local-stats-pixel

Kultivēta iecietība vai dumjš nacionālisms5

213 3

Tulkojums, bet tēma tāpat aktuāla Latvijā.

Igaunijā jau ilgāku laiku apritē ir mīts, ka nacionāl domājoši cilvēki ir dumjāki un ar zemāku izglītību, toties multikulturālismu un globālismu atbalstoši cilvēki ir inteliģenti un ar augstu izglītību. Jebšu gudrākie atbalsta plašu pasauli, lauķi toties noslēdzas savā nostūrī. Žurnālists Jüri Kukk pārspriež šo tēmu vai tas tomēr tā ir.

Igaunijā jau ilgāku laiku apritē ir bez maz vai valstiskā līmenī izplatīts mīts, ka nacionāli domājoši cilvēki ir dumji un zemāku izglītību, bet multikulturālismu un globalismu atbalstoši cilvēki ir inteliģenti un labi izglītoti. Aptaujās bieži ir redzami atbilstoši procenti un un tie parasti runā par labu valsts politiku atbalstošiem cilvēkiem. Jeb gudrākie atbalsta plašu pasauli, lauķi norobežojas savā nostūrī. Vai tas tomēr tā arī ir patiesībā?

Reklāma
213 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

interesanti vērot visus mazos un ne tik mazos notikumus, kas mums pamazām atņem brīvību, vērot cilvēku reakciju uz tiem. vel interesantāk vērot cilvēkus, kas atbalsta visu rakstā minēto un viņu argumentus. kā vel 5 gadus atpakaļ 'konspirāciju' teorijas cilvēkiem likās tik absurdas, tagad tās apstrīdēt gribēdams nevarētu. skumji, ka šī mašīna tik strauji virzās uz priekšu un, lai gan cilvēki mostās, mainīt vel ko būs grūti.

10 0 atbildēt

Rietumu un ASV meli un globālā multikulturālisma sazvērestība ar katru dienu tiek aizvien vairāk atmaskota. Mainstream mēdiju propagandas mašīna ar katru minūti zaudē vienu aitu cilvēku. Būs interesanti redz;ēt, kurš būs pēdējais, kurš teiks: bawwwhhhh!

8 1 atbildēt

Pazīstu sīrieti, kurš nav radikalizēts. Tur tiešām ir traki. Mums īsti nav izvēles - uzņemt bēgļus vai būt daļai no Krievijas. Neesam Islande vai Jaunzēlande. Tāpēc iegādāšos elektrošoku un cerēšu, ka mani neviens neaiztiks...

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Puiši,ir laiks nacionālismam Latvijā!

Un radikālam nacionalismam.

0 0 atbildēt