local-stats-pixel fb-conv-api

OBLIGĀTI DALIES AR ZIŅU: Iesaku neuzķerties uz viltus ziņu par bezmaksas 1000 €15

53 5

Portāls redzams.lv šodien izplatījis visai kliedzošu ziņu, kurā vēstīts, ka kāds mistisks Latvijas miljonārs visiem iedzīvotajiem dāvinot 1000 eiro. Protams tas viss ir izdomājums un visai iespējams pat krāpniecība.

Portāls redzams.lv raksta: ”Savā feisbuka profilā raksta Mārtiņš, kurš nespēj noticēt notikušajām. Pirms pāris minūtēm viņa kontā ienāca tūkstotis eiro. Mārtiņš vēlas šo informāciju padot tālāk citiem, lai katrs uz sava konta saņemtu naudu par brīvu.”

Portāls ziņo, lai iegūtu 1000 eur esot jāraksta uz kādu epasta adresi, kuru mēs diemžēl neatklāsim. Pats interesantākais, ka epasta adrese reģistrēta inbox.lv un pirmā daļa sastāv vien no 3 cipariem.

AICINU NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NERAKSTĪT UZ ŠĀDĀM EPASTA ADRESĒM!

Šis viss izklausās pārāk skaisti, lai būtu patiesība tāpēc nolēmu to papētīt un atklāju ko interesantu. Komentāros cilvēki raksta ka tiešām ir saņēmušu šos 1000 eur, bet kas šie par cilvēkiem? Visi komentētāji ir cieši saistīti ar pašu portālu, par to varat pārliecināties atverot šo personu profilus vietnē facebook un apskatot ziņu lentu, kurā pārsvarā viņi dalās tikai ar redzams.lv saturu.

Personas kuras itkā saņēmušas dāsnos 1000 eur ir Andris Briedis, Eriks Ņikita, Niks Endziņš un Ģirts Vanags. Visas šīs personas protams ir saistītas ar portālu redzams.lv.

Ģirts Vanags pat publicējis ekrānuzņēmumu no telefona, par itkā ienākošo naudu no kādas personas vārdā Jānis Oslovs.

Protams nav atrodams nekāda informācija pa tādu miljonāru vārdā Jānis Oslovs un šādu attēlu ir viegli viltot.

Mērķis viltus ziņai nav saprotams, bet viens no iemesliem varētu būt epasta adrešu iegūšana uz kurām pēcāk varētu reklamēt savu saturu, vai pat ļaunāk un ienākošās vēstules no naudas gribētājiem izmantot pretēji un izkrāpt naudu no šiem cilvēkiem!

Esi uzmanīgs un nedalies ar šāda tipa viltus ziņām!

53 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Šis tika ievietos taja jobanajā Neida lapā redzams. lv . Tas Neids ir toč kaut kāds jobans daunis. Ceru ka viņa lapu noDDoSos un Neidu nošaus. emotion

13 0 atbildēt

Bet nu ko lai dara, ka mājaslapa palikusi tik neinteresanta, ka vairs neviens tur neko nelasa - jāuzpērk tauta emotion

7 0 atbildēt

''Mārtiņš vēlas šo informāciju padot tālāk citiem, lai katrs uz sava konta saņemtu naudu par brīvu.'' - Mārtiņš noteikti nav latvietis. emotion 

7 0 atbildēt

Vienkārši kārtējie mazpopulārie dzeltenās preses pārstāvji šādi cenšas celt apmeklējuma statistiku. ŠĀda rakstura mājaslapas /piem., Vip-klubs u.c./ mēģina piesaistīt lasītājus ar skaļiem virsrakstiem, kuri neatbilst patiesībai, teiksim, " Sekss pie Rīgas autoostas", "Šodien vidzemē krita sniegs /domāts jūlijā/" vai "Šausminoša avārija" u.t.t

6 0 atbildēt

Es joka pēc aizūtīju no viena kreisā e-pasta ziņu. Atnāca atbilde no robota - 

Sveiki, paldies par ziņu! emotion  No manas puses man jums ir viens lūgums, nošeirojiet rakstu par mani savos sociālajos tīklos. emotion Gaidīšu jūsu ziņu. Ar cieņu,  Jānis.   

3 0 atbildēt

Tak jābūt loham, lai noticētu tam visam. Neviens neko tāpat vien nedos. 

3 0 atbildēt

emotion emotion

2 0 atbildēt

Mūsdienas un bezmaksas nauda? Man kaķim pat nāk smiekli. emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

OMG  emotion  emotion 

0 0 atbildēt