local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegumi, kas šokēja Latviju282

3692 13

Piedāvāju atskatu uz pēdējo gadu šokējošākajiem noziegumiem Latvijā. Ja jums likās, ka dzīvojat mierīgā valstī tad jūs kļūdāties!

Drīzumā gaidiet otro daļu!

3692 13 282 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 282

0/2000

3. Blācc tiesi mans dzimšanas gads, diena un mēnesis emotion

0 0 atbildēt

8. ak jaa es sito atceros, ka aplārt lidinājās helikopteri

0 0 atbildēt

to 10. es jau zināju

0 0 atbildēt

1. Dzīvoju Ventspilī un tolaik vēl mācījos pamatskolā. Atceros par šo notikumu tajā skolā, bet daudzi arī mēļoja, ka čalīti ietekmēja Counter-Strike.

0 0 atbildēt

Pirms kāda laika bija gadījums ka Talsos nošāva vienu uz ielas.. mosj pameklē un to ar ieliec kādā daļā..

Tad ieteiktu pieminēt arī to zaļaknu (zaļakna blje emotionemotion Zaļkalnu...typo..sorry) .. to čali kurš anglijā to Alisi Grossu nogalināja .. par viņa pagātni latvijā (nogalināto un paslēpto sievu)

 

tak nesen Rīgā divas sīkas padauzas nosita vienu pavecāku sievieti.. un vispār pilna dirsa pēdējā laikā ar šitādiem noziegumiem..

Ne īsti Latvijā, bet tak Igaunijā bija tā apšaude uz šosejas un mafiozņiki iemeta mašīnā čali un nolaupija.. (isti nesekoju lidzi kas un kā, tpc nezinu kā beidzās)

1 1 atbildēt
Kad tas bij,kur tas rakstits? Precizak ludzu!
0 0 atbildēt
Par Grantiņu pats domāji jo puse no faktiem nav pieminēta un puse ir izdomāta Pats viņš telefonsarunas laikā teica ka ir noŽŅaudzis meitu jo vnk esot aizvēries un viņam esot žēl un uz menteni viņš ar pats ar aizgāja nevis viņu notvēra no vienas puses slims cilvēks bet no otras puses tas ir LV NENOTVERAMAIS.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Mūsu ''mentu'' un ''godīgās tiesas'' paradīzē atjaunot nāvessodu???

atdzīvināt spēsiet????

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

pirmais ir tas pats, kurš jēlas vāveres ēd.

0 0 atbildēt
Es zināju 3. jo šogad biju dzirdējusi kaut ko par to beztabu
0 0 atbildēt
Redz kur ir Ventspils slimnieks Gatis! https://www.youtube.com/channel/UCPj8fSalbWRebPWo6dVeZUw
0 0 atbildēt

Zinu Valdemārpils gadījuma radus, tiešām forši un atsaucīgi cilvēki. Bet viens neadekvāts tirlins un cepočka darbojas. Grūti, ko teikt....no vienas puses gribētu taisnību un kārtīgu soda mēru, no otras puses ...Nez, kā viņi ar to tagad sadzīvo 🙄

0 0 atbildēt

cilveki ar novirzeem. naves sodu katram, un tadu ilgu un mokosu navi....

1 2 atbildēt

ATJAUNOT NĀVESSODU

1 2 atbildēt

JAUNMĀRUPE emotion emotion

0 1 atbildēt

Bļaviens tādas kuņas kaut tādi maitas ka 8 un 5 nemaz nebūtu dzimuši..Īpaši 8 viņu paņemtu un dirsa iespraustu mietu un nolikt centra lai apmēta ar akmeņiem..Tādus krānus ir noteikti jasod ar nāvi ja cits nevar to izdarīt tad es viņu nošaušu vai nospiedīšu pogu elektriskajam krēslam...Un to īpaši es izdarītu tam Grantiņam vai kāviņu tur sauca tāds slimais tādu  uzreizi nošaut uz vietas piekaut un nošaut....

1 2 atbildēt

es tikai domāju par to Raimondu.. kāpēc viņš nepretojās? kur bija problēma ar pudeli pa galvu iebliezt vismaz vienam no tiem diviem lohiem? un kur tā beibe bija kas viņu uzaicināja ciemos? 

1 2 atbildēt

  Visus tos izvarotājus sadzīt šķunī un...!bet par to kino teātri,nu ir tā ka ir nopērc biļeti uz filmu un jāklausās ka blakus tev divas 'Kuces"Tarkšķ visas savas dzīves kaut kādas"sranās"tēmas,Bet nu šaut nu tas jau gan ir par traku,nu nav jau tik traki vērts,bet reizēm ir indivīdi ,kam vajag vienkārši iedot pa ķīseli.

         Nu ar to pirmo gadījumu ir kā ir,uz to nemāku  komentēt.Esmu pats abižots un esmu arī citus  abižojis.++

1 2 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »