local-stats-pixel fb-conv-api

Nevienam nevajadzīgie krievi!145

Skarbā patiesība, ko daudzi no viņiem negrib pieņemt! Latvija nav vienīgā valsts, kurā PSRS tika iesūtīts liels krievvalodīgo skaits. Liels vairums no krievvalodīgajiem Latvijā ir šeit dzimuši, un šī ir viņu dzimtene, bet laiki ir mainījušies, un Latvija ir kļuvusi par neatkarīgu valsti, un pēdējos 23 gadus, viņiem nākas samierināties ar to, ka viņi dzīvo citā valstī, valstī, kurai nav vairs nekāda sakara ar valsti, kurā viņi ir dzimuši - LPSR. Daudzi ir kļuvuši lojāli Latvijai, daudzi pat ir lojālāki nekā daži latvieši, bet tomēr ir liels vairums, kuri dzīvo citā realitātē, kurā viņu dzimtene un tēvzeme ir Krievija, un nespēj pieņemt to, ka Krievijai viņi ir vajadzīgi tikai kā marionetes politiskajās spēlītēs!

Lielais nepilsoņu skaits... Kāpēc tā ir? Tam ir vairāki iemesli...

1. Daļa vēl joprojām dzīvo nostaļģijā, par vareno PSRS...

2. Nepilsonim ir savas privilēģijas... Tā pat kā pilsoņi, viņi var brīvi ceļot pa Eiropu, bet atšķirībā no pilsoņiem, viņi var brīvi ceļot uz Krieviju, netērējot laiku vīzām, kas daudziem atvieglo dzīvi, jo samērā liels skaits dodas apciemot radus, draugus Krievijā, vienkārši ceļo vai dodas iepirkties, un šīs Krievijas piešķirtās privilēģijas mazina vēlmi kļūt par pilsoņiem. Krievija netieši atbalsta to, lai cilvēki nekļūtu par pilsoņiem.

3. Ir cilvēku, kurus pastāvošā naturalizācijas kārtība reāli aizvaino. Tie ir cilvēki, kuri patreiz ir aptuveni 30 gadus veci... Personīgi pazīstu daudzus krievus, kuri ir mani vienaudži, kuri ļoti labi runā latviski, bet principa pēc neiet naturalizēties, un kas tad tam ir par iemeslu? Sava veida diskriminācija. Tie, kuri patreiz ir aptuveni 30 gadus veci, ir dzimuši LPSR, bet izglītību ieguvuši jau neatkarīgā Latvijā, mācījušies skolā pēc tādas pašas programmas, kā mēs-latvieši, mācījušies Latvijas vēsturi, himnu, bet lai iegūtu pilsonību, viņiem naturalizācijas eksāmenā atkārtoti ir jāpierāda tas, ka viņi zin Latvijas vēsturi, himnu, tajā pat laikā, kad daudziem jauniešiem-latviešiem nav ne mazākās nojausmas par to, kas ir 11. novembris, nemaz nerunājot, par citiem, mazāk zīmīgiem vēsturiskajiem datumiem. Vairumam no šiem cilvēkiem nav iebuldumu pierādīt savas latviešu valodas zināšanas, bet principa pēc ir kategoriski pret pārējām prasībām.

Ir vēl dažādi citi iemesli, bet šie manuprāt ir svarīgākie. Bet kāda tad ir šī raksta doma... Aizvainotie krievvalodīgie un tie, kuri turpina dzīvot nostaļģijā par vareno PSRS kļūst par Kremļa propogandas upuriem, viņiem, tā pat kā ārzemēs esošajiem latviešiem, ir dabīga vēlme smelties informāciju ne tikai vietējā, bet arī dzimtajā valodā, un šeit sākas smadzeņu skalošana... Kremļa propoganda liek justies viņiem kā savējiem, kā lielās, varenās Krievijas paspārnē esošajiem bērniem, kurus Krievija aizstāvēs vienmēr, bet reāli viņi nevienam nav vajadzīgi, Krievijai viņi ir kā marionetes, ļaužu masa, kuru nepieciešamības gadījumā var izmantot spiediena izdarīšanai uz atsevišķām valstīm, kā arī iekšpolitikā, rādot Krievijas iedzīvotājiem, cik ļaunas ir citas valstis, apspiež nabaga krievvalodīgos, bet Krievija savējos nepamet, un cīnās ar krievu apspiedējiem.

Kā marionetes tie paši cilvēki ir arī Latvijas politisko spēku rokās, kuri krievvalodīgo interešu aizstāvību izmanto kā lozungu, lai tiktu pie varas. Šī krievvalodīgo cilvēku masa jūtas nozīmīga, bet reāli ir tikai marionetes, marionetes politiskajās cīņās. Varat mani nosodīt, bet reizēm man šos cilvēkus ir žēl, jo visiem ir reāli nospļauties uz viņiem, tā pat kā mūsu valdībai ir vienaldzīgi tas, ka daudzi latvieši ir aizceļojuši no Latvijas un ārzemēm, kur viņi dzīvo un strādā, un ar tur nopelnīto naudu pabalsta tuviniekus Latvijā, tādā veidā stimulējot Latvijas ekonomiku. Cilvēku masa, kura ir marionetes politisko ambīciju īstenošanai!

