local-stats-pixel fb-conv-api

Ja skolas nebūtu...96

1077 18

Lielākā daļa tagad čīkst, ka negrib šodienu, jo viņiem riebjas skola un tamlīdzīgi. Iedomājies, kā būtu, ja skolas nebūtu.

Raksts pacelts, bet ir lietas, kas nemainās. emotion

1077 18 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Kur palika tas, ka tu būtu pilnīgs idiots? :D Tu nemācētu lasīt, tātad neizglītotos. Apkārt būtu tikai idioti un nebūtu nekas, kas ir tagad. :D Nebūtu veikali, nebūtu mājas, jo projektētāji būtu idioti un neprastu neko uzcelt. Nekas nebūtu.

1 0 atbildēt

nu tad ej prom no skolas un "domā kā enšteins" un gāz valdību :D:D:D un neviens jau nav vainīgs ka tu neesi mācējis ar kādu sadraudzēties un izbaudīt dzīvi ;)

1 0 atbildēt

Man jau arii vislaik likaas nu kur var chiiksteet?? nopietni..vai nav vieglaak vienkaarshi ar to samierinaaties un izbaudiit te uzskaitiitos labos briizhus deelj kuriem ir verts tur atrasties, taa vietaa, lai njaudeet par to, ka jaamaacaas un jaaseezh stundaas un 40 minuutes skatiities pulkstenii? Paraadi nelielaako interesi arii tajaas maaciibaas, un jau kjuus vieglaak, jo saaksiet beidzot arii kaut ko ierubiit. Un vispaar jums buutu JAAPRIECAAJAS, ka jums ir iespeeja iet skolaa, jo ir cilveeki, kuri par to vareetu tikai sapnjot, bet dazhaadu apstaaklju deelj nevar to piepildiit. Ja nerunaajam par taalajaam valstiim, tad tas pats ir arii ar Latviju. Tachu ljoti daudzi vecaaki deelj darba kriizes, un kriizes kopumaa vairs nevar atljauties savam beernam iet skolaa, deelj visa maaciibu graamatu un piederumu saraksta, kas vajadziigs skolai, un es nedomaaju, ka tie beerni priecaajas (varbuut dazhi), bet kopumaa man liekas, ka vinji gribeetu gan lai atkal vareetu to dariit, jo lai tagad ieguutu kaut kaadu darbu, vajag vismaz pashu parastaako devinju klashu izgliitiibu, savaadaak ar dabu vari atvadiities, un kas nu vinju zin, kas ar tevi notiks taalaak. Nee, es neesmu kaut kaads skolas "nerd", es vienkaarshi cienu to, kas man ir dots.

1 0 atbildēt

 KĀ ES TEV PIEKRĪTU!!!!!!!!! emotion

1 0 atbildēt

haha man nav tādu draugu ar kuriem būtu iepazinusies skolā, nē nu okeey, bet ne tādi, bez kuriem es nevarētu iedomāties savu dzīvi, tādi draugi ir tikai tusos, vai pulciņos, bet ne skolā. :)

1 0 atbildēt

Tas nemainīs manas domas par skolu!

1 0 atbildēt

redzu esi centies, bet man tā pat-SKOLU NĒ

1 0 atbildēt

runajot par 1. :D

beigsi skolu un kas tad notiks ? 

tpt neredzesi vinus pec 12 klases tev bus tpt ka vasara :D

1 0 atbildēt

par 3.punktu gan +++

1 0 atbildēt

pēdējais vidusskolas gads un tad fly way .. uz augstskolu tepat Latvijā o_O !

1 0 atbildēt

Pozitīvi emotion

1 1 atbildēt

Bez zināšanām tu navari būt nekāds Enšteins! Ātri izzmācies un izgudro savu velnišķīgo plānu! Kas tev to liedz? Neviens tev neliek skatīties to televīzoru! Un ne visi draugi pazūd... Skolā tu arī satiec tādus draugus, kuri tevi nepamet līdz mūža galam!

0 0 atbildēt

Nu nezinu, es ik dienas iepazīstos ar ļoti daudziem cilvēkiem, no kuriem liela daļa kļūst par draugiem (neteikšu, ka ļoti tuviem, jo tādi, kuriem es pilnībā uzticos ir tikai 2), diez gan daudz brīvajā laikā lasu grāmatas, žurnālus. Man bieži sanāk izmantot un attīstīt savas angļu un krievu val zināšanas, runājot ar ārzemniekiem. Es daudz interesējos par citām valstīm un, manuprāt, tas, ja skolā pastāsta par kādu pasaules maliņu ir pavisam citādāk nekā, ja tev to pastāsta cilvēks, kur's reāli tur dzīvo...Un godīgi sakot, ja es nezinātu, kas ir Latvijas kaimiņvalstis, es arī neko daudz nezaudētu. Īsāk sakot, es varētu iztikt arī bez skolas.

0 0 atbildēt

Izskatās, ka šo rakstu rakstījusi kāda skolotāja emotion

0 0 atbildēt

Atceros ka mums klasē vienreiz ienāca kāds sīkais,pie mūsu durvīm bija piekabināti daudz plakāti,kā viņš vēra vaļā durvis ,tā plakāts uzstiepās uz viņa galvas un nokrita,viņš sabijies aizcirta durvis un aizbēga,pat skolotāja smējās

0 0 atbildēt

true,true,trueemotion

0 0 atbildēt

Ja skolas nebūtu, tad man vispār nebūtu draugu :D

0 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu autoram.emotion

0 0 atbildēt

taisnība. bet uz skolu tāpat negribas iet emotion

0 0 atbildēt

ai, da muļķības. :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »