local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tev nepatīk Bībers?340

1459 264

Džastins Bībers. Daudziem, izdzirdot šos vārdus, jau slikti metas. Daudziem gribas uzrakstīt kādu kreftīgu komentāru. Mana attieksme pret šo 17 gadus jauno dziedātāju ir pilnīgi neitrāla. Viņš man dzīvot netraucē, bet tajā pašā laikā viņš manu dzīvi labāku nepadara. Tieši tāpēc es īpaši neiespringstu ar viņa noniecināšanu vai cildināšu. (Vispār jau, ja mēs tā filozofiski padomājam, tad pozitīvās lietas, ko viņš manai dzīvei dod, ir vairāk kā negatīvās lietas.)

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.

Šis nebūs raksts, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs, lielie Bībera nīdēji (un, pie velna, Bieber nav bebrs), komentāros uzrakstītu, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk. Ko viņš jums tik sliktu dara? Es ceru, ka jūs saprotat, ka tie komentāri, kuros jūs caur puķītēm aprakstīsiet, ka jums vienkārši skauž, ka viņš, es atvainojos, bet drāž skaistas meitenes un pelna daudz naudas, būs pilnīgi debili. Nu tā, pasakiet man godīgi, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk.

Uhh, es jau jūtu, kā „satrakojušies tīņi” mani tūlīt sauks par Bībera aizstāvi, zilo un saliks 982134729384 mīnusus emotion

1459 264 340 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 340

0/2000

tu esi zilais, Bibera aizstavis , man skauzh ka vinjsh pishaas ar skaistam vecenem , bet taa visa ir mistika diemzhel ((

0 1 atbildēt

Kaut kas ar to Bīberu nav labi. Kur viņš parādas sākas asas cīņas starp pielūdzējiem un pretiniekiem. 

lai autors neapvainojas bet man šķiet ar šo rakstu viņš ir parādījis ka viņš īsti nav netrāls, ja jūs saprotat ko es  ar to domāju...

0 1 atbildēt

Liels + no manis.Man besī,kad Bīberu salīdzina ar rebeku.Čalītim ir talants,to tač var redzēt,bet Rebekai nav.

1 2 atbildēt
smg avatarssmg

Viņš piesārņo hiphop muziku!

0 1 atbildēt

amm? precizē, lūdzu.

0 1 atbildēt

nav vaarda kapeec

vnk nepatiik un viss

0 1 atbildēt

Es viņu neapsaukāju. Man ir vienalga kādi ir šie tīņi dziedātāji.. Nu es arī skatos caur neta viņu, komentāros. Ir pretīgi ka noliek cilvēku, ko nemazam viņu tie nolicēji nepazīst . Man par viņu ir kautkā vienaldzība. Es agrāk viņu apsaukāju caur netu, un pēc tam es padomāju. Priekš kam man tas ir vajadzīgs. Tāpat tas nav jēga un neko nemaina. Viņam ir paša dzīve, pats dara kā grib. Nu par skaudību, es vismaz viņu apsveicu par to ka viņs vismaz ir tālāk ticis nekā jūs rauduļi. Man viņš nepatīk, un par aizstāvību. Man tā liekas tas arī pietiks un laiks pieaugt kādam. Nu jau man ir apnicis, ka kāds te noliek svešu personu.

kā var teikt man viņš netraucē, neaiztiek un pilnīgi nospļauties par viņu un par viņa fanēm. 

0 1 atbildēt
PEDIŅŠŠŠ!!
0 1 atbildēt

Palaizi vinam olas, lieldienas. Bet runajot nopietni, man vins riebjas vina panakumu del. Pilnigi dabiga reakcija, ka vinu ienistu, neredzu tur nekadu skersli to nedarit. Vins spid slavas gaisma un man ir visas tiesibas vinu ienist par to.

 

Ka ari fakts, ka man nav iemesla, lai vinu neienistu.

7 9 atbildēt

Jautajums tik tads, ko tu ar shito gribeji pateikt idiot, var ienist ari tapec ka ienist, tiktal neaiziet, nospljauties par kkadu bara instinktu vai vel hz ko.

1 3 atbildēt

tagad aizies bara instinkts, un visiem patiks bībers emotion

0 2 atbildēt

tu tur pielaidi kludu... nejau meitenes vinsh draz... bet dzekus...

0 2 atbildēt

tu esi zēns? emotion

0 2 atbildēt

Kārtējais "reperis". Pilni dr.lv ar tieši tādiem pašiem un īstenībā pat labākiem čaļiem ir.

Besī tādēļ ka viņš ir tāds super-iedomīgs (cik nu esmu redzējis bildes vai video). Nu kroč tāds apmēram sieviete (caca) jauna puišēļa miesās.

1 3 atbildēt

Autor: A ko tu gribi, mūsdienas laiki.. Mūsdienās, visi ir tikti apsaukāti, kam nepatīk...

Bet man nav nekas pretī par viņu.. Es viņa mūziku neklausos. 

es nekautrēšos, bet pateikšu, ko es domāju.

Pirmkārt: Īstenībā autorei vai autoram ir taisnība, kāpēc jūs citus māksliniekus, cilvēkus noliekat? Dēļ tas ka cilvēks ir normāli, kaut ko sasniedzis. Un jūs botņiki, nevarat tik tālu tikt kā viņš? Davaj izdariet paši kaut ko dzīvē, nevis dirsināties ar pretīgajiem komentāriem. Ja jums kaut kas nepatīk, nevajag rakstīt un līst.. Man ir vienkārši pretīgi skatīties tos komentārus kuri ir publicēti ar rupjībām. Man viņš nepatīk, bet par to jau es viņu nepublicināšu ar rupjiem vārdiem un viņš man dzīvot netraucē...

Otrkārt. Man vienīgais kas nepatīk. Neapvainojies, un nedusmojies: bet es tev pateikšu vienu, nepublicē viņu tik daudz spokos. Viņš man sāk apnikt. Jau kādas 100 reizes, viņš ir licis šeit.... Vot tas man viss vairāk nepatīk.. Tādēļ citi viņu noliek.. jau sāk apnikt viņš..

Treškārt: Kas citus noliek, vai skauž kaut kas. Viņi citu nemāk neko izdarīt, tikai māk pasēdēt pie kompja un uzrakstīt ar savējiem lauztajiem pirkstiem un ar domām padomāt, ko uzrakstīt kaut ko pretīgu un nejauku. Viņš dzīvē ir tālu ticis. Nekā tie kuri viņam monitorā ieslēdz attēlu, un rāda ar mazo pirkstiņu un saka: HA HA losis, bebrs, sīkais nemākulis utt. Vienkārši riebjās, ka jūs tādi esat... 

Paldies ...

0 2 atbildēt

Man viņš besī jo viņam nav talanta un viņš nav pelnījis būt slavenam.

Kur nu vēl viņu salīdzināt ar citiem slaveniem mūziķiem, piem. Kurtu Kobeinu.

1 4 atbildēt

``JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.``-

tev tiešām nepatīk Bebrs ?

0 3 atbildēt

tā ir gaumes lieta... man piemēram sāk šķebināt izdzirdot MUSIQQ dziesmas. Uzreiz uz ateju vemt gribas iet.. emotion

1 5 atbildēt

nu ja tev viņš liktos neitrāls tad tu ar šo nevajadzīgo rakstu nepiedirstu spokus!

0 4 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »