local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mūsdienu sabiedrība uztver NĀVI?7

225 0

Var neienākt prātā- kur ir visi mirušie? Tas it kā jau ir zināms- morgos, kremētavās un tad- zem zemes vai urniņās. Šajā rakstā došu ieskatu par to kas ir alternatīvais apbedīšanas biroja īpašnieks, kā radās mums tik ļoti pazīstamais klasiskais apbedīšanas rituāls, kā pret nāvi izturējās viduslaikos un to, kādu alternatīvu apbedīšanas veidu iespējams izvēlēties.

Jāpiebilst, ka ar šo rakstu vēlos ievest citu perspektīvu šajā jautājumā, ne būt necienīga pret mirušajiem vai kaut ko citu, ko komentāros man varētu piedēvēt. Paldies emotion

225 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

izlasot virsrakstu reāli nodomāju ka raksts būs par to kā cilvēki apraksta kas ir nāve savā skatijumā, bet lasot tālāk biju nedaudz vīlies ka viss ir tikai par apbedišanu un tradīcijām. galu galā raksts ir tīri sakarīgs un informatējošs. 

mans viedoklis ir tāds ka ja cilvēks dzīves laikā nav izteicis vai uzrakstijis veidu kā lai viņu apglabā, tad apkārtējiem jāseko tam kas pieņemts vietā kur dzīvo. bet reāli kas būtu jādara ir vai nu jākremē, kas laikam ir dārgi, vai jāapbedī bez zārka, vai ar tādu kas labi sadalās, turklāt vienā kopīgā vietā, kā jau daudzviet ir. kas attiecas uz to ja kauli ir redzamā vietā, tad vienīgi tad ja mirušais pirms nāves ir izteicis šādu vēlmi, un pārējiem tas neko tā nevar kaitēt, protams izņemot morāli. 

4 0 atbildēt
Daudz kljuudas vaardos, ieteiktu paarlasiit. Raksts ljoti interesants. :3
0 0 atbildēt
Daudz kas nepareizi. Laikam neesi nevienās bērēs bijis.
0 0 atbildēt

tas mazais pusiit peedeejaa bildee nav fiirers?

0 0 atbildēt
Pamegini musdienas pats aprakt miruso.dabusi vel pasedet.un hui tev kads dos mirsanas apliecibu.vismaz te pie mums.
0 0 atbildēt