Turpinājums sekos!

1279 17 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 145

0/2000

Domāju ka diskujai te nav pamata jo fakts ir viens:

Katrs krievs,nu jau vairs neatkarīgi vai prot Latviski vai nē,esam pie tā punkta kur nujau visiem ir vienalga,no rīta kad pamostās,var mierīgi aizvilkt savu fasādi pie spoguļa un ar smaidu uz sejas apzināties ka tanī brīdī kad viņš izies uz ielas viņš būs nicināts,nevienam Letiņam ar kautmazāko drusku saprāta nebūs ne vienas kripatas cieņas.

Un pats labākais ir tas,ka krieva mūli var atpazīt pa gabalu. Es personīgi esmu tik tālu izvests ka ieejot veikalā griežu nost rindu ja man priekšā stāv viens no viņiem.

0 0 atbildēt

Nekam nevajadzigaas Savadaakas Zinas ;)

0 0 atbildēt
Vatāns nav bratāns vai lojāls vai nē!!!Okupantus ĀRĀ!!!Par LATVISKU Latviju!!!
2 2 atbildēt

Latvija nau NEATKARĪGA !!!!!! 

1 2 atbildēt

Es piekrītu visam izņemot 3. daļu. Ja reiz tu esi iebraucis padomijas laikos un tgd ir tādi laiki kādi tie ir, tad tas ir tavs svēts pienākums iziet naturalizācijas procesu un ja reiz tik labi zini vēsturi, valodu un himnu, tad jau šim procesam jābūt vieglāk par vieglu izpildāmam. Bez tam, kāda starpība ko zin jaunieši, tu esi tu un tev ir tava dzīve un tas, ka tu kko vairāk zini, dod tikai priekšrocības, tas ka reizēm situācijas tiešam ir debīlas, tās izturot un izejot rūda tikai tālākam dzīves gājumam, tā kā nevajag te laist bumbiņas par aizvainotu sirdi, ja patiesībā ir slinkums nokārtot formalitātes.

0 1 atbildēt

Vienu shodien norubiju emotion

1 4 atbildēt

atkal nes kaut kādu h*ijņu,apvainonās tāpēc un negrib naturalizēties,jo Lietuva un Igaunija savien slāviem automātiski piešķira pilsonību un tur viņi runā valsts valodā..

3 6 atbildēt

Un ko tas maina Tavā dzīvē, ka cepjaties par to ?

(ne autoram, bet visiem prasu)

0 6 atbildēt

Soreiz jus jau parsaujiet par stripu, man ari ir radi un daudz draugi kuri ir krievi un tagad vini visi ir jaizved no valsts? :D

Si ir briva pasaule, mes brivi varam parvietoties pa pasauli, ja mes esam identitate ar personas apliecinosu dokumentu un nevienam nav tiesibas, aizradit, nosodit vina dzivosanas stilu. 

Tikpat labi ari musu jauniesi cel lielas nekartibas Vecriga un ari citur, varbut ari vinus vajag deportet prom? emotion

Nessmu jau nekads krievu aizstavis, tacu, del tiem notikumiem Ukraina, jums visiem ir radies savadaks skatijums uz Krieviju  un tiesi sie Nacinonalisti bus pirmie kuri tiks izsutiti kautkur, kad saksies 3. pasaules kars.

1 8 atbildēt

Kā jūs nevarat aptvert to, ka krievu tauta jūs uztur finansiāli. Viņi dzīvo Latvijā un maksā nodokļus Latvijas valdībai. Taču jūs maksājat nodokļus citām valstīm. Jūs izmantojat Krievijas gāzi, pārtiku, taču vēl joprojām vēlaties, lai to visu pārstāj importēt. Cik neapdomīgiem un, atvainojos, bezsmadzenīgiem jābūt, lai ienīstu krievus, jo viņi jūs uztur? Ja jums visu atslēgs, visi krievi izbrauks, cik ilgi jūs izdzīvosiet? Maksimāli pāris mēnešus? Pāris vārdos - bezsmadzenīga tauta. Man ir kauns, ka esmu uz pusi latviete.

0 8 atbildēt

Klau! Esmu Krievs! Stradaju par jurnieku! Maksaju 10x lielakus nodoklus sai valstij neka tu! ES dodu sai valstix 10x vairak neka tu!!! Tad sanak ka tu, salidzinajuma ar manim esi bezjedzigs seit!!! 

2 32 atbildēt
« 1  2  3 »