local-stats-pixel fb-conv-api

Kur mēs dzīvojam?24

350 3

Nevar nepamanīt, ka mūsu mīļajā Latvijā aktīvi rosās un nebūt nejūtas neērti diezgan daudz ļautiņu, kas principā neatzīst Latviju kā neatkarīgu valsti un vēl jo vairāk Latviju Eiropas Savienības sastāvā. Fakts, ka Latvija ir NATO sastāvā, šiem ļautiņiem ir kā skabarga pakaļā. Šie ļautiņi nekautrēdamies pauž atbalstu Putina politikai Ukrainā, izsakās, ka krievu tanki tur ir pelnījuši, lai tos apber ar puķēm un to vien gaida, kad beidzot atbrīvotāju tanki parādīsies arī Latvijā. Šie ļautiņi arī veido visādas sabiedriskās iniciatīvas un domubiedru kopienas, un kas interesanti – viņiem to ļauj darīt!

350 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Teikšu taisnību latviju jau sen nomoka krievi, bet mēs tikai viņu atbalstām, runājot viņu valodā. Piemēram, lietuvieši bija un ir gudrāki par mums viņi ar krieviem runā tikai lietuviski. Un viņiem ir pie kājas vai krievi saprot, ja gribēs saprast tad mācīsies valodu. Un es kā latvietis uzskatu savu nācijutautu par kaut kādiem dirsālīdējiem piedodiet bet tas tā ir. Jo mums ka tikai lai viņi saprot ka tikai lai nebūtu strīdi ar tiem krieviem un tagad brīnāmies ka viņi atņem mūsu valsti. Lietuva arī bija iesaistīta karā, bija psrs sastavā. Bet viņi tikai runājot savā valodā panāca to ka viņiem krievu ir mazāk nekā latvijā. Igaunijai arī ir līdzīgs stāsts. No baltijas valstīm latvija ir vis pārkrievotākā. Jo mēs tos krievus uzņemam dodot " rozes'' un tagad brīnāmies kā viņi mums iedur dunci mugurā. Apnikuši šie pielīdēji latvieši.
48 1 atbildēt

Tapēc, ka esam kūtri, nobijušies un slinki. Vieglāk ir ielīst kādam dirsā nekā reāli kaut ko pašiem darīt. Esam iebiedēti. Mūsu likumdošana un visa tiesu sistēma ir pakārtota tam, lai cilvēkus iebiedētu un, lai latviešu tauta pati neidomātos kaut ko pasākt.

14 0 atbildēt

paldies par rakstu, Lord. arī Es esmu Latvietis!

un saviem brāļiem, Latviešiem, atgādinu - lai ko arī kāds runātu, lai ko solītu, mēs dziļākajā patiesībā tomēr esam Ģimene. ja vien Tev tas vārds ko izsaka.

8 0 atbildēt

Tev laikam grūtības formulēt domu ar pirmo piegājienu, redzu. Tad jau ,pēc tevis teiktā, principā, neviens Latvijas iedzīvotājs nevar idenficēt sevi kā latvieti ,jo mums tā nelaime ,visiem ,ka asinis jau dikti šķaidītas ,kā arī izjust ,kā saki, objektīvu mīlestību pret savu zemi ,mani dikti interesē ,kas tad ir šie "objektīvie" kritēriji. Kādi ir tavi kritēriji ,subjektīvie ,kam pastāvot, persona sevi var uzskatīti par latvieti?

7 0 atbildēt

Manai mammai ir laba metodīte. Viņa ir padomju produkts, tāpēc krievu valodu prot tikpat labi kā latviešu. Bet ar Latvijas krieviem krieviski nerunā principa pēc. Atbild tikai latviski, pats lai runā kā grib. Ja nesaprot, tad pāriet uz angļu valodu, lai abi runā svešvalodā. Ja arī to nesaprot, tad vāciski. Ja arī tad nē, noplāta rokas un aiziet.

7 0 atbildēt

Tu gan esi cirvis, vecīt, latgalieši ,sēļi ,nezinu ,kurus tu domaji ar "uc",NAV nekāds hibrīds. Visi šie ,kā tu teici, "hibrīdi" ir LATVIEŠI, latviešu tautas daļa, cirvja kāts tu. Ej un nokaunies! 

7 0 atbildēt

Tā ir ka Latvija pārāk pielāgojas krievtautīgajiem, bet , domāju, ka tā ilgi nebūs, jo cik esmu ievērojusi, jaunā paaudze daudzi principa pēc nerunā un nemācās kreivu valodu, paies ilgslaiksm, bet pienāks tā diena kad krievaloodīgajiem nāksies mācīties un runāt latviešu valodā!

5 0 atbildēt

Pareizi, šādi raksti pēdējā laikā parādās vairāk un vairāk, beidzot cilvēki lēnām sāk atvērt acis, + 

5 0 atbildēt
Neuztraucies es te vēl būšu pāris gadus. Es nemeklēju haļavu un arī te negaudoju es vienkārši saku patiesību. Un kas ir Latvieti patiesība tev nepatīk, bet tie saldie meli gan visiem patīk. Ja tu uzskati ka Latvija ir zelta bedre, tad tu rūgti maldies. Paskaties uz statistiku. Lielākā daļa latviešu pamet valsti tikai tāpēc jo nav darba vai arī ir ļoti mazas algas. Bet ja tu uzskati ka Latvija ir vislabākā valsts tad tu maldies. Šī nav pasaka par sprīdīti, kurš beigās saprata ka mājās ir laime. Šī ir realitāte, mēs jaunie aizbraucam un atstājam vietu veciem cilvēkiem un protams krieviem. Ja tev nepatīk patiesība, tad tev jāatgriežas pasakā par sprīdīti.
4 0 atbildēt

facebook tadu lapu ir daudz kas pauž prokrieviskos uzskatus pats zinu divas tadas lapas un informaciju kas pieejama tur bieži deve kā joku , taču parunajot ar kadu lapas sekotāju vārdā nesaukšu, parunajot reala dzivē nešķiet ka viņš lapas saturu uztver kā joku un sāk runat savus prokrieviskos murgus un šie murgi dzkārt aiziet tāda līmeni ka pat tiek pārakstīta vēsture piemeram ka LV pieder krievijai un ka Hitlers patiesiba bija rietumu eksperiments uttt. Plus vel tada veida runajot ar šāda veida cilvēkiem esu noskaidrojis viņu politiskos mīluļus Latvījā viņus apmierina A. Bērziņš citus prezidentus kas ir bijuši viņi neatzist domaju tas ir tāpēc ka musu Andrim nav nostajas lidz ar to šadi cilveki neliktu šķēršļus krieviem, tālāk nāk Lembergs un Ušakows.

4 0 atbildēt

Neko pielikt, neko atņemt. Tavs viedoklis uzklausīts. Paldies par to, pilnīgi piekrītu, bet par latgaliešiem gan nevajag tik nesmuki.

3 0 atbildēt

Ou, kādas pretrunas, kāds kontrasts, pilnīgi galva reibst, sāksim ar to ,ka sākumā ,citēju, rakstīji tu šādi"Bet ja tev Tēvs ir krievs, māte latviete, vectēvs ēbrejs un vecmāte angliete,tad aizmirsti par tadu lietu ka pašidentitāte un objektīva mīlestība pret savu zemi un dzimteni, Ļooti reti gadijumi,varbūt arī ir." ,bet tagad šis, vov, "Ja... asinis ir šķaidītas arī manas. Kā identificēt sevi? Sāksim ar to ko tu esi gatavs adot dēļ šīs zemes un kultūras, vai tikai gudri papļurkstēt.Vai Tu zini Latviešu alfabētu, Vai Tu zini kas ir sibirijas izsūtīšanas, kas ir Lāčplēša eposs,Māra,perkons. Varētu visu dienu uzskaitīt. Asinis vari šķaidīt kā un cik gribi."

Tad tu esi tas retais izņēmums ,kurš var sevi identificēt kā latvieti, kā arī izjust "objektīvu" Latvijas mīlestību, forši ,prieks par tevemotion

Ļoti šaubos ,ka kāds nezinātu tevis nosauktās lietas , nevaru tādu personu iedomāties,ja godīgi. Bet kas attiecas uz sava "kažociņa" pārmešanu un tomēr ne, nāks situācija ,būs rīcība ,tikai kāda.

2 0 atbildēt

Tā notiek visur un visos laikos. Arī latvietis, latvieti nositīs dēļ sava labuma. Bet pareizi pateici, viņus vieno viens mērķis, kapēc gan mums tā nevarētu būt?

2 0 atbildēt

Bet krievi ir krievi. Viņu ir daudz un viņiem viss pie kājas. Novāksi vienu 50 nāks vietā. Un atšķirība starp mums un krieviem ir tā, ka viņi visi ir vienoti, bet mēs esam sašķelti, katram ir savi uzskati, savas vērtības utt., un tas ir skumji, ka mēs nespējam būt vienota, saliedēta tauta, kas cīnās par savām tiesībām, protams, neaizmirstot par savu pienākumu, aizstāvēt savus tautiešus, to intereses, savu senču, tēvu zemi.

3 1 atbildēt

Latvieši ir vāja tauta. Labāk sēdēs mājās un vaidēs aiz monitora, nekā darīs ko lietas labā. Kā jau dažš labs minēja komentāros, krievi ir vienota tauta, ko nevar teikt par latviešiem.

1 0 atbildēt

Ou, nē , es ļoti labi izprotu to ,ka tavos paša tekstos ir pretrunas, vienā ir viens ,otrā ir cits kaut kas, un tā tu to domu nenoformulē nepārptoami, skaidri ,konstanti ,te tu vienu uzraksti, nākamajā postā jau otru. Tieši tā ,apziņa formējas ar laiku , viss nav melns vai balts ir arī starptoņi.

1 0 atbildēt

Nu ja, latvietis labāk pasūtīs krievu viņa paša valodā uz ielas nekā ies protestēt. a krievi tikmēr sāk ,,parādīt,, ka viņiem arī ir teikšana.

0 0 atbildēt

Ir ierosinājums.

Rīgas domē visus barot tikai ar zirņiem.

Pēc kāda laika vajadzētu viņiem tur apmirt.

Ir šāda tāda pieredze ar darbā ar gāzi.

Protams mirs arī daži savējie,bet tos varam godināt kā varoņus.

0 0 atbildēt

[te bija labs komentāra sākums, bet loģisku apsvērumu dēļ tas tika izņemts]

Par Nušakovu (N.Ušakovu? Ušakovu? Nilu Ušakovu?) - es viņu atbalstu. Varbūt nav tas lielākais spīdeklis, bet vismaz kaķus viņš mīl, un, par cik es esmu liels dzīvniektiesību aizstāvis, es to novērtēju.

   
0 2 atbildēt