local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsdienu verdzība - 2.daļa20

140 0

Raksta pirmā daļa: http://spoki.tvnet.lv/tribine/Musdienu-verdziba-baisa-realitate/631085

vēl lieliski un iedvesmojoši raksti: http://spoki.tvnet.lv/tribine/berni-kuri-mainijusi-pasauli/633171

Turpinu otro daļu par iepriekš aprakstīto, unikālo personu Lizu Kristīni, kura bruņojusies ar fotoaparātu ir uzsākusi cīņu pret verdzību pasaulē. Unikālie kadri, kurus viņa ir spējusi notvert, iepazīstina pasauli ar reālo situāciju un neļauj palikt vienaldzīgā neziņā. Liza Kristīne nav ne prezidente, ne miljonāre, ne kāda cita ietekmīga persona, bet viņa atrada veidu, kā savu talantu - fotogrāfēšanu izmantot patiesi labā un lietderīgā cīņā. Viņa nevarēs teikt, ka ir savu dzīvi aizvadījusi velti... Ne jaut pašā talantā ir spēks, spēks ir gribā un apņēmībā un šie abi kopā dod iespēju savu talantu izmantot, lai padarītu pasauli labāku...

Turpinu Lizas Kristīnes atstāstīto par pieredzēto:

140 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

tā ir aizberga redzamā daļa tik.. īstenība puse pasaules ir paverdzināta, jo mēs ejam uz darbu un no darba, bet algas maksā tik lielas, lai mēs tik to dariitu, ka rautos melnās miesās un sapņotu par labākiem laikiem, kas arī un nepienāks, ja neapzināsis ka kkas jādara lai izbēgtu no verdzības važām. Vergus ir jābaro, a mūsdienu darbinieki paši paēd. vergus ir jādzen uz darbu, a mūsdienu darbinieki paši atnak. a verga un darbinieka alga daudzās vietās ir viena un tā pati - vēdera tiesa. Vot ja saņem tādu algu, zini, TU esi sistēmas VERGS.

3 1 atbildēt

Tiešām skumji......

2 0 atbildēt
Mēs vissi esam sistēmmas vergi ar tiesībām internetā mazliet izbļaustīties. Tas kad esam brīvi tā ir ilūzija. Sistēma taisa apstākļus lai mēs. Pārdotu zemi, nomirtu, ja ne tad brauktu uz ārzemēm lai strādātu pa deviņi mēmi un aizlietu uz vissu kopainu acis.
1 0 atbildēt

Es nemūžam nesapratīšu racismu. Ar ko, tik būtisku, atšķiras citi cilvēki no tā ''tīrā'', baltā cilvēka? Kādēļ tieši baltais cilvēks ir noteicējs? Kādēļ tādiem vispār jābūt? Vai tie cilvēki, kuri atšķiras ar ādas krāsu, ir sliktāki par mums?

1 1 atbildēt

Es nesaku ,ka Tas ir pareizi ,bet kādam tas darbs vienalga ir jādara ,lai mums baltjaiem būtu skaista dzīve!Šie cilvēki jau kopš dzimšanas ir piespiesti strādāt ,tāpēc arī nepazīst citu cilvēku dzīves līmeni!emotion

0 0 atbildēt

tik žēl šo nabaga cilvēku ;(

0 0 atbildēt

Skarba realitāte.

0 0 atbildēt
Džeka londona darbos augstākie cilvēki domāja, kad mazie bērni strādā rūpnīcās tāpēc kad viņi ir izvirtuši un samaitāti.
0 0 atbildēt
Nu jā starpcitu melnā rase ir vissūdīgākā, nīkulīgāka, inteliģencē nespējīgākā un pārējām visapdraudošākā
2 4 atbildēt