local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinām uzmācīgo kristiešu sugu63

583 22

Mani nesen draugos uzaicināja nepazīstama vienaudze, kad prasīju, vai viņu pazīstu, izveidojās šāda sarakste. Reliģiju pieminēju tādēļ, ka viņai profila ādiņā bija frāzes ''Dievs Tevi mīl'' utt. Parasti no šādām sarunām izvairos, bet šoreiz kaut kas dīdīja viņu pakaitināt.

- N - Ne, mes neesam pazistamas :) Es aicinu, jo man patik iepazities ar dažadiem cilvekiem, reizem iegut domubiedrus, ka ari padalities ar šo to no sevis .

Ja vēlies dalīties ar reliģiska satura vēstulēm, tad mēs noteikti neesam domubiedrenes.

Reliģiska satura vēstulēm... :) Esmu neesmu reliģijā, esmu vienkārši kristiete, kur pazīst un ir piedzīvojusi dzīvo Dievu :) Reliģija ir tur, kur ir rituāli un nemainās cilvēku dzīves.

Es neesmu kristiete un mani kaitina, ja citi kristieši cenšas man uzspiest savu ticību.

Kādā veidā var uzspiest ticību, Tu man pasaki? :) Ja kāds Tev kaut ko stāsta (kam noteikti ir iemesls), tad tas vēl nenozīmē, ka viņš Tev kaut ko uzspiež

Uzspiež gan, ja es pasaku, ka mani tas neinteresē un vēl joprojām tarkšķ, tad es no tādiem cilvēkiem gribu turēties pa gabalu.

Tev kādreiz jau ir nācies saskarties ar to, ka kāds Tev stāsta par Jēzu?

Un kā vēl.

Un kā Tev liekas, kāpēc viņi tik izmisīgi grib Tev kaut ko pateikt?

Tāpēc, ka es neesmu tāda kā viņi, es neticu dievam un jēzu uzskatu tikai par vēsturisku parādību un viss tas par to, ka dzimis jaunavai ir pilnīgs fufelis.

Nu tas, ka Tu tā uzskati, nenozīmē, ka tā arī ir. Dievs ir reālāks nekā Tu :)

Tu vari domāt, kā tu gribi, bet neuzspied man savu viedokli.

Es neuzspiežu :) Tas ir dīvaini, ka Tev liekas, ka Tev kaut ko uzspiež :D Es vienkārši atgādināšu, ka pēc nāves ir tikai 2 ceļi: debesis un elle, un ikviens, kurš nomirst bez Jēzus, aiziet uz elli, diemžēl.Ne mūsu darbi mūs glābs un taisnos, bet Tava ticība Jēzum, jo Viņš ir izdzēsis Tavus grēkus. ;) Pieņem to ;)

Pfff, fufelis. Es tādā gadījumā izvēlos elli, jo neticu un viss. Un nevaru sevi piespiest ticēt. Tad jau sanāk, ka es varu ticēt jēzum un slaktēt visus, kas patrāpās un vienalga tikšu debesīs? Nu nē, es labāk esmu labs cilvēks, kas netic jēzum kā dievam. Un tava frāze ''pieņem to'' jau liecina par uzspiešanu. Un ja jau jēzus ir tik labs, un dzēš mūsu visu grēkus, tad viņam vajadzētu dzēst arī neticīgo grēkus, tad kad tie nomirst, ja jēzus tik tiešām eksistē, tad viņi to sastaps un sāks ticēt. Te tik daudz kas nelīmējas kopā, ka es nekādi nespēju tam ticēt, un negribu arī!

Ja Tu pieņem Jēzu, Tev ir jādzīvo vienalga svēta dzīve, Tu nevari apzināti grēkot, taču Tavi darbi labie bez Jēzus Tevi nevarētu izglābt. Jēzus neuzspiež, Viņš nevar izglābt tos, kuri Viņam netic.Dievs jau vairākas reizes uz Tevi runā. Viņš Tevi mīl :) un grib beidzot lai Tu sadzirdi.

Bet ja nu es to nespēju? Savu bērnību esmu pavadījusi ļoti ticīga cilvēka sabiedrībā, vienalga neticu. Un vārdiņi ''pieņem to'' neko nemaina. Tāpat, ja viņš nespēj glābt tos, kuri viņam netic, tad šamais ir riktīgs vecs šovinists. Tad jau karmas un iepriekšējo dzīvju teorija ir ticamāka.

Tu nespēj to pieņemt, jo Tev ir kaut kas, kas traucē. Visbiežāk tie ir dēmoniskie spēki

nu tad esmu dēmons, ellē būšu laimīga.

Diemžēl, Tu neuztver to nopietni

Vai tad jau mana profila bilde to nepasaka(profilā vēl joprojām Helovīna kostīms, spoku galerijās var aplūkot)? Un, protams, es to neuztveru nopietni, esmu rūdīts zinātnieks un mediķis!

