local-stats-pixel

Kas man besī mūsdienu sīkajos. Pacelts.572

4561 211

Pats nejūtos baigi vecs,esmu tādā pašā vecumā,taču tādus sūdus netaisu un izdomāju uzrakstīt rakstu, kas man sīkajos besī, jeb mūsu vecuma bērnos besī.

Reklāma
Reklāma
4561 211 572 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 572

0/2000

ta tas ir . nez kadi tie sici bus pec 10 gadiem

2 0 atbildēt

Tur jau vecāki arī nav nevainīgi...

2 0 atbildēt

Nemaz nerunāsim par to kā viņi vizuāli izskatās..emotion

4 2 atbildēt

neesmu jau ar nekāds vecais, 80 gadu beigu ražojums, bet kaut kāda cieņa pret vecākiem cilvēkiem bija! 1 cigareti izpiipejot mamma uzreiz sajuta un pa dirsu tā dabūju, ka pat vairs negribējās! emotion nemaz nerunajot vel par kaut kādu alkaholu, to vispār 16 vai 17 gados tik pirmo reizi paprovēju! emotion

2 0 atbildēt

vo vo esmu arīi 14 gadiiga bet nesaprotu vinjus kāads tur krutums ka piem meitene iet pa lielu tonālā kārtu ar cigareti zobos un 2L alinju padusē.

3 1 atbildēt

Paldies, būs raksts arī no manas puses!

2 0 atbildēt

Da labim tas viss jau sākās 4-10 gadus atpakaļ. :D Man jau arī bija krutā klase kādreiz, katrupiektdienu iet pārkožās un skolā mēto kruto pēc tam. Kruti 7. klasē katru piektdienu pārdzewrties. emotion

2 0 atbildēt

Ja tu pats neesi daudz vecāks, tad lieki runā un sevi jau neviens, nekad sliktā gaismā neatceras.

2 0 atbildēt

Tas jau ir diezgan uzkrito6i kā vini prasa lai nopērk smekus reali tie ar reperu cepurem ir lohi tur neko citu nevar pateikt pats ar tadas nekad nenesaju nenesaju neko tadu kas varetu liecnat ka esmu siks repuks jo tads ari neesmu +

2 0 atbildēt

Nepatīk, neklausies un neskaties!

Katrs ir pats savs laimes kalējs.

4 2 atbildēt

Nū ka lai saka.. ir bijis tā ka nenoturos un uzšhauju sikajam pa pakausi.. jo redzēju ka 2 duriki meta ar akmeņiem pa vecīšiem.. sry bet ta nevar..    bet ka tu tiem piedrikiem kaut ko izdari.. ta tie sūdzas seņčiem..  bet tiem jau bērni tie zelta gabaliņi..

ko lai saka.. tauta degredējās..  un tur neko nevar mainīt..un būtu jau po uz viņiem ja viņi tik sabojātu savu dzīvi.. bet parasti dēļ viņiem cieš arī nevainīgi cilvēki..

2 0 atbildēt

kautkāda fucked-up jaunatne :D

es uzskatu ka tā ir Amerikas ietekme

3 1 atbildēt

hujacija, bitchez got pownd!

2 0 atbildēt

Man mūsdienu jaunatnē besij tas ka es jau šodien lasu kadu 7. rakstu šitāda veida.

2 0 atbildēt

Ne jau visi ir tādi.

2 0 atbildēt

Es gan nopērku skeitu pa pie4uku un tad nēsājos apkārt ;D

2 0 atbildēt

Man pašam ir 16 gadi,un es mēdzu uzpīpēt,iedzert...dažreiz pat pa daudz,bet protams ar mēru.Ar audzināšanu viss man ir bijis normāli,visp esmu tāds no mierīgajiem tipiem,tapēc man nepatīk tur baigi blatoties ar to cik es izdzēru,vai cik cičus paspaidīju.Kā arī pēdējā laikā es visp ļoti maz smēķēju,jo man jau apnika manu naudu tērēt uz tādu hujņu ;),bet vasarā no auksta alus es gan neatteikšos.Un tepat Ķengaragā tas ir vispār dirs* ar tiem mazajiem no 11~14 gadiem.Labi izskats man viņos visp galīgi riebjas,bet nu uz to man piedrāz*,bet tas kā viņi kkādos pagalmos tur dzer,spaidās un laiž viens ar otru,vot tas gan man bļa* uz nerviem krīt.Par 1,2 un 4 es pilnībā piekrītu,bet nu par dzeršanu...viss ar lielu mēru,bet protams nejau 11 gados.Es 11 gados siltu pienu dzēru pirms gulētiešanas ar fiškām rokās.

2 0 atbildēt

Runajot par sīko izskatu viņi visi taču izskatās vienādi. Negrib formas tērpus skolās, bet nekas jau nemainītos. Visiem vienadas cepuras, vienādi rūtaini krekli un vienādi apspīlētas bikses.

3 1 atbildēt

oo, neesmu vienīgā kas domā, ka tas viss ir stulbi.

esmu stilīgs- nesmēķēju!

3 1 atbildēt

Šis man atgādināja rakstu par to, ka būt 16 gadīgam un nevainīgam ir stulbi. Vēl varētu runāt par neatbilstošu apģērbu un kosmētiku, ko mazie lieto, pīrsingi un caurumi visās malās, bet to jau var nosodīt tikai no malas, jo bērni ir viegli ietekmējami un to, ko redzam mūsdienu jauniešos ir tikai viņu vecāku un draugu atdarināšana.

2 0 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »