local-stats-pixel fb-conv-api

Ko Lorīna ieguva par uzvaru Eirovīzijā?4

71 0

67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvarēja Zviedrijas pārstāve Lorīna. Šī ir viņas otrā uzvara Eirovīzijā, kas nozīmē to, ka pašlaik viņa savās rokās tur unikālu titulu - vienīgā sieviete, kura šajā konkursā ir uzvarējusi 2 reizes.

Ja tu kādreiz esi vēlējies uzzināt, ko uzvarētāji saņem par izcīnīto uzvaru, tad tu neesi vienīgais, jo šis jautājums tiek uzdots katru gadu. Un katru gadu atbilde visus pārsteidz.

Kāda jēga tad piedalīties konkursā, ja par to neko nesaņem? Šāds jautājums parasti seko pēc tam, kad cilvēki uzzina, ka netiek piešķirta nekāda naudas balva.

Pirmkārt, piedalīšanās Eirovīzijas dziesmu konkursā jau paver lielisku iespēju māksliniekam, kas, iespējams, nav populārs nedz savā pārstāvētajā valstī, nedz arī pasaulē, iegūt fanus visā pasaulē, ņemot vērā to, ka Eirovīzijai seko līdzi ļoti liels skaits pasaules iedzīvotāju.

Otrkārt, atpazīstamība, ko sniedz Eirovīzija, var pavērt durvis daudziem māksliniekiem industrijā. Piemēram, grupa «Måneskin» 2021.gadā uzvarēja Eirovīzijā un dažu dienu laikā kļuva par slavenu grupu visā pasaulē. Viņi ne tikai tika pie koncertturnejas ASV, bet arī paviesojās dažādos amerikāņu sarunu šovos. Kurš vēl Eirovīzijas uzvarētājs ir to panācis, neskaitot «ABBA»?

Treškārt, pats par sevi uzvara Eirovīzijā nozīmē to, ka nākamajā gadā konkursu būs tiesības rīkot uzvarētāja pārstāvētajā valstī. Tas nozīmē to, ka nākamgad Eirovīzija atgriezīsies Zviedrijā jau septīto reizi.

Noskaties Lorīnas uzstāšanos finālā:

Starp citu, tagad gan Īrijai, gan Zviedrijai ir vienāds skaits uzvaru Eirovīzijā. Lorīnas uzvara 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā izlīdzināja rezultātu.

71 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv