local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpšana , pludmale, meitenes tomēr nav m**as.48

752 23

Iesaku izlasīt no A-Z ;) Starp puišiem un meitenēm galvenā problēma attiecībās ir krāpšana. Nav ko slēpt. Ja paskatīties apkārt, tad paši redziet cik daudz pārīšu ir sagājušies kopā un pēc laika pašķīrušies, jo viņi tikuši krāpti. Šajos laikos visi krāpj viens otru. Man liekās, ka puišiem krāpšana nav liela problēma. Tā lielā problēma rodas tikai tad , kad meitene uszin, ka džekam tā nav problēma.

752 23 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Tāds nedaudz murgains raksts. Kādēļ ir jāmeklē vainīgie pie paša darbībām? Ja gribas skraidīt pie visām pēc kārtas, lūdzu, neesi attiecībās un dari ko gribi. Bet nē, ir jābūt attiecībās, jākrāpj un pēc tam vēl pie tā ir jāvaino otra puse!? Izskatās, ka autors meklē attaisnojumus kaut kādām darbībām. (Tas, protams, ir tikai mans subjektīvais viedoklis)

Un par to dzīvnieku pasauli nu nav tiesa, notiek aplidošana. Lauvas izvēlas spēcīgāko tēviņu, starp putniem notiek ļoti liela aplidošana,dižošanās, labākās ligzdas būvēšana, u.t.t.. Kā arī ir sugas, kurām ir viens partneris uz visu mūžu. Un dzīvniekiem primārais ir vairošanās nevis priecāšanās.

17 2 atbildēt

Cilvēkiem mūsdienās ir dotas ļoti plašas izvēles iespējams, kā zināms tās tiek arī izmantotas. Šī ir diezgan plaša tēma par ko ļoti daudz var diskutēt, bet visā visumā - kāda velna pēc ir jābūt kopā, ja skrien pie citiem! Ieteiktu domāt vairāk ar galvu, tas arī viss!

9 0 atbildēt

emotion Pēdējā teikumā tomēr pavilka uz atvainošanos... 

8 0 atbildēt

ja mājās ir viss pieejams,krāpšanai nav motivācijas- ja svā gultā vari darīt visu un nav tabu,tad krāpšanai nav motivācijas,protams,ja nervus nebojā...bet nervus jau tikai meitenes čakarē ,sievietes ar tādām lietām nenodarbojās.......

6 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Pie visa vainīgas sievietes, jo vāveres meklē riekstus nevis rieksti vāveres!

2 0 atbildēt

Smieklīgāk to bija dzirdēt Comedy Club

2 0 atbildēt

Ja man ir viena tad arī viņa būs vienīgā, kura man būs gūltā, atdzīšos ka esmu skatījies uz citu meiteņu labumiem, bet ja garām paiet nokačats vecis tad meitenei acis neaizsegšu ar plaukstām, krāpšana ir tad ja tas viss nonāk līdz izpriecām un skūpstiem emotion . Stūlbs pieņēmums, ka meitenes krāpj mazāk, teiktu ka tieši vairāk tikai labi prot to nomaskēt un nav jābut nekādām psihaloģiskām iemaņām, lai pielauztu veci, pietiek ar piemīlīgu seju emotion savukārt lai vecis dabūtu meiteni tur ir pamatīgi jāpacenšas emotion Neciešu tos, kas spējīgi krāpt, ja piekrāpj tad uzreiz pasaki un šķiramies kā draugi bez ārdīšanās un visa pārējā emotion

1 0 atbildēt
Meža likumos ir tā, ka vāveres meklē riekstus, bet realitātē rieksti meklē vāveres! emotion
1 0 atbildēt

man sveša šī tēma emotion

1 0 atbildēt

nu... ir fiziskās/materiālās vērtības un ir vēl cita veida vērtības... kas nu kuram svarīgāk. 

1 0 atbildēt

nevajag tulkot pavelu no comedy club uzmet tad orginalu video bus labak

1 0 atbildēt

bl..ģ lasīju-izvēmosemotion

1 1 atbildēt

Lasu lasu un liekās ka esi seksuali pārņemts cilvēks ka guļot blakus savai draudzenei fantazē par citiem dupšiem. Bļin, tak paskaties uz savas meitenes dupsi, moš sen tam neesi pievērsis uzmanību! 

0 0 atbildēt

emotionSuper 

0 0 atbildēt

Kaut kāda figņa. 

Neiet attiecībās, izrunā. Nav pietiekami daudz seksa, pasaki to. Nepietiek asuma atiecībās, nopērc kamasutru. Nevis staigā un krāp meiteni. 

Jo vīrieši, kas krāpj savas meitenes, tādas vispār nav pelnījuši. 

0 0 atbildēt

tādat, tīģeris lauveni uz ķepām nenēsās ? emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Laikam es ar sievu esam dinozauri. Uzticamies viens otram visur un vienmēr. Lai gan sanāk man komandējumi ik pa laikam pat uz vairākiem mēnešiem, bet pat tāda doma nenāk prātā. Nēesmu dzīvnieks kurš nevar sevi savaldīt.

0 0 atbildēt

par to krāpšanu bik nošāvi grizi, krāpt jau var (pārsvarā tā arī notiek) arī ar brīvām meitenem...

0 0 atbildēt