local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Ozzijs Osborns nogaršoja skābi1

13 0

Ozzijs Osborns ir dzīvojis spilgtu rokzvaigznes dzīvi, vairāk nekā 70 gadu garumā lietojis dažādus interesantus, bieži apreibinošus preparātus. Nesenā intervijā laikrakstam "Daily Star" viņš atklājis, ka bija nogaršojis skābi, taču pēc stundu ilgas sarunas ar zirgu, no tās atteicies.
Osborns secina, ka "tie bijuši pavisam citādi laiki, tad cilvēki bieži jauca klāt dzērieniem skābi. Man bija vienalga."
Ozzijs stāsta: "Kādreiz es mēdzu vienlaikus aprīt vairākas tablešu saujas. Toties, tas beidzās, kad atgriezos Anglijā- es noriju kārtējo tablešu sauju, un izlēmu to aizdzert ar skābi. Tad devos pastaigā pa lauku, un, beigu galā, nostāvēju kādu stundu sarunādamies ar zirgu."
Tā noteikti bija kāda varena saruna, bet īsti nav saprotams fakts, ka Osbornam bija tik daudz ko stāstīt, un tieši zirgam.
"Beidzot, zirgs pagriezās pret mani, un pasūtīja ellē ratā."
Atgādināšu, ka vēl 2013. gadā, pēc recidīva alkohola un narkotiku dēļ, Ozzijs publiski par šīm atkarībām atvainojās. Gadu vēlāk sacīja par šo: " Es to darīju kad biju 21 gadu vecs, turpināju 30 gadu vecumā, toties tagad, 66 gadu vecumā es jūtos burvīgi, esot pilnīgi skaidrā. Tas sanāca pateicoties veselīgam dzīvesveidam, un vingrinājumiem- nav nekāda sātana lāsta.
2020. gadā Osborns triumfā atgriezās ar albumu "Ordinary Man", atklājot, ka šis bija pirmais darbs, kuru viņš veica esot pilnībā skaidrā.
Tagad heavy metāla vectēvs gatavo savu pēdējo albumu pirms pilnas aiziešanas pensijā, "Patient Number 9", kurš iznāks 9. septembrī. Gaidām.
Albumu var pasūtīt šeit.

Raksta saturs sastādīts pēc Loudwire News portāla motīviem.

13 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

1 0 atbildēt