local-stats-pixel

No recidīvista līdz Latvijas lepnumam8

39 1

Manās rokās nonāca Arņa Irbes un Gunta Zariņa sarakstīta grāmata ,,No recidīvista līdz Latvijas lepnumam". Atzīšos, ka pirms tam par Arni Irbi es nebiju dzirdējusi.
Grāmatā ir aprastīta Arņa Irbes dzīve no bērnības gadiem, noziegumu pastrādāšanas, cietumā pavadītā laika un ceļa, kā sācis dzīvot, ne kalpot noziedzībai. Un to viņam Bībele un ticība.
Grāmata ir ļoti interesanta- pārsteidzoši, cik gan autoram ir liela drosme atklāti norādīt uz saviem grēku darbiem-sevi kritizēt un tikpat skarbi patiesi izteikties par visu, kas noticis viņa dzīvē.
Grāmata ir Arņa Irbes patiess stāsts par piedzīvoto, dažbrīd gan lasot rodas sajūta, kā tādā spraigā Holivudas filmā.
Iesaku grāmatu izlasīt jauniešiem, jo tur viņš apraksta, kā tieši jaunības gaitas novedušas viņu līdz 19 gadiem cietumā!
Bet jāsecina gan, ka Dievam vienmēr priekš viņa ir bijis plāns un varbūt, ja viņš nebūtu pieļāvis šis kļūdas, viņš nekad nebūtu tāds cilvēks, kas Latviju dara lepnu!



*Dievam priekš katra ir savs plāns!
Izvēle ir katra rokās!

39 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
Kur var dabuut sho graamatu?
4 0 atbildēt
Tie, kas grāmatu nav lasījuši, bet šausminās, kāpēc iesaku jauniešiem lasīt... Autora stāsts, parāda, ka ikviens var mainīties un darīt labu, kā arī to, ka par jaunības neapdomību un "draugu" ietekmi var nākties smagi maksāt. Šī grāmatu nav pamudinājums uz likumpārkāpumiem, bet gan censties mums pašiem palūkoties uz savu dzīvi un ceļu uz kura mēs katrs atrodamies.
1 0 atbildēt

Nesaredzu tur neko lepnu. Vareji vel bonusam pievienot to "lepnumu", kurs pec titula sanemsanas apvaca savu gimeni.

1 1 atbildēt

Es virsrakstu izlasīju kā "no recesīvā"... visur tā buoloģija rēgojās.

0 0 atbildēt

Ka tad, Dieva plāns - sagraut līdzcilvēkiem dzīves, par to 19 gadus atsēdēt, lai pēc tam kļūtu par ģimenes cilvēku un sludinātāju...

0 1 atbildēt