local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas specvienības40

1291 1

Kaut arī izmēru ziņā neesam starp tām lielākajām pasaules valstīm, tomēr arī mums ir vairākas specvienības, kas prasmju un uzdevumu ziņā nebūt neatpaliek no pasaules specvienību elites.

Šī raksta pirmajā daļā es centīšos vispārīgi aprakstīt četras no mūsu specvienībām, jo padziļināta informācija ir slepena, zināma tikai tiem, kam ir saistība ar kādu no šīm struktūrām, taču arī viņi nedrīkst šo informāciju atklāt trešajām personām. Raksta otrajā daļā es pievienošu būtiskāko informāciju tiem, kas sevi uzskata par gana drosmīgiem un spēcīgiem, lai stātos šo specvienību kaujinieku rindās.



1291 1 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

Tas nav naudas dēļ. Daudziem tā ir sirdslieta. Pa galvu var dabūt atlasē, pēc tam jau seko apmācības, kas diezgan lielā mērā garantē, ka vairs nekad pie nekādiem apstākļiem pa galvu nedabūsi. emotion Ir tāda Bēra Grilla autobiogrāfija "Dubļi, sviedri un asaras". Tur aprakstīts, cik ļoti viņš cīnījās, lai iestātos elitārajā SAS, kādai ellei gāja cauri. Tas nebija naudas dēļ. Tas ir ārkārtīgi grūti piepildāms sapnis, kura sasniegšana sniedz gandarījumu uz visu atlikušo dzīvi. Iesaku izlasīt! Baidos, ka tie, kas tikai uz cipariem skatās, reti kad dzīvē izjūt patiesu laimi.

40 0 atbildēt

Es, piemēram, jau vairākus gadus tiecos uz iekļūšanu SUVā, lai arī mācos 10 klasē. Normāli ir, ja tu strādā darbā kas tev patīk, tad tev ir vienalga cik pelni, galvenais, lai var ar to izdzīvot, vienalga, ka tās ir kapeikas, vismaz tu dari to, kas patīk

25 0 atbildēt
Tā tiešām ir sirdslieta, bet jāsaglabā skaidrs prāts. Nedrīkst ieslīgt pārmērīgā fanātismā.
24 0 atbildēt

Patika man šis raksts ar komentāriem.  Grasījos jau ielikt plusiņu, bet izlasīju

aicinājumu Pirms skaties video, neaizmirsti ielikt plusiņu!

Piedod, neieliku plusu un  video nenoskatījos, jo plusu diedelēšana sabojāja visu.

22 0 atbildēt

Omega, ir viss  grūtāk, tikt. Un arī, ja tev tur sencis, brālis, vai vienk tuvs draugs strāda, jus to nekad neuzināsiet. 

15 1 atbildēt

Tieši gribēju ieteikt filmu "Omega".

Paziņa Omegā dienē, teica, ka treniņi ir ļoti smagi, bet brīvajā laikā štābā boksējas savā starpā. emotion

Bet nu konkrēti Omegā viņi saņem ļoti labas algas, plusā tam visam nāk ļoti laba sagatavotība.

11 0 atbildēt

neviena vārda par izlūkdienestu, iekšējo un ārējo? :o

9 0 atbildēt
Nemaz nav tik slepena, paprasi man, es tev pastāstīšu par saviem dienesta gadiem SUVā.
7 0 atbildēt

Ai nu cūcība atkal es netikšu dēļ pārbaudēm nekur, es tik varu uz delnām un kulakiem atspiesties 10-20 reizes pusminūtē... aukšdaļu tik 70-120 trijās līdz minūtēs pievilkties aiz pirkstu galiem līdz 5 reizēm ;( peldēt nemāku noskriet varu bet ilgāk nekā atļauts ;( vot cūcība emotion  emotion 

7 0 atbildēt

Labs nākamo rakstu varētu par LV policiju piem. Kā kļut par ceļu policistu utt 

Kas man īpaši noderētu emotion 

Ps +

4 0 atbildēt
Vakar izsludināja pieteikšanās sākumu. "Pierādi sevi un pievienojies Latvijas Valsts policijas pretterorisma vienībai OMEGA! Ja Tu neesi krimināli sodīts, Tev ir vismaz pirmā līmeņa augstākā izglītība, Tev ir laba fiziskā sagatavotība un psiholoģiskā noturība, un vēlies pierādīt sevi pretterorisma vienībai OMEGA, piesakies! Par sīkākām prasībām droši raksti: omega13@vp.gov.lv"
2 0 atbildēt

Nr.1 - pareizi raksta "kareivis"

Un vispār - kareivis ir pakāpe, karavīrs - visas militārpersonas /suga/šķira/kasta utt.

2 0 atbildēt
Omega ir, tā teikt, pēdējais variants, kas visu izdara tad, ja neviens cits nevar. Tāpēc arī tas nosaukums, jo omega ir *aizmirsu kāda* alfabēta pēdējais burts.
2 0 atbildēt

Labs raksts. Mans mērķis ir SUB (bijusī Alfa), bet līdz tam vēl tāls ceļš ejams. 

1 0 atbildēt

Varēji pieminēt ka esot SUV tu un tava ģimene ir pasargāta no draudiem, jo neviens nezin ka tu esi viens no viņiem un arī pats nedrīkst to izpaust.

1 0 atbildēt

10tniekā!

1 0 atbildēt

Alfā netiksi, ja Tu neesi pirms tam pastrādājis policijā. Un ko Tu vispār zini par darba apstākļiem  emotion 

0 0 atbildēt

Latvieši rullē

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt