local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Bojack Horseman ir pati labākā multene uz šīs zemes virsas8

Jau no paša sākuma Netflixā parādoties seriālam Bojack Horseman, tas guva nereālus panākumus. Kāpēc? Pēc pirmā acu skatiena nepateiksi, bet seriāls ir dziļš ieskats cilvēcē.

Neviena pieaugušo multene tik nepārspējami neatspoguļo cilvēci tik introspektīvā veidā kā Bojacks Horsemans. Seriāls ir pilns ar slimīgu ironiju, kas piesaista tikai noteiktus cilvēku tipus. Bet šis šovs ir pilns ar cilvēces dēmoniem un tā pavisam noteikti ir personālākā multene, kāda jebkad ir radīta un domāju, ka to nepārspēs vēl daudzus gadus.

Bojacka stāsts īstenībā ir ļoti aizkustinošs un kaut kas tāds kam cilvēki varētu just līdzi, lai arī no paša sākuma liekas, ka Bojacks ir vienkārši rupja, pārgalvīga slavenība, bet seriālam turpinoties, tiek pastāstīts par Bojacka bērnbu un kāpēc tad īsti viņš ir tāds kāds ir.

Ne tikai fanu simpatizēšana ar seriāla varoņiem padarīja šo seriālu tik populāru, seriālā tiek parādītas daudzas dzīves sāpīgās mācības, no kurām vismaz viena atbilst jebkuram šova skatītājam.

Šovs ir ļoti humoristisks, bet tas ko daudzi mēdz neievērot ir salauztie varoņi un kāpēc tie ir salauzti. Šo multeni nevar ielikt vārdos, tai ir tik daudz slāņi. Dēļ daudzajiem slāņiem apkārt klīst simtiem fanu teoriju, kas visu padara tikai interesantāku.

70 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

tā ir dokumentālā 😳

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Tikai brati alkashi sapratīs

1 0 atbildēt

Jā Jā. Tā viš i

1 0 atbildēt

Monkey Dust un Rick & Morty nekas nepārsitīs 😄

0 0 atbildēt