local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinām uzmācīgo kristiešu sugu63

583 22

Mani nesen draugos uzaicināja nepazīstama vienaudze, kad prasīju, vai viņu pazīstu, izveidojās šāda sarakste. Reliģiju pieminēju tādēļ, ka viņai profila ādiņā bija frāzes ''Dievs Tevi mīl'' utt. Parasti no šādām sarunām izvairos, bet šoreiz kaut kas dīdīja viņu pakaitināt.

- N - Ne, mes neesam pazistamas :) Es aicinu, jo man patik iepazities ar dažadiem cilvekiem, reizem iegut domubiedrus, ka ari padalities ar šo to no sevis .

Ja vēlies dalīties ar reliģiska satura vēstulēm, tad mēs noteikti neesam domubiedrenes.

Reliģiska satura vēstulēm... :) Esmu neesmu reliģijā, esmu vienkārši kristiete, kur pazīst un ir piedzīvojusi dzīvo Dievu :) Reliģija ir tur, kur ir rituāli un nemainās cilvēku dzīves.

Es neesmu kristiete un mani kaitina, ja citi kristieši cenšas man uzspiest savu ticību.

Kādā veidā var uzspiest ticību, Tu man pasaki? :) Ja kāds Tev kaut ko stāsta (kam noteikti ir iemesls), tad tas vēl nenozīmē, ka viņš Tev kaut ko uzspiež

Uzspiež gan, ja es pasaku, ka mani tas neinteresē un vēl joprojām tarkšķ, tad es no tādiem cilvēkiem gribu turēties pa gabalu.

Tev kādreiz jau ir nācies saskarties ar to, ka kāds Tev stāsta par Jēzu?

Un kā vēl.

Un kā Tev liekas, kāpēc viņi tik izmisīgi grib Tev kaut ko pateikt?

Tāpēc, ka es neesmu tāda kā viņi, es neticu dievam un jēzu uzskatu tikai par vēsturisku parādību un viss tas par to, ka dzimis jaunavai ir pilnīgs fufelis.

Nu tas, ka Tu tā uzskati, nenozīmē, ka tā arī ir. Dievs ir reālāks nekā Tu :)

Tu vari domāt, kā tu gribi, bet neuzspied man savu viedokli.

Es neuzspiežu :) Tas ir dīvaini, ka Tev liekas, ka Tev kaut ko uzspiež :D Es vienkārši atgādināšu, ka pēc nāves ir tikai 2 ceļi: debesis un elle, un ikviens, kurš nomirst bez Jēzus, aiziet uz elli, diemžēl.Ne mūsu darbi mūs glābs un taisnos, bet Tava ticība Jēzum, jo Viņš ir izdzēsis Tavus grēkus. ;) Pieņem to ;)

Pfff, fufelis. Es tādā gadījumā izvēlos elli, jo neticu un viss. Un nevaru sevi piespiest ticēt. Tad jau sanāk, ka es varu ticēt jēzum un slaktēt visus, kas patrāpās un vienalga tikšu debesīs? Nu nē, es labāk esmu labs cilvēks, kas netic jēzum kā dievam. Un tava frāze ''pieņem to'' jau liecina par uzspiešanu. Un ja jau jēzus ir tik labs, un dzēš mūsu visu grēkus, tad viņam vajadzētu dzēst arī neticīgo grēkus, tad kad tie nomirst, ja jēzus tik tiešām eksistē, tad viņi to sastaps un sāks ticēt. Te tik daudz kas nelīmējas kopā, ka es nekādi nespēju tam ticēt, un negribu arī!

Ja Tu pieņem Jēzu, Tev ir jādzīvo vienalga svēta dzīve, Tu nevari apzināti grēkot, taču Tavi darbi labie bez Jēzus Tevi nevarētu izglābt. Jēzus neuzspiež, Viņš nevar izglābt tos, kuri Viņam netic.Dievs jau vairākas reizes uz Tevi runā. Viņš Tevi mīl :) un grib beidzot lai Tu sadzirdi.

Bet ja nu es to nespēju? Savu bērnību esmu pavadījusi ļoti ticīga cilvēka sabiedrībā, vienalga neticu. Un vārdiņi ''pieņem to'' neko nemaina. Tāpat, ja viņš nespēj glābt tos, kuri viņam netic, tad šamais ir riktīgs vecs šovinists. Tad jau karmas un iepriekšējo dzīvju teorija ir ticamāka.

Tu nespēj to pieņemt, jo Tev ir kaut kas, kas traucē. Visbiežāk tie ir dēmoniskie spēki

nu tad esmu dēmons, ellē būšu laimīga.

Diemžēl, Tu neuztver to nopietni

Vai tad jau mana profila bilde to nepasaka(profilā vēl joprojām Helovīna kostīms, spoku galerijās var aplūkot)? Un, protams, es to neuztveru nopietni, esmu rūdīts zinātnieks un mediķis!

:D Bet zinātni un medicīnu jau ir radījis pats Dievs

Nē, to ir radījis cilvēks. Man visam vajag pierādījumu un dieva teorijai tādu nav!

Palasi Bībeli ;) Ticība ir pārliecība par neredzamām lietām

Starp citu, esmu lasījusi Bībeli, bet pārliecība neradās.

Vajag vairāk palasīt

:D :D :D Tici man, es bībeli pārzinu labāk nekā lielākā daļa cilvēku :D

Ko Tu neteiksi :) ja tā būtu, Dievs sen jau būtu Tev pieskāries ;)

a varbūt es tiešām esmu dēmons? :D Un tāpēc viņš nekad man nepieskarsies, ja tāds vispār eksistē:D

nu... apsēsts cilvēks var būt jā.

nu tad vari mani apsveikt, esmu dēmonu apsēsts radījums, kas tomēr dara labus darbus un netic visādām pasaciņām par dievu, jēzu utt. Un šos vārdus apzināti rakstu ar mazo burtu, speciāli tev. Lai tu beigtu uzmākties cilvēkiem ar savu ticību. Pati vari ticēt, kam vien vēlies, man nekas nav pretī, bet liec mierā citus, dvēseļu glābēja atradusies!

Es neglābju :) Tikai Jēzus glābj. Pievērs uzmanību, ka daudzi jau Tev ir stāstījuši par Dievu. Dievs runā caur cilvēkiem ;) Palasi Bībeli :) Dievs mīl Tevi ļoti

Jā, visi tiek sektanti, kas vazājas apkārt un tādi trakie kā tu. Esmu satikusi jēdzīgus ticīgos, tie nemēģina pierunāt, bet tic paši. Tas arī viss. :DMan vairs nav, ko tev teikt, liecies mierā un par savu dvēseli es uztraukšos pati, paldies par kūkām.

ok :) atā

583 22 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

No šīs sarakstes man likās, ka Tev ir 14-17 gadi, bet izrādās  - 26

5 0 atbildēt
Pag...ja ikviens kurš nomirst bez Jēzus, aiziet uz elli...tad kā ar tiem ,kas piemēram ir tajās ciltīs kas dzīvo puspliki un nekad nav satikuši vai dzirdējuši par tādu balto cilvēku...vai arī tie nokļūs ellē? Ja viņiem tādas iespējas viņU iepazīt pat nav bijusi...Un tad ellē ir arī visi tie kas ticēja daudzsievībai...karo4 daudz....daudz...cilvēku... ;D ok man tas šķiet pārāk smieklīgi ... Es neticu šādam dievam kas tiek skandinats visu laiku...Es drīzāk ticu ka ir kautkas augstāk stāvoš par mums , bet par jēzu neticu ;D
5 0 atbildēt

Viens grēks vai tūkstots grēki, tu tā vai tā dosies uz elli! Tad kapēc gan nesagrēkot miljons reižu un doties uz elli kā fucking legenda?!!  emotion (c) Lucifers

5 0 atbildēt

satiku ticīgo meiteni, viņa par visām varītēm gribēja man uzspiest ticēt dievam, pluss aizvilkt mani uz baznīcu- kas manā skatijumā ir tikai māja ar augstiem gristiem piebāzta ar sazzagtu zeltu....  beigas es tik teicu jā jā un viss, un vēl viņa man vienā rītā teica: kad piecelies lūdzies dievu un saki paldies ka pamodies..........

4 0 atbildēt

Šinī konkrētajā gadījumā tavam sludinātājam pašam nav ne jausmas par ko viņš runā/....

4 0 atbildēt

Ahhh...Kā man besī šitie uzmācīgie cilvēki. Nesen ar iepazinos ar vienu meiteni, kura līp tagad klāt kā muša slavinot dievu. Vistrakākais ir, ka viņi nesaprot vārdu NĒ. Pamēģini tik ieskaidrot, ka netici tam visam.

4 0 atbildēt
Ja kāds vēlas izkratīt sirdi rakstat man. :-) Es ceru ka spēšu uzkausīt tavu sirdsdēstu un pateikt ko labu no kā tevī ieplauksies smaids.
3 0 atbildēt
Tik ciniski atbild cilvēks kuram negribas izplūst garās runās un kuram patīk saukt lietas īstajos vārdos. Esmu iepazinies ar dažādām reliģijām un neskaitot to ka tajās visās ir kas kopējs kristietība ir viss netīrākā no visām. Jau pamatskolā kad pirmo reizi izdzirdu par krusta kariem biju šokā. Tā dieva vārdā kurš mīl arī tos kas nedaudz pagrēko (homīšus un pedofīļus) tiek iets un slaktēts, un zagts, un varots, un spīdzināts... Ne velti pieminēju homīšus un pedo, viņu grēku taču arī var piedot. Kāpēc ne? Viņos iemiesojās demoni un lika viņiem tā rīkoties. Vai ne? Protams ka-jā!!! Un par naudu ne velti ieminējos. Baznīcai vienmēr ir bijusi nauda izkrāpta no tiem kam jau tā nekā nav.... Ko es te mūldu? Bet padomā pats- vienmēr var atrast kādu bomzi vai invalīdu lai Tevi iežēlinātu, tipp paskat kādam iet vel sūdīgāk kā Tev... Zini kas ir pats bēdīgākais ka ir kristieši kuriem tagad vienkārši visi lej virsū samazgas apvainojot tanī pie kā viņi nav vainīgi. Tā ir cilvēku šķira kuri jūtas labi ka ir kopiena kur viņus pieņem un kur ir tādi paši vientuļi cilvēki. Kopā viņi jūtas labi, un nemaz neaizdomājas par to ka tādējādi atbalsta baznīcu. Un uz šādu cilvēku bāzes var sludināt tālāk un iegūt vairāk varas un naudas.
3 0 atbildēt
Nesen satiku atkal šitos pajolus, pateicu, ka ticu Zevam. Abi iepleta acis, apstulba, bet pēc minūtes, kad es jau gāju prom, sāka bļaut kāds pagāns es esmu, man ir ļoti daudz grēku un, ka mūžīgi mocīšos elles ugunīs, ja neatzīšu Dievu savā sirdī... Es tikai nobļāvu "Neviens jau arī nestrīdās ar to, ka esmu pagāns, zinātne man tuvāka". Pāris cilvēki, kas saprata, ko es pateicu, sāka dikti smaidīt, bet tie divi pamuļķi tā arī palika ar 'izdrāztām' smadzenēm... Pret šitiem sektantiem palīdz kaut kas ar humoru, piedomāts un lai viņus atstātu kā ar elektrību sistus....
4 1 atbildēt
Atbildi, lūdzu, īsi un konkrēti, bez bla, bla, bla... Kā izskatās dievs? Augums, aptuvenais svars, matu un acu krāsa, cik pirkstu rokām un kājām, cik ātri var paskriet, vai viņš ir citplanētietis?
3 1 atbildēt
Es varu pateikt skaidra valoda, ko nozime-Dievs emotion Tātad, baznīcas un draudzes parasti runā par Dievu, kā savu glābēju utt. Uzskatīsim piemēram Bībele tā ir omes rakstītie pieraksti jeb dienasgrāmata.. Dievs-izdomāts tēls, ko mēs nekad neesam redzējuši.Lasot visu bibeli mēs mācamies dzivot itka bez kļūdām, bet kāda jega????? Mums VISIEM jāpiedzīvo tas, ko saucam par kļūdām, lai mācītos no tām, nevis macities no kkadas srnas grāmatas. Baznicas un draudzes-sekta. Es neredzu tad atskiribu starp bibeli un psihologijas gramatu. Ta ari ir Dieva dota? emotion
3 1 atbildēt
Es uzskatu ka tā ir katra cilvēka persononīg izvēle kam ticēt. Kāds tic Dievam ,vēl kāds Budai vai Alaham a varbūt kāds pielūdz salaveci un tīras zeķes no rīta. Tā nav citu darīšana un nav jāuzbāžās pārējien cilvēkiem. Gribi pielūdz savu svaigo zeķi,tikai neuzbāzies pārējiem ar to. Tie kas patiesi tic tie nebļaustās apkārt un neuzbāžās citiem.
2 0 atbildēt
Tie 11 mīnusi tad arī ir tie briesmīgi ticīgie-uzspiedēji emotion
3 1 atbildēt

Es arī esmu kristīta ,bet es neticu devam un jēzum utt. tām pasaciņam ,jo daudzi vēsta fakti ,kad tādi vispār neeksistē ,ja dievs būtu ,tad pasaule nebūtu tādā pakaļā ,kā tagad.

2 0 atbildēt
Tad apraksti vismaz vienu fizisko dieva ķermeni! Par tām citām dieva radībām kosmosā, tava personīgā interpretācija vai oficiālais baznīcas viedoklis? Kurā vietā bībelē tas būtu izlasāms?
1 0 atbildēt

AAAAAA kaa gribētos iekrāmē tam cilvēkām....uhhhh

1 0 atbildēt

"Dievs mīl Tevi ļoti"

Gramatika tevi gan ne pārāk. emotion

3 2 atbildēt

visiem ir skaidrs ka pie visa vainīgi ir zaķīši, kuri lec. pff.

1 0 atbildēt

ir tikai viens dievs un tas ir flying spaghetti monster,  he boiled for your sins,

r' amen

2 1 atbildēt

Šeit domāju ka smagi kaitināts tiki tu emotion Piedod, bet pēc taviem nožēlojamajiem murmulējumiem, kas ir apmēram šādi "Pffff..Nerunā ar mani, (un tad tu šiet ieliec strīdu veicinošu teikumu)" spriežu ka tev ir kādi 10 gadi, domā tomēr ko liec internetā,  lai nesanāk ka citi drīžāk kārtīgi izzsmejās par tevi emotion

Bet es piekrītu, uzbāzīgie Kristieši ir kaitinoši

3 3 atbildēt
« 1  2  3 »