local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas nākotne ir drošās rokās! Radošākās skolēnu atbildes kontroldarbos21

239 0

Tu taču atceries to stulbo sajūtu, kad sēdi kontroldarba laikā un skaties uz uzdevumu, bet nezini, kas tev ir jādara. Vienmēr var atstāt tukšu vietu, bet neviens skolotājs to nekad nav ieteicis darīt. Labāk ir kaut ko ierakstīt ierakstīšanas dēļ, jo nekad nevar zināt, varbūt paveiksies un būsi uzminējis pareizi.

Bet, ja mums ir jāspriež par to, cik lielā pakaļā ir mūsu valsts nākotne un balstāmies uz šīm kontroldarbu atbildēm, tad jāteic, ka viss ir skaidrs - būs slikti, bet kaut kā jau izķepurosimies!

239 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

11. - Rokraksts. Tas nav trešklasnieka rokraksts un valodas stils.

32 0 atbildēt

Godīgi sakot, man savā laikā bija līdzīgi. Reiz atradu kaut kādas dažas vecās klades un pārsmējos līdz asarām, vieni vienīgi ķiņķēziņi un muļķības emotion

21 0 atbildēt

Dzīvē bieži šādu atbilžu autori sasniedz daudz vairāk, kā tie - kas ir pareizie!  emotion 

15 1 atbildēt

3.klasē reti kurš tik labi raksta. Gandrīz neticami reti. Bet tā jau bija smieklīgi. Un tik pārdroši skolnieki pag.gadsimtā gan nebija.

11 0 atbildēt
Flirtēta emotion
8 0 atbildēt

No skolas laikiem -

- kā Latvijas vārds saistās ar kosmosa izpēti pasaulē?

- mums ir šovs "Danco ar zvaigzni"

5 0 atbildēt

Izdomas bagata jaunatneemotion))

5 0 atbildēt

pēdējā uzdevumā- atbildes meklējums pareizs, bet elementāras matemātikas zināšanas pievīla.. (nu vel daži burti pie atbildes P.M.Ē)

4 0 atbildēt

Kolosāli murgojumi, kurš vēl apgalvos, ka izglītības sistēmā nav stulbumi.

4 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

latviešu valodas literatūrā visiem šiem autoriem ir jābūt ļoti sekmīgiem, jo argumentētas  un pozitīvi novērtējamas atbildes ir visiem, tikai laikam ne tajā priekšmetā.

4 0 atbildēt

 emotion kas nu ir katram  emotion 

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Par to zīmējumu uz lapas.

Man arī ir skolotāja Nice!

3 0 atbildēt

Te vajadzētu matemātikas CE eksāmena 3. daļas atbildes sarakstīt. Es tur izdomāju 5 teorijas pie katra uzdevuma emotion

3 0 atbildēt

lol 14. emotion emotion

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

KAS tagad Annai ir ??? jautjum prasa nosaukt lietu--- Kas? nominava jautjums prasa abildi būvēt uz lievārda --- abilde korekta 100% -- olimpiādnieka cienīga -- spēja precīzi seko jauājuma formātam un precīzi abildē tā kā jauutā ir olimpiādnieka ipašība --spēja neko nepiedomā no sevis ir nākamā olimpiādnieka neaņemama īpašība ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KRETĪNS NEMAEMĀTISKI JATĀJA ''KAS AGAD ANNAI IR ??'' --- SKOLNIERKS PRECĪZI ABILDĒJA AR LIETVĀRDU NOMINAĪVA LOZĪJUUMĀ ---- PERSONISKI ARĪ ES ABILDĒU AR LIEVĀRDU --- ESMU GRAMMARNACISTS JA JĀKOMUNI°CĒ AR PASULBU PEDAGOGU VAI SŪDABRĀLI KAAS SEVI P[AR AUORIĀI IEDOMĀJIES ---

1 0 atbildēt