local-stats-pixel

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

un kā jums liekas no kā viņi ņem piemēru.? ;DD

nesen dzirdēju kā viens 14 gadīgais pāli aizgājis uz skolu,senči mājās viņam,protams,normāli sadeva,a sīkais izdomāja pazvanīt uzticības tālrunim,kā rezultātā vecākus apciemoja policija un tgd viņi baidās pat sīkajam uzbļaut,jo mentiem normālu naudas sodu samaksāja. ;))

nevienmēr pie šī visa ir vainīgs tas ka tas ir "kruti".piemēram,es sāku smēķet lai ieriebtu mammai,alko lietoju ja gribu aizmirsties un nejau ka tas ir baigi kruta. ;DD

par tiem tusiem,nu c'moon,kurš gan grib tupēt mājās. ;D

lecīgums-paklausies kā runā 20 gadīgie,ja.? ;) 

mani lamāties iemācija brālēns kurš ir 8 gadus vecāks par mani,viņam jau vajadzēja saprast ka tā nevajag darīt,bet ok. ;DD  

sākumā paskaties kā uzvedas mūsdienu "pieaugušie" un tad spried par sīkajiem. ;) 

2 0 atbildēt

labi sikie visu to pameginas un sapratis ka tas nau ta verts (saku pec savas pieredzes)

2 0 atbildēt

man liekas, ka katrs ir pamēģinājis kādu stulbību, bet ir jau atšķirība starp neaudzinātiem un audzinātiem jauniešiem..

2 0 atbildēt

3. Protams, pīpēt ir kaitīgi, bet realitātē nav tā, ka tie, kas nepīpē, ir tizli. Ir gadījies redzēt, kā piedāvā, bet atsakās un viss, nekas tālāk nenotiek. Ar to pīpēšanu tiek pārspīlēts.

2 0 atbildēt

man pašai ir 14,bet riebjas,kad draugi/paziņas lielās ar to cik daudz ir izdzēruši un kur,kad.tas izklausās tik lēti un nožēlojami

2 0 atbildēt

man vēl besī, ka viņi runā tādiem vārdiem, kuriem pat nozīmi nezin! pati jau neesmu īpaši veca, un nesaku, ka nelamājos, bet tomēr, sēžu pie skolas, dzirdu, 5. klases meitenes tā lamājas, ka pilnīgi slikti metas. ''izēd savai mātei dir*u, ej nah°° un tas ir tikai sākums... 

2 0 atbildēt

jū...  es savos 19 gados jūtos lepna, ka neesmu iekritusi 'bedrē', kurā iekrīt liela daļa jauniešu.  Pīpēšana, dzeršana - regulāri.  Skumji.   

Vispār uzskatu, ka smēķēšanai nav absolūti nekāds attaisnojoš iemesls, kā vienīgi- gļēvums un mugurkaula trūkums. Cilvēks APZINĀTI čakarē savu veselību un dzīvi.    Es nekad nesapratīšu šīs nodarbes jēgu.  Vāja rakstura cilvēki... nekas vairāk.  

2 0 atbildēt

 

Kaut kā taču vajag izgāst negācijas, ko dzīve sagādā. Nav ko turēt iekšā.

2 0 atbildēt

Nu ko tad jūs gaidījāt, kā tad lai šaja pasaulē kur sīcim ir bez maz vai visuvarenā tiesības, bet nav nekādu pienākumu. Kur vecākiem ir galīgi "pajāt" un skolotāji pat pirkstiņu nevar piedurt(kādreiz, ja ne vecāki tad vismaz skolotāji ktkādu respektu nodrošināja). Kur sīči bez interneta un žurnāliņu palīdzības paši vairs nav spējīgi noteikt kas ir "kruti" un kas nē.

Nekas, nekas .. attīstam vēl talāk rietumos piekoptos cilvēktiesību brīnumus un mēs redzēsim ne tadus vien brīnumus !!  Skumji, bet tā ir skarbā dzīves realitāte.

3 1 atbildēt

zini, kas man besī? mūsdienu sīkie, kas uzskata, ka nav nemaz tik sīki un tēlo svētos. bļe kā besī! un zini, kas vēl? tas, ka cilvēki bāž degunus citu dzīvēs, un nezināmā kārtā viņus tik ļoti uztrauc, ko tie cilvēki velk mugurā, vai dzer un vai smēķē. kā jau minēju tamlīdzīgā rakstā, nečīksti, ja tik ļoti šis viss satrauc - veido kampaņas, rādi piemēru citiem, sludini jauniešiem savu cēlo, bravūrīgo mērķi, bet .. BET Tu to nedarīsi, jo esi parasts sīks pienapuika bez draugiem, kurš vienkārši grib pacelt savu līmeni un parādīt, redz, es esmu tik foršs - nedzeru un nepīpēju, naktīs ārā nevazājos, bet mani skolasbiedri gan ir nolaidušies kā bomāri. pēc 10-15 gadiem atmiņā Tev paliks nevis pieredze, ko guvi, bet gan tas, kā Tu uz visiem ar nicinājumu noskatījies, un savos 20-30 gados nebūsi neko jaunu izmēgjinājis. ak dievs, kā mani kaitina šie ''mūsdienu jaunatnes'' aprunātāji...

2 0 atbildēt

atpazinu sevi autora dzīves uzskatos emotion

2 0 atbildēt

laiks iet, viss mainas ;)

2 0 atbildēt

Ūja, ūja, opap....

Nu, taisnību sakot, īpaši daudz 14gadnieku nepazīstu, bet es arī nedomāju, ka visi ir tādi.

Bez tam, vai pilngadīgais, kura dzīve sastāv tikai no dzīvnieciskas kniebšanās, ballītēm un tādas pašas dzeršanas, tiesa, citos apjomos, ir vairāk pieaudzis? 

2 0 atbildēt

šis raksts jau ir novecojis, tagad ir daudz trakāk, daaaauuudz!  emotion

2 0 atbildēt

Un no kā ''sīkie'' mācījās? No mums (lielajiem) - Pats zupu vāri , pats streb .....  - Negaršo jums pašu gatavotā zupa , tad sāciet kautko mainīt....

2 0 atbildēt

''Tagat kruti ir tie kam ir snuffs ''  emotion

2 0 atbildēt

Pilsētnieki degradējas emotion

2 0 atbildēt

Aizmirsi svarīgāko- meitenes ir fucking maukas! Būsim reāli, tās sīkās ku*es ir visu nelaimju sakne, jo, ja viņas normāli uzvestos, tad tie duraki nemaz tik daudz nebrauktu norīties uz pirtīm(no fun without bitches)nedarītu tik daudz stulbu lietu, lai pablatotu viņu priekšā un nebūtu tik daudz ģimeņu ar vienu vecāku(tas vairāk lūkojoties nākotnē). Agrāk bija kauns 15 gados ar sīko puncī staigāt, bet tagad Tevi vēl televīzijā parāda un teju par zvaigzni padara, nu WHAT THE FUCK WORLD!?

2 0 atbildēt

man ir 13 gadi un netaisos ne dzert ne pīpēt bet tādēļ es neesmu bez draugiem :D

2 0 atbildēt

šie grib ātrāk lieli tikt! :) Tā jau ar visiem tomēr! Bet jā, pretīgi klausīties tajos tekstos(saruna starp draugiem)- ''bļ*, kā vakar pieliku seju, neko neatceros, bļ*! Nah, tu lohs joba*ais pīpjus nenopirki, bļ*? pis*ū, besī!'' nu šitiem bija kādi 13 gadi. 

2 0 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »