local-stats-pixel fb-conv-api

Most Wanted zīmoli Latvijā89

338 13

Sveiki, piedodiet ja nav viss pareizi - šis ir mans pirmais raksts.

Tātad, Latvija ir maziņa valsts, bet tā ātri attīstās. Ekonomiskais stāvoklis tik tiešām attīstās, tik paskatieties kā Rīga mainās - desmiti debesskrāpji tika uzcelti tikai 10 gadu laikā! Pie mums vēl nav pārnākuši visi brendi no ārvalstīm, bet mēs visi tos ļoti gaidam, un es teikšu, tie noteikti atnāks arī uz latvijas tirgu laika mijā!

Stāstīšu par tieši gaidāmajiem zīmoliem uz doto brīdi. Nu ko, tad aiziet!!!

338 13 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Nepiekritishu pie Debenhams APRAKSTA- tas nav dargaks par stockman nekaadaa gadiijumaa.. ir dargas preces, bet ljoti daudz ko var nopirkt skaistu un par letakam cenaam.. un daaargaakas nekaa parastaas- tapec ka new colection

1 0 atbildēt
Jaa, forshi ir asda un tesco, paartiku tieshaam ljoti leeti visai nedeeljai var sapirkt, izveele tik liela, ka var gatavot pavisam latvisku edienu, bet par apgerbiem-primark ir labs tikai bernu un jaunieshu vecuma grupai, kas aatri izaug no visa vai atri nopleesh. Pieaugushajiem tur nav ko iisti mekleet jo viss noveljas un izdilst gaismas aatrumaa. Tada zinja stiligaki un kvalitativaki tiesham labaki ir tas pats h&m un new look. Tk max jau ir pavisam labs jo tas vairaak vai mazaak pa leeto tirgo dizaineru apgjerbus.
1 0 atbildēt

visi sie veikali ir forsi visi ir pie mums anglija bet kapec nau latvija???

1 0 atbildēt

Starbucks noteikti ir vajadziigs!

Bet cilveeki ar to H&M  Latvijaa jau ir saakushi slimi palikt, man staatiija, ka gandriiz katram jaunietim ir h&m dreebes. pff ebayaa pasuutiitu taadas un veel labaakas un viss buutu kaartiibaa -.-

1 0 atbildēt

Skatos bildes un šķiet, ka esmu aizbraukusi uz UK :D

1 0 atbildēt

Dzīvoju uk un visi šie šeit ir biezā slānī, nesaprotu ko visi var ņemties ar to H&M mēsls vien ir...

3 2 atbildēt

kur atvērs H&M?????emotion

1 0 atbildēt

Kur tad Wal Mart, Target, BEST BUY, Wawa un visas šitās lielās amerikāņu ķēdes?

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

daudzus no viņiem latvija esmu redzējis un pagarsojis

0 0 atbildēt

Mostwanted zīmoli Latvijā ir jauni, kvalitatīvi latviešu zīmoli, kuri būtu spējīgi konkurēt pasaules mērogā un ārzemēs cilvēki sapņotu par to, kad beidzot arī pie viņiem atvērsies!

0 0 atbildēt

Liepājā kādu KFC uzbūvēt derētu. No ātrajām ieskrietuvēm mums ir tikai divi Hesburgeri. Un abi diezgan neizdevīgās vietās.

0 0 atbildēt

Es jau sabijos ka tu subway nepieminēsi,bet kfc manās domās ir riktīgs draņķis

0 0 atbildēt
Apple jau ir !
0 0 atbildēt

Hulji Visi blejd te baigie anglji. :D

2 2 atbildēt

Biju interesējusies par Burger King un Starbucks, jo bija vēlme atvērt franšīzes Latvijā. Šie nemaz nepiedāvā, un tas, ņemot vērā to, ka viņiem nav nekādu izdevumu un viss izgāšanās risks būtu franšīzes atvērējam. Tā kā... nav viņi vēl gatavi pie mums izplesties, neuzskata, ka tas viņiem pagaidām būtu vajadzīgs.

0 0 atbildēt

mums ir vēl Coffee Inn, tā arī ir ļoti liela konkurence Starbucks. :) tās pašas kafijas, tikai māzāka izvēle un viss. 

0 0 atbildēt

Kā es gribu to Starfaks, aaah.

0 0 atbildēt

Starbucks jau pazinjoja, ka vinjiem te nav ko darit un vinjiem nav izdevigi kaut ko LV vērt vaļā, toties visai drīz Igaunijā viņi parādīsies.

Un es šajā sarakstā noteiki būtu gribējusi redzēt VictoriasSecret, kurš beidzot sāk parādīties Eiropā, šogad atveroties Londona, Berlīnē un Amsterdamā... woohoo!!!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »