local-stats-pixel fb-conv-api

Nevainīgi joki #41

32 1

Nogalināta 18 gadus jauna meitene – pārsteigums ar traģiskām beigām2013. gadā Lalu ģimene izvācās no mājām Longmontā, Kolorado un pārvcās netālu no Nivotas. Ģimenes draugs Nerreks Galejs (21) un Lalu ģimenes dēls (15) palika vecajās mājās, lai to apsargātu.
18 gadīgā Premila Lala un viņas 12 gadīgais brālēns nolēma izjokot brāli un Nerreku. Abi domāja, ka būtu smieklīgi paslēpties skapī, izraisīt pāris skaņas un izlekt no skapja, lai pārbiedētu abus.

Nerreks un brālis sadzirdēja trokšņus, kas lika domāt, ka mājās ir kāds zaglis. Nerreks, ieroču entuziasts, rokā paņēma sev ieroci un iedeva vienu arī 15 gadīgajam zēnam. Abruņoti, abi devās trokšņu virzienā.
Kad abi pagāja garām vienam no skapjiem, sadzirdēja skaļu kliedzienu. Durvis atvērās un kāds viņiem uzleca virsū . Nerreks, domādams, ka tas tiešām ir zaglis, izšāva. Tas bija tad, kad vīrietis saprata, ka iešāva Premilai.
Nekavējoties, viņi veda cietušo Premilu uz Longmontas slimnīcu. Pāris stundas vēlāk, tika paziņots, ka jaunā meitene mirusi.

Nerreks netika sodīts par viņas nāvi, bet gan par neapdomātu apdraudēšanu, vardarbību pret bērnu, kā arī par to, ka iedeva ieroci 15 gadīgam zēnam.

32 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt