Slavenie senatnes ārsti uzturu uzskatīja par zālēm, bet cilvēka organismu – par savdabīgu aptieku, kas no visa apēstā spēj radīt gan dziedinošus preparātus, gan indes.
(Atrasts internetā)
Slavenie senatnes ārsti uzturu uzskatīja par zālēm, bet cilvēka organismu – par savdabīgu aptieku, kas no visa apēstā spēj radīt gan dziedinošus preparātus, gan indes.
(Atrasts internetā)
Vērīgāk ieklausieties sevī un pievērsiet lielāku uzmanību produktiem, kas kārojās tik ļoti, ka gandrīz vai vilktin pievelk. Varbūt šis pievilkšanās spēks ir signāls, ka kaut kas organismā nav īsti kārtībā un veselībai veltāma lielāka vērība?
***
Pamēģiniet apēst veselu citronu gluži kā ābolu! Tas pa spēkam ne katram. Taču ir cilvēki, kas, acis nepamirkšķinot, spēj apēst ne vienu vien skābo augli. Diemžēl šāds “varoņdarbs” ir nevis apbrīnas, bet drīzāk līdzjūtības vērts, jo liecina, ka citronu mīļotājam ir problēmas ar žultspūsli vai aknām.
***
Tiem, kam ļoti garšo olas, pietrūkst to dzeltenumā esošās taukvielas un holīna – vielas, kas šķīdina taukus un holesterīnu.
***
Pastiprināta tieksme pēc baltajiem galviņkāpostiem liecina, ka lielāka uzmanība pievēršama zarnu traktam.
***
Ja uzturā regulāri lielā daudzumā tiek lietotas olīvas, tas nozīmē, ka organismā ne tikai pietrūkst sāls, bet arī radušās problēmas ar vairogdziedzeri.
***
Ja kāds diendienā nograuž 2-3 vai pat vairāk kilogramu ābolu, visticamāk, šim cilvēkam ir paaugstināts holesterīna līmenis asinīs. Organisms cenšas šo problēmu novērst un āboli to efektīvi palīdz, jo tajos esošais kālija, magnija, fosfora un kalcija komplekts veicina holesterīna līmeņa samazināšanos.
A aizdomāties, par to ka varbūt dotais produkts garšo, nevar?
Vidusjūras valstīs, olīves ēd tāpat kā kartupeļus.. arī āboli- sezonas laikā.. pa dienu paris, ir normāli.....
Un kāds izskadrojums tam, ka citrona mīļotājiem problēmas ar aknām? - nekāds.. viena tante teica.. ne vairāk...