:D Bet zinātni un medicīnu jau ir radījis pats Dievs

Nē, to ir radījis cilvēks. Man visam vajag pierādījumu un dieva teorijai tādu nav!

Palasi Bībeli ;) Ticība ir pārliecība par neredzamām lietām

Starp citu, esmu lasījusi Bībeli, bet pārliecība neradās.

Vajag vairāk palasīt

:D :D :D Tici man, es bībeli pārzinu labāk nekā lielākā daļa cilvēku :D

Ko Tu neteiksi :) ja tā būtu, Dievs sen jau būtu Tev pieskāries ;)

a varbūt es tiešām esmu dēmons? :D Un tāpēc viņš nekad man nepieskarsies, ja tāds vispār eksistē:D

nu... apsēsts cilvēks var būt jā.

nu tad vari mani apsveikt, esmu dēmonu apsēsts radījums, kas tomēr dara labus darbus un netic visādām pasaciņām par dievu, jēzu utt. Un šos vārdus apzināti rakstu ar mazo burtu, speciāli tev. Lai tu beigtu uzmākties cilvēkiem ar savu ticību. Pati vari ticēt, kam vien vēlies, man nekas nav pretī, bet liec mierā citus, dvēseļu glābēja atradusies!

Es neglābju :) Tikai Jēzus glābj. Pievērs uzmanību, ka daudzi jau Tev ir stāstījuši par Dievu. Dievs runā caur cilvēkiem ;) Palasi Bībeli :) Dievs mīl Tevi ļoti

Jā, visi tiek sektanti, kas vazājas apkārt un tādi trakie kā tu. Esmu satikusi jēdzīgus ticīgos, tie nemēģina pierunāt, bet tic paši. Tas arī viss. :DMan vairs nav, ko tev teikt, liecies mierā un par savu dvēseli es uztraukšos pati, paldies par kūkām.

ok :) atā

583 22 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000
Allahu akbar motherfuckers!
1 1 atbildēt
Ateja
0 0 atbildēt

Man arī māsīca aizgājusi pa šito līniju, gribēja mani kaut kur aizvilkt uz sektām kaut kādām, es vislaik atteicu, man ar nepatīk tādi cilvēki, labi ka nav vairs kā agāk kad kristieši uzvedās trakāk kā musulmaņi, tāpēc jau tagad ir problēmas ar musulmaņiem, pateicoties kristiešiem. 

Protams visi to nezin, bet tā ir patiesība.

1 1 atbildēt
Esi esi
0 0 atbildēt

kauna nav par jēzu saukties- cilvēk? emotion

0 0 atbildēt

Šeit domāju ka smagi kaitināts tiki tu emotion Piedod, bet pēc taviem nožēlojamajiem murmulējumiem, kas ir apmēram šādi "Pffff..Nerunā ar mani, (un tad tu šiet ieliec strīdu veicinošu teikumu)" spriežu ka tev ir kādi 10 gadi, domā tomēr ko liec internetā,  lai nesanāk ka citi drīžāk kārtīgi izzsmejās par tevi emotion

Bet es piekrītu, uzbāzīgie Kristieši ir kaitinoši

3 3 atbildēt

Ne manaa dzivee.Esmu pietiekami pieredzejis  ,lai triektu rata sektantus un tiem lidzigos. Ari krisnaitu izsviedu no sava dzivokla ,lai gan man bija interesanti ar vinu padiskutet un skiramies bez naida. Mani tikai izbrinija ,ka puisis vel pavisam jauns ,ar medicinisko izglitibu,kirurgs,  bet staiga pa majam agitedams par,, Krisnu,, ....

0 0 atbildēt

Pa kuru laiku paspēji pabeigt ,,vet-mediķus"? kādas ir tavas (populār)zinātniskās intereses? emotion emotion emotion tev ir arī pieraksts, kā jau pie spešalista? emotion

0 0 atbildēt

FORSI ,VISMAZ VIENAI ROKAI CIMDU NEVAJAG UN TVERIENS DZELZAINS...

0 0 atbildēt

Tie,kas nak klat uz ielas un ,,verve,, dveseles, parasti ir savu dzivi jautri notriekusi , notralinajusi un tad peksni(varbut saslimusi) attapusies,ka kaulaina jau tuvu, bet mirt gan negribas....Ka dzive salaista d i**a         vini apzinas ,un bailes no naves ,sak meklet salminu ,pie ka piekerties...Gribetu tikt paradize ,bet greki velk atpakal ,-tad nu peksni bijusas palaistuves ,alkasi utt. megina izpelnities piedosanu un sak dedzigi ,,sludinat un izplatit,,   , cerot ka tas tiks ,,ieskaitits,,....Tapec sektu tik daudz un tas plaukst un zel.

0 1 atbildēt

Šitie mēsli un bībele tikai tā dēļ sākās asins izliešana un kari,tie kristieši ir tik nožēlojami.

6 7 atbildēt
« 1  2  3 »