narkomānu pasaulē ir holandē, jo tur marihuāna ir legāla, kas viņiem nerada stimulu mēģināt ko stiprāku. Kā arī, pie mums marihuāna ir nelegāla un cilvēki sāk lietot tos tā saucamos legālos, kas gan ir kaitīgi mūsu organismam. No marihuānas nav iespējams palikt agresīvam, drīzāk iespēja palikt ir par depresīvu emo uz kādu stundu. :D

10 1 atbildēt
7 0 atbildēt

Tā noteikti nav sliktāka par alkoholu, no tīras zāles neviens nemirst. Alkohols atstāj daudz vairāk sekas uz daudz vairāk orgāniem ieskaitot mīļās smadzenes. Cik slepkavības tiek izdarītas alkohola reibumā, bet nevienu reizi neesmu dzirdējis, ka kāds no zāles pīpēšanas būtu palicis tik agresīvs, ka ietu kādu un durtu nost.  Es pats neesmu zāles fanāts, bet nu tam ka šis raksts ir muļķības, pilnībā piekrītu! 

8 2 atbildēt

+ redzams cik daudz deģenerātu ir mūsu sabiedrībā kas nopīpē savas plānās smadzenes.fuj.

8 3 atbildēt
543 miinusi pret 279 + es secinu ka spokos lielaaka dalja kurii zaali. Exx ментu cyда emotion
4 0 atbildēt

Pilniigi piekriitu par to halucinaaciju vaajpraatu, ir zinaami cilveeki kas peec ilgas lietoshanas ir palikushi pilniigi stulbi un dziivo pashi savaa pasaulee

